Affiliate Marketing in 10 dagen Review

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Vrij veel digitale ondernemers kiezen tegenwoordig voor affiliate marketing. Is dat een logische keuze? Ja, dat is het zeker. Is het een verstandige keuze? Ja, dat is het ook zeker. Met affiliate marketing ben je namelijk in staat om behoorlijk veel geld te verdienen, terwijl je daar weinig tot geen risico bij loopt.

Er zijn tegenwoordig ook tal van cursussen, waarmee je jouw kennis weet te verbeteren. Eén van die cursussen is relatief nieuw en verdient een nadere blik; het gaat hierbij om de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus. Is dit dé juiste cursus voor mensen die net starten met affiliate marketing? Het antwoord op die vraag vind je in deze uitgebreid Affiliate Marketing in 10 dagen review!

Inhoudsopgave

Wie is Paco Vermeulen?

Paco Vermeulen

Als je op de website in10dagen.nl een kijkje neemt heb je bovenaan een korte introductievideo waarin Paco Vermeulen zich voorstelt en wat meer verteld over zijn start in affiliate marketing. Inmiddels is hij een ervaren digitale ondernemer en heeft een flink fortuin op weten te bouwen. Zelf geeft hij aan dat hij 10.000 euro per maand aan affiliate commissies weet te verdienen; dat zijn behoorlijke opbrengsten, niet waar?

Al op jonge leeftijd werd Paco Vermeulen aangetrokken door de digitale wereld. Hij besloot dan ook om zich puur te gaan richten op zijn carrière als digitaal ondernemer, waardoor hij tegenwoordig al meer dan 12 jaar ervaring met affiliate marketing heeft.

Hij ervaarde al snel dat hij graag vrijheid wenst te hebben, maar dat hij géén afhankelijkheid wilde hebben. Hij wilde dus niet afhankelijk van klanten zijn en wilde voornamelijk zijn eigen gang kunnen gaan. Uiteindelijk heeft hij dat voor elkaar weten te krijgen door verschillende online concepten te bedenken en te ontwikkelen. Uiteindelijk heeft hij hierdoor ook aan zijn eigen affiliate websites kunnen werken.

Alle opgedane kennis wil Paco Vermeulen nu graag met iedereen gaan delen. Dat lijkt mij een bijzonder nobel streven, aangezien hij ook alle kennis prima voor zichzelf had kunnen houden. Daar kiest hij dus niet voor en dat siert hem absoluut. Op de pagina over mij geeft Paco nog wat extra achtergrond informatie over zichzelf.

Wat is het doel van de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus?

Met deze cursus probeert Paco Vermeulen eigenlijk twee dingen voor elkaar te krijgen. Allereerst wil hij aan elke digitale ondernemer laten zien dat het écht mogelijk is om van (financiële) vrijheid te genieten. Als je zelf met bijvoorbeeld affiliate marketing aan de slag gaat, ben je absoluut in staat om veel geld te gaan verdienen.

Het tweede doel heeft precies daar ook betrekking op; met deze cursus wil Paco Vermeulen jou namelijk alle mogelijkheden bieden om succesvol te worden met affiliate marketing. Op de website van deze cursus zegt Paco Vermeulen daar het volgende over:

Met deze online cursus zou je dus in staat moeten zijn om een winstgevende affiliate website op te zetten. Alle benodigde kennis daarvoor leer je in slechts 10 dagen, terwijl je hier de rest van jouw leven profijt van kunt/gaat hebben.

Voor wie is de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen geschikt?

Lijkt het jou wel wat om met affiliate marketing aan de slag te gaan? Heb je hier zelf al een beginnetje mee gemaakt, maar lukt het je niet om een écht goede affiliate website op te zetten? Dan is deze cursus eigenlijk voor jou op het lijf geschreven. Paco Vermeulen geeft namelijk aan dat deze cursus juist geschikt is voor mensen die reeds met affiliate marketing begonnen zijn en nu de volgende stap willen zetten.

Op de website van deze cursus heeft Paco Vermeulen een kleine opsomlijst gemaakt. In onderstaande schermafbeelding zie je direct voor wie deze cursus wél geschikt is en voor wie de cursus absoluut niet geschikt is:

Ben je bereid om hard te werken? Wil je graag van vrijheid gaan genieten? Wil je graag een (extra) interessante inkomstenbron opbouwen? En wil je graag op een slimme manier met affiliate marketing aan de slag gaan? Dan is de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen absoluut geschikt voor jou. Mocht je géén motivatie of nog geen eigen affiliate website hebben, kan je deze cursus beter links laten liggen. Daar is Paco Vermeulen bijzonder eerlijk over.

Strategie van Paco Vermeulen met zijn Affiliate Marketing cursus

Met zijn cursus leert Paco jou dus zijn eenvoudige en succesvol bewezen strategieën. En deze stappen zijn eigenlijk kinderlijk eenvoudig te noemen!

 1. Zorg ervoor dat je weet hoe affiliate marketing precies werkt, begrijp het speelveld en ken de valkuilen.
 2. Zorg voor de juiste mindset, wees die winnaar die er alles voor over heeft om succesvol te zijn.
 3. Analyseer het product wat je wilt promoten en je concurrentie, kijk dan of het je tijd en energie waard is
 4. Maak gerichte content die bezoekers uit Google naar jouw website trekt en maak het overtuigend om op jouw affiliate link te klikken.

Met deze stappen heeft Paco nagenoeg al zijn successen behaald met zijn affiliate websites, het is dus een kwestie van begrijpen, toepassen en het succes van je eerste affiliate verkoop zal niet lang uitblijven.

De inhoud van de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen

Denk jij wel interesse te hebben in deze cursus? Dan is het uiteraard verstandig om nader naar de inhoud van de cursus te gaan kijken. Dat heb ik ook gedaan en mijn bevindingen wil ik graag met jou gaan delen.

Allereerst wil ik aangeven dat deze cursus slechts 10 dagen duurt. In deze 10 dagen ben je zeer intensief met deze cursus bezig, waarbij je per dag eigenlijk één module volledig doorloopt. Deze modules bestaan stuk voor stuk uit duidelijke, kwalitatieve en leuke video’s. Deze video’s zijn bijzonder leuk om te volgen, waardoor de cursus eigenlijk continue jouw aandacht weet te trekken.

Voor het samenstellen van deze cursus heeft Paco Vermeulen voor zijn 10 bouwsteentjes gekozen. Volgens hem horen deze 10 bouwsteentjes bij elkaar en vormen deze de basis van elke succesvolle affiliate website. Het gaat hierbij om de volgende 10 bouwsteentjes, die in de cursus ook bekend staan als modules:

 • Module 1: Het affiliate marketing speelveld
 • Module 2: De geld-lekken in affiliate tracking
 • Module 3: Click tracking tools en link cloaking
 • Module 4: De essentiële spelregels
 • Module 5: Het 10X Principe van top-affiliates
 • Module 6: Clicks converteren naar commissies
 • Module 7: De oerkracht van storytelling
 • Module 8: Het perfecte product om te promoten
 • Module 9: Vind jouw winnende product
 • Module 10: Content template voor lezers & Google
Overzicht video cursus
– Module 5 – 10X principe van top affiliates –

Deze modules zijn stuk voor stuk onwijs uitgebreid te noemen. Bij deze modules hoef je bovendien alleen maar naar de video te kijken en vervolgens deze kennis in de praktijk toe gaan passen. Paco Vermeulen heeft hierbij bewust voor video’s gekozen, aangezien dit een stuk interactiever is dan alleen maar droge stof.

Over de inhoud van deze cursus ben ik in ieder geval zeer te spreken. In mijn ogen bespreekt Paco Vermeulen eigenlijk alle zaken die in een dergelijke cursus besproken zouden ‘moeten’ worden. Na het volgen van deze cursus heb je in ieder geval alle kennis in huis om direct succesvol met jouw affiliate website van start te gaan.

Krijg je bonussen meegeleverd?

Het mag duidelijk zijn; over de inhoud en opbouw van deze cursus ben ik behoorlijk te spreken. Onder meer het feit dat deze cursus zo uitgebreid opgebouwd is, spreekt mij bijzonder aan. Doordat de cursus al zo uitgebreid is, zou het eigenlijk niet nodig zijn om ook nog bonussen mee te leveren.

Het doet mij dan ook goed om te zien dat Paco Vermeulen inderdaad géén bonussen mee levert. De focus blijft hierdoor volledig op de cursus liggen en dat is mijn ogen absoluut een verstandig besluit. Het volgen van deze cursus binnen 10 dagen is namelijk al behoorlijk tijdrovend en intensief.

Wat vinden anderen van de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen?

Her en der heb je in deze Affiliate Marketing in 10 dagen cursus al kunnen lezen dat ik zéér te spreken ben. Maar, hoe zit dat met andere cursisten? Zijn zij net zo te spreken over deze cursus als dat ik ben? Nou, eigenlijk wel. Hoe deze beoordelingen exact klinken, wil ik graag illustreren aan de hand van onderstaande schermafbeeldingen:

Deze beoordelingen laten duidelijk zien dat Paco Vermeulen bijzonder goed werk geleverd heeft. De beoordelingen zijn stuk voor stuk positief te noemen en dat is een duidelijk teken. Een teken dat Paco Vermeulen goed werk geleverd heeft met deze cursus!

Wat kost cursus Affiliate Marketing in 10 dagen?

Voordat je kunt oogsten, moet je zaaien. Dit betekent dat je niet zomaar geld kunt gaan verdienen als affiliate marketeer, maar dat je daar ook een bepaalde investering voor moet doen. Nou, als je deze cursus gaat volgen, valt de investering relatief gezien reuze mee.

Voor deze cursus vraagt Paco Vermeulen namelijk een bedrag van slechts 197 euro. Daarbij biedt hij ook nog een 14 dagen niet goed geld terug garantie aan; binnen die 14 dagen kan je dus het volledige aankoopbedrag retour vragen bij Paco.

Mijn conclusie over de Affiliate Marketing in 10 dagen

Tablet en telefoon

Al met al kan ik één ding concluderen; de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus is van een ongekend hoog niveau. En dat komt omdat Paco Vermeulen zijn persoonlijke succes strategie stap voor stap uitlegt. De inhoud, de opbouw en het prijskaartje van deze cursus zijn stuk voor stuk compleet naar mijn wens. Ik ben er dan ook van overtuigd dat iedereen met deze cursus de gewenste resultaten kan gaan behalen. Dit kost je bovendien slechts 197 euro! Lijkt jou dat ook wel iets? Meld je dan direct aan voor deze cursus door op onderstaande link te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *