Beleggen met een trading systeem.

Helaas heeft geld bij een bank onderbrengen voor de rente tegenwoordig weinig zin meer. De percentages zijn zo laag dat er haast niks meer op te verdienen is. Sterker nog, het zal steeds vaker voorkomen dat er geld betaald moet worden om je geld bij een bank op de spaarrekening te mogen zetten!

Beleggen in aandelen of opties is nog wel een mooie manier om je geld te zien groeien. Wees wel verantwoord en beleg alleen met geld wat je kunt missen. Meer dan 80 procent van alle particuliere beleggers verliest namelijk zijn geld! En dat is vaak te wijten aan te weinig kennis, emoties of slecht risicomanagement.

Wat is een trading systeem?

Een trading systeem is een software die speciaal ontwikkeld is om de bewegingen van de aandelen of opties te analyseren en op basis daarvan een aankoop of verkoop signaal af te geven. Hiermee voorkom je het maken van keuzes op basis van je emoties. De software bekijkt ten alle tijden naar de objectieve signalen. Laat winsten doorlopen, en kapt de verliezen tijdig af.

Het is dus mogelijk om met een goed trading systeem leuke winsten te pakken op de beurs.

Trading navigator methode

Een trading systeem van goede kwaliteit is bijvoorbeeld die van drs Harm van Wijk. Hij heeft met zijn 30+ jaar ervaring in beleggen een systeem ontwikkeld die de Trading navigator heet. Met dit systeem is een gemiddelde winst te behalen van wel 20%.

Over dit product van drs Harm van Wijk heb ik een uitgebreide review geschreven. Wil je graag meer weten over deze manier van beleggen ga dan naar de Trading Navigator review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *