Affiliate Marketing Revolutie Review; Een passief inkomen door Jacko’s training?

Internet succes gids

Alweer zes jaar geleden lanceerde Jacko Meijaard zijn Affiliate Marketing Revolutie waarmee hij affiliate marketing in Nederland aan de man wilde brengen. Het decenniaoude verdienmodel kreeg online nog opvallend weinig aandacht. Dat terwijl de advertentieprogramma’s waarmee dit verdienmodel mogelijk was uit de grond schoten. De eerste Affiliate Marketing Revolutie reviews begonnen online te komen en het overgrote deel was positief. Alhoewel het programma destijds nog wat mager was, had het een sterke inhoud en een duidelijke focus.

Ondertussen is Internet Succes Gids uitgegroeid tot het platform voor geld verdienen op het internet en is affiliate marketing groter dan ooit. Jacko heeft ook niet stilgezeten. Zijn Affiliate Marketing Revolutie is namelijk veel completer en sterker dan vijf jaar geleden. Ik bespreek dit programma in zijn huidige staat in mijn Affiliate Marketing Revolutie review!

Jacko Meijaard ISGJacko Meijaard heeft de wereld van Affiliate Marketing ontdekt door vooral andere trendsetters te volgen. Eelco de Boer, een van de eerste grote spelers, is dan ook een van zijn voorbeelden. Na verloop van tijd besloot Jacko daarom zijn eigen affiliate marketing projecten op te zetten. Met succes, hij kon een sterk en stabiel inkomen hiermee opbouwen.

De uitgebreide lessen van Jacko in de Affiliate Marketing Revolutie 4.0 geven aan dat hij voldoende kennis van zaken heeft. Een enorm deel van de inhoud van de cursus komt duidelijk voort uit praktijkkennis. En dat is precies de kennis die jij nodig hebt om een verschil te kunnen maken.

Tegenwoordig richt Jacko zich volledig op de Affiliate Marketing Revolutie en aangesloten programma’s, zoals het recent uitgekomen 10K Mindset programma. In deze review richt ik mij hoofdzakelijk op het belangrijkste product van Jacko, namelijk de Affiliate Marketing Revolutie 4.0. 

Dit is voor wie de Affiliate Marketing Revolutie gemaakt is

Als lid van de Affiliate Marketing Revolutie community (Internet Succes Gids) kan ik je vertellen dat er twee soorten deelnemers aan dit programma zijn. Je hebt gelukszoekers en je hebt deelnemers met intrinsieke motivatie om het maximale resultaat te behalen. En zoals je waarschijnlijk al had gegokt, zijn het de laatste deelnemers die succes behalen met de Affiliate Marketing Revolutie.

De Affiliate Marketing Revolutie is namelijk ontworpen om jou werkelijk waar alles bij te brengen wat jij nodig hebt om het succes van Jacko te evenaren. Dat wil zeggen dat jij de stappen en handvaten krijgt die hij ook had. Alleen hierbij moet jij je wel beseffen dat je dezelfde motivatie en toewijding nodig hebt om dit te kunnen bereiken. Indien dat niet het geval is, zal je nooit in de buurt komen van hetzelfde resultaat.

Daarom wil ik je nu alvast een kijkje geven in het soort mensen dat wel succes weet te behalen met de Affiliate Marketing Revolutie. Alleen als je echt de volledige toewijding kan geven om net als Jacko geld te verdienen op het internet, projecten op te bouwen en hier volledig voor te gaan, is de Affiliate Marketing Revolutie iets voor jou.

Wat krijg je precies volgens Jacko als je de AMR koopt. En hoe kan jouw leven er straks uitzien?

 1. Je krijgt zijn uitleg over hoe hij van €0,- naar een inkomen van €7500,- is gegaan. En nog belangrijker, hoe jij dit ook kunt realiseren!
 2. Hoe je een stabiel en groeiend inkomen krijgt als je zijn methode toepast.
 3. Waarom jij je straks geen zorgen meer hoeft te maken over geld als je zijn simpele manier kent.
 4. Hoe je straks zelf gaat bepalen hoe je dag er uit ziet.
 5. Hoe jij straks ook zelf bepaald wanneer je op vakantie gaat.
 6. En hoe je het internet gaat gebruiken om het voor jou te laten werken in plaats van andersom.

Als eigen ondernemer en lid van de AMR kan ik jou precies vertellen of dit allemaal waar is wat Jacko beweert!

De inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie 4.0

AMR LogoWat is het dan precies wat jij ontvangt als je besluit de Affiliate Marketing Revolutie te kopen? Krijg je DVD’s toegestuurd met een uitleg of een kant-en-klare website waarop jij dit verdienmodel kan uitbouwen?

De Affiliate Marketing Revolutie “Volledig” bestaat uit 16 modules met daarin video trainingen die je stap voor stap kunt volgen om zo je eigen website op te bouwen. In de website wordt dan een verdienmodel geplaatst waarmee je commissies mee kan gaan verdienen.

Maar voordat je met de modules begint voor het opzetten van de website geeft Jacko je eerst waardevol advies in de vorm van inspiratie en motivatie. De mate van succes hangt natuurlijk sterk af van je focus en doorzettingsvermogen!

De training is opgedeeld in het opzetten van een website met het Marketheme thema en er zijn aparte instructie video’s voor het maken van een website met WordPress. 

Website opzetten met het Marketheme thema

Marketheme.In de volgende 7 modules wordt door Jacko op zeer duidelijke wijze uitgelegd hoe je een prachtige website kan opzetten met Marketheme. Het mooie van deze software is dat deze speciaal is ontwikkeld voor marketing doeleinden. Er zitten meer dan 20 opties in verwerkt die je niet in een standaard thema zult vinden.

Dat maakt het zeer handig voor de startende affiliate marketing ondernemer. Een aantal prettige voordelen die er standaard in zitten vind ik:

 • SSL
 • Hosting
 • Landingspagina’s
 • Pop ups
 • Automatische inhoudsopgave 

In module 1, starten met affiliate marketing, krijg je te zien hoe je een product uitkiest wat je wilt gaan promoten op je website. Hoe je een domeinnaam registreert en hoe je de website moet toevoegen in Marketheme.

Module 2 staat geheel in het teken van het inrichten van je website met Marketheme.

Module 3 is er op gericht om je uit te leggen hoe je gaat scoren in Google. Het is natuurlijk de bedoeling dat jouw website hoog in de zoekresultaten van Google komt.

In module 4 legt Jacko uit hoe je je website compleet maakt met afbeeldingen, een Call to Action plaatst en hoe je een auteur laat zien op je website.

Module 5 wordt alles uitgelegd over email marketing en hoe je dit goed moet toepassen.

In module 6 worden pop ups, landingspagina’s en het instellen van een autoresponder behandeld. Ook ga je je website “live” zetten.

Module 7 “meten is weten” gaat over het analiseren en optimaliseren van je website aan de hand van Google software en tools.

Ik had zelf nog helemaal geen kennis van het maken van een website voordat ik met de Affiliate Marketing revolutie was begonnen. Maar met Marketheme en de duidelijke video’s van Jacko heb ook ik een hele mooie website met verdienmodel kunnen maken!

Marketheme boardAls je toch tegen wat problemen aanloopt met Marketheme. Is er het Marketheme board waar je met al je vragen terecht kan over dit programma!

Website met WordPress

Uiteraard ben je volledig vrij om te kiezen wat je zelf wilt. Je bent niet verplicht om Marketheme te gebruiken. En ook hier heeft Jacko video’s voor gemaakt welke in 6 modules zijn onderverdeelt. Deze  instructie video’s laten je ook weer stap voor stap zien hoe je een website opbouwt maar dan op basis van WordPress. Ook voor vragen over WordPress is er een board in het forum ledengedeelte waar je met al je vragen terecht kan.

De laatste module van de AMR laat zien dat je ook teksten kan laten schrijven. Dit kan natuurlijk handig zijn als je er zelf veel moeite mee hebt. Een goede tekstschrijver kan dan uitkomst bieden, maar het kost dan ook wel wat!

Internet Succes Gids Forum

Naast de video trainingen van Jacko krijg je online toegang tot het Internet Succes Gids forum. Op dit forum zijn de leden van de community actief in de diverse boards. Hier heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en wordt er waardevolle informatie gedeeld over alles wat met affiliate marketing en geld verdienen op het internet te maken heeft. Mijn ervaring is dat vragen vaak vlot en duidelijk beantwoord worden. En dat de leden zeer behulpzaam en absoluut kundig zijn op het gebied van de affiliate marketing.

Community en boards

 

Het Internet Succes Gids forum waar leden actief informatie delen in de verschillende boards.  

Hoe praktisch is dit programma?

Een van de belangrijkste onderdelen van een e-programma is altijd of de inhoud ook echt bruikbaar is. Geeft de maker voldoende praktische tips en richting om de gebruiker te helpen de theorie toe te passen?

Veel voorgangers van Jacko gingen op dit punt de mist in. Ze werkte met een inhoud waarvan de theorie misschien wel duidelijk was maar de praktische uitvoering niet. En dat pakt Jacko gelukkig op een totaal andere manier aan. Binnen de Affiliate Marketing Revolutie is alles gericht op het zo praktisch mogelijk uiteenzetten van de inhoud. Er waren voor mij vrijwel geen onduidelijkheden over het toepassen van de video-cursus. En de vragen die ik had werden dan weer prima beantwoord door Jacko zelf of een van de leden.

Ervaringen van Affiliate Marketing Revolutie gebruikers

Op het Internet Succes Gids Forum van Jacko Meijaard zijn honderden zo niet duizenden ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie te lezen. Deze ervaringen gaan tot wel 5 jaar terug waardoor het mogelijk is een compleet en actueel beeld te krijgen van het programma.

Het vinden van een negatieve ervaring met de Internet Succes Gids (Affiliate Marketing Revolutie) is vrijwel onmogelijk. De positieve ervaringen vliegen je echter om de oren. En dat niet alleen in tekst, maar ook in beeld. Diverse gebruikers delen namelijk hun inkomsten met bijbehorende screenshots zodat je eenvoudig kunt nakijken of de ervaring betrouwbaar is. 

Succes Lounge

In de “succes lounge” worden de behaalde successen gedeeld van de leden van de Affiliate Marketing Revolutie. Om een beeld te geven zijn hier 3 leden die hun succes gedeeld hebben:

Commissie JanJan: Heb wel eens eerder tijdens de nacht een commissie verdient. Leuk is dat. Dacht vanmorgen ook dat het er één was. Kom ik erachter dat het er gewoon drie waren! Zo zie je maar wat mogelijk is. Hopelijk is dit wat motivatie voor iedereen die net met affiliate marketing begonnen is.

Commissie GeertGeert: Affiliate marketing werkt! Mijn eerste website is nu ongeveer 3 maand online en het harde werken is beloond. Vandaag mijn eerste commissie binnen gekregen van Paypro.

Commissie RobertRobert: Blij! Ik zat vorige maand op 3K alleen al bij Paypro. Het gaat nu echt de goede kant op. Dankjewel Jacko voor het opzetten van de AMR, VIP, en 10K p/m. Super, heel blij mee!

Een aantal vragen aan Jacko Meijaard over affiliate marketing

Ik heb de mogelijkheid gekregen om Jacko persoonlijk een aantal vragen te stellen over zijn kijk op affiliate marketing en zijn succes hierin: 


– Kan iedereen succesvol worden met de Affiliate Marketing Revolutie?

 • Dat is zeker mogelijk maar; niet iedereen zal het ook daadwerkelijk worden. Simpelweg omdat niet iedereen die ermee aan de slag gaat, er ook daadwerkelijk iets mee gaat doen. Als je wil groot genoeg is en je drang naar succes zo groot is dat je niet aan opgeven denkt, en continu door blijft gaan, dan gaan er ongetwijfeld mooie dingen gebeuren. Maar nogmaals – het is helemaal afhankelijk van jouw mindset en doorzettingsvermogen.

Waarom zouden mensen voor jouw programma moeten kiezen?

 • Ze moeten helemaal niks ;-)! De Affiliate Marketing Revolutie is voor mensen die een groeiend passief inkomen willen opbouwen – een inkomen wat elke maand groeit. Als mensen dat interessant lijkt, dan kunnen ze hier mee aan de slag gaan en leren ze alle stappen om met je laptop geld te verdienen. 

Wat zie jij affiliate marketing nog brengen in de toekomst?

 • Affiliate marketing zal alleen maar groter worden; steeds meer bedrijven zetten hier op in. 

Wat is de sleutel tot jouw succes met affiliate marketing?

 • Heel simpel: actie ondernemen en doorzettingsvermogen. Begin ergens, en geef nooit op. Elke dag iets blijven doen voor je business.
   

   

   

Conclusie Internet Succes Gids / Affiliate Marketing Revolutie Review: Is de AMR je geld waard?

Zoals ik al aangaf ben ik ook een van de deelnemers van de Affiliate Marketing Revolutie en de Internet Succes Gids. En dat ben ik ondertussen al enige tijd naar volledige tevredenheid. Waarom? Simpelweg omdat Jacko in zijn programma duidelijk en oprecht is over alles wat mogelijk is met zijn Affiliate Marketing Revolutie programma. De goede en duidelijke opzet van het programma. En omdat Jacko en de vele leden zeer gedreven zijn om het voor iedereen die het echt willen een succes te maken!

Dus ik zeg ja: 

DE 6 BEWERINGEN VAN JACKO ZIJN ABSOLUUT WAAR EN ZEKER MOGELIJK! 

Geld verdienen op het internet is geen eenvoudige bezigheid zoals velen beweren. Deze marathon is alleen geschikt voor de mensen die hier oprecht tijd in willen investeren. Maar als jij bereid bent om die tijd en €47 voor de Affiliate Marketing Revolutie te investeren, kan dat het absoluut waard zijn! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *