Een goede online affiliate marketing cursus?

Een goede cursus kan het verschil maken tussen jarenlang zelf proberen en pionieren, of direct de juiste stappen maken en vlot een winstgevende website opzetten.

Voordat Jacko Meijaard de Affiliate Marketing Revolutie begon was hij zelf al jaren actief met het toepassen van affiliate marketing. Zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij in een online cursus samengebracht, en dat is op dit moment de Affiliate Marketing Revolutie 4.0. Deze affiliate marketing cursus kost je €47 en geeft je een volledige overzicht van video’s waarin Jacko je stap voor stap uitlegt hoe je een winstgevende website start met het toepassen van affiliate marketing.

“Ben je opzoek naar een goede affiliate marketing cursus? Dan kom je al gauw uit bij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.”

Inhoud van de affiliate marketing cursus

De Affiliate Marketing Revolutie 4.0 bestaat uit 16 modules met 69 pagina’s.  Voordat je daadwerkelijk start met de affiliate marketing cursus krijg je een Inspiratie & Motivatie module die enorm belangrijk is. Namelijk het creëren van de juiste mindset! Het is makkelijk om iets te starten maar veel mensen vinden het lastig om ermee aan de gang te blijven. Ze verliezen de interesse omdat het niet snel genoeg gaat of beginnen alweer een nieuw project. In beide gevallen zal het doel dan niet gehaald worden. Focus en doorzettingsvermogen is misschien wel het belangrijkste wat Jacko je leert in deze affiliate marketing cursus.

Om een product te promoten zal je jezelf eerst aan moeten melden bij een affiliate marketing platform, of een specifieke website die gebruik maakt van affiliate marketing voor haar producten. De bekendere platformen hiervoor zijn:

  • Paypro
  • Daisycon
  • Tradetracker

Zodra je aangemeld bent kan je een product uitkiezen wat je wilt gaan promoten. Het is natuurlijk fijn als je een product kan vinden wat aansluit bij jouw hobby, kennis of kunde. Dat maakt het makkelijker om over het onderwerp te schrijven. Als je dat gedaan hebt kan je beginnen met het opzetten van de website.

Website met Marketheme 2.0

Afbeelding Marketheme

In de volgende 7 modules van de affiliate marketing cursus laat Jacko je zien hoe je eenvoudig een website maakt met het nieuwe Marketheme 2.0. Hiermee maak je zonder enige technische kennis een prachtige website in een korte tijd. Handig zijn de meer dan 20 extra opties die dit thema te bieden heeft. Een aantal hiervan zijn specifiek gericht op affiliate marketing dus super handig voor deze toepassing.

Website met WordPress

Je kunt ook zelf een thema uitkiezen en dat betekend dat je de website gaat opzetten met WordPress zonder het Marketheme thema. Je zal dan wat meer werk moeten verrichten maar je kan zelf alle opties als plugins downloaden en toepassen voor jouw website.

Ook hier heeft Jacko Meijaard 6 uitgebreide modules voor gemaakt. Je bent in deze affiliate marketing cursus vrij om te kiezen wat je zelf wilt gebruiken voor het opzetten van jouw website.

Mijn ervaring met deze affiliate marketing cursus

Zelf ben ik ook actief op het internet met affiliate marketing en heb hiervoor ook gebruik gemaakt van de cursus van Jacko. Ik heb van deze cursus enorm veel geleerd over het goed toepassen van affiliate marketing, en dat voor niet al teveel geld..

Bij vragen en onduidelijkheden kan je terecht in het ledengedeelte van de internetsuccesgids waar je automatisch toegang tot krijgt bij de aanschaf van het product. De leden zijn behulpzaam en kundig dus altijd iemand die je verder kan helpen!

Benieuwd of deze affiliate marketing cursus jou ook een vliegende start kan geven op het internet?

Logo AMR

Lees dan voor meer informatie mijn uitgebreide review over de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 van Jacko Meijaard.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *