Betere relaties met iedereen review Frank de Moei

Gemiddelde leestijd: 17 minuten
Cover e-cursus

Een hechte vriendschap opbouwen, een gelukkige relatie met jouw partner behouden en een goede relatie met collega’s behouden. Hoe doe je dit nou allemaal? Dat is eigenlijk de vraag die relatief veel mensen zichzelf stellen.

Veel mensen hebben namelijk te maken met negatieve relaties. Relaties met bijvoorbeeld vrienden die veel negatieve aandacht vragen, een liefdesrelatie die toch niet helemaal goed zit of een moeizame relatie met bijvoorbeeld een leidinggevende. Het zijn slechts enkele voorbeelden van relaties die niet helemaal soepel verlopen.

Persoonlijk heb ik daar ook last van gehad. Ik kon bijvoorbeeld moeilijk een relatie opbouwen met mijn nieuwe buren en met nieuwe mensen die ik leerde kennen. Lag dit aan mij? Of lag het wellicht aan de andere mensen? Op die vragen wilde ik altijd graag een antwoord vinden. Met een cursus zoals deze krijg je meer inzicht in jezelf en anderen en helpt om dat soort vragen voor jezelf te beantwoorden.

In deze Betere relaties met iedereen review bespreek ik graag volledig deze cursus. Ik deel graag de belangrijkste achtergrondinformatie met je, ik deel graag mijn eigen bevindingen en ik vel uiteindelijk een eindoordeel. Aan de hand van deze Betere relaties met iedereen review kan je direct voor jezelf een keuze maken; aanmelden voor deze cursus of toch niet?

Inhoudsopgave

Frank de Moei

Afbeelding Frank de Moei

De cursus Betere relaties met iedereen is opgesteld door de heer Frank de Moei. Hij is al ruim 25 jaar actief om mensen te helpen op het gebied van groei en persoonlijke ontwikkeling. Dit doet hij vanuit zijn eigen bedrijf met de naam ‘Newstart’. Via de website van zijn eigen bedrijf ben je ook in staat om je aan te melden voor deze cursus.

Door de jaren heen is Frank de Moei eigenlijk uitgegroeid tot een ware goeroe. Hij heeft namelijk meerdere cursussen ontwikkeld, hij is aangesloten bij verschillende (hoog aangeschreven) instanties en ordes en hij heeft verschillende diploma’s behaald. Zo heeft diploma’s in de vakgebieden Life-Coaching en Positieve Psychologie weten te behalen. Mede vanwege deze diploma’s, maar ook vanwege zijn ervaring, is hij de perfecte man voor een dergelijke cursus.

Mijn bevindingen over Frank de Moei zijn zeer positief. Hij is namelijk zeer vakkundig, hij straalt veel betrouwbaarheid uit en hij is absoluut niet geheimzinnig. Op zijn eigen website zie je bijvoorbeeld meerdere afbeeldingen van hem, terwijl er via Google ook de nodige informatie over hem te vinden is. Ik durf dus wel te stellen dat Frank de Moei 100% betrouwbaar is. dat bewijst hij overigens ook door zijn KVK nummer open en bloot op zijn website te zetten; dát roept direct vertrouwen op!

Newstart geluk en succes

Als je een kijkje neemt op de website Newstart zal je al gauw tot de conclusie komen dat Frank de Moei inderdaad een man is met de nodige kennis en ervaring is op het gebied van zelfontwikkeling. Wat ik goed vind aan zijn website is dat je ook zonder een training aan te schaffen al heel veel waardevolle informatie kan krijgen over zelfontwikkeling en het behalen van persoonlijke successen. Daarvoor hoef je alleen maar te kijken bij de blog artikelen of de gratis tips die op zijn site staan vermeld.

Het inzicht dat ik alles kon veranderen als ik veranderde, was het keerpunt in mijn leven. Dat inzicht bleek te kloppen als een bus. Zelfontwikkeling is de enige echte weg naar verandering.- –

– Newstart – Frank de Moei – Zelfontwikkeling is de sleutel –

Wil je toch aan de gang met een van zijn cursussen of trainingen? Dan kan je jezelf daar direct voor aanmelden. Elke training en cursus van Frank de Moei heeft een niet goed geld terug garantie dus als de training niet volledig aansluit bij jouw wensen kan je het volledige aankoop bedrag terugkrijgen. Zelf heb ik een aantal van zijn trainingen gevolgd en bestudeerd en heb daar ook uitgebreide reviews over geschreven. Lees bijvoorbeeld ook mijn review over zijn training Leven in het nu, of mijn review van de online cursus Nooit meer zorgen of stress.

Wat is het doel van de cursus Betere relaties met iedereen?

‘Maak moeizame relaties beter’ en ‘los je relatieproblemen op’. Met deze twee zinnen maakt Frank de Moei eigenlijk direct duidelijk waar deze cursus nou precies omdraait. Zoals ik in de inleiding van deze review al aangaf, ervaren veel mensen problemen op het gebied van relaties. Dit zijn niet specifiek liefdesrelaties, maar ook de relaties met bijvoorbeeld de buren, collega’s, vrienden en kennissen.

Op de website van Newstart, het bedrijf van Frank de Moei, zijn eigenlijk alle doelen op een rijtje gezet:

Voor wie is de cursus Betere relaties met iedereen geschikt?

In de basis is deze cursus eigenlijk voor iedereen geschikt. Iedereen heeft namelijk met relaties in het leven te maken. Ervaar jij zelf problemen op het gebied van relaties? Heb je bijvoorbeeld een moeizame relatie met je ouders, met een familielid, met je buren of met je partner? Dan is deze cursus eigenlijk voor jou op het lijf geschreven.

Volgens Frank de Moei is iedereen in staat om met deze cursus het gewenste resultaat te behalen. Het gewenste resultaat is hierbij overigens om afscheid te nemen van de relaties die negatieve energie kosten. Hoe je dat doet? Dat leer je eigenlijk volledig in deze cursus!

De inhoud van de cursus Betere relaties met iedereen

Zo op het eerste oog ziet deze cursus er veelbelovend uit. Maar, hoe heeft Frank de Moei deze cursus samengesteld? En wat leer je nou precies met deze cursus? Op die twee vragen geef ik graag hieronder een duidelijk antwoord.

Laat ik allereerst vooropstellen dat deze cursus echt héél uitgebreid opgesteld is. Frank de Moei heeft namelijk gekozen voor vijf verschillende modules. Deze modules bestaan ook weer uit meerdere lessen, waardoor de cursus zeer divers én uitgebreid is!

Module 1: Wat zijn gezonde relaties?

 1. Ontdek de essentie van goede relaties
 2. Wat zijn positieve win-win relaties?
 3. Wat is jouw karakter en hoe beïnvloedt die je relaties?
 4. Wat willen mannen in een relatie?
 5. Wat willen vrouwen in een relatie?
 6. Het verschil tussen relaties met je partner, vrienden, familie en collega’s.
 • Module 2: Beter en effectiever communiceren. In deze module leer je hoe je contact kunt maken én hoe je een gesprek goed gaande kunt houden.
 1. Met wat voor soort mensen willen we graag omgaan?
 2. Hoe zorg je ervoor dat anderen je leuk en interessant vinden?
 3. Hoe kun je erachter komen wat iemand bezighoudt?
 4. Hoe kun je eerlijk voor je mening uitkomen?
 5. Wat is charisma en uitstraling en hoe krijg je het?
 6. Waarom is het zo belangrijk anderen het beste te gunnen?
 • Module 3: Meer inzicht en begrip. In deze module leer je hoe jouw relaties er op dit moment voorstaan. Als je dat eenmaal begrijpt, kan je ook naar oplossingen gaan zoeken.
 1. Wat zoek je in de relaties met je partner, vrienden, familie of collega’s?
 2. Wat is de beste partner voor jou?
 3. Hoe gezond zijn jouw relaties?
 4. Waarom lopen sommige relaties moeizaam en wat doe je eraan?
 5. Hoe kun je iemand razendsnel inschatten?
 • Module 4: Omgaan met uitdagingen. In deze module leer je om te gaan met jaloezie, controle, negatief denken, conflicten en dominantie.
 1. Waarom wil iemand meer controle in een relatie?
 2. Waarom zijn mensen jaloers en wat kun je aan jaloezie doen?
 3. Hoe ga je om met kritiek?
 4. Hoe ga je om met negatieve mensen?
 5. Hoe ga je om met conflicten?
 6. Hoe word je assertiever en kom je op voor jezelf?
 • Module 5: Betere keuzes maken. Voor jezelf én voor jouw relaties is het van belang om de juiste keuzes te maken; dat leer je in deze module.
 1. Hoe kun je makkelijker anderen accepteren?
 2. Hoe kun je relaties loslaten die je niet meer inspireren?
 3. Hoe ga je om met relaties die je niet los kunt laten?
 4. Hoe kun je voorkomen dat je in de toekomst dezelfde fouten maakt?

Dat ziet er vrij uitgebreid en interessant uit, niet waar? Persoonlijk ben ik zeer te spreken over de opbouw van deze cursus. De cursus begint namelijk bij de basis en gaat gaandeweg dieper en dieper op de materie in. Sommige lessen zijn ietwat confronterend, aangezien het ook van belang is om jouw eigen gedrag te gaan veranderen. Dat gaat niet altijd zonder slag of stoot – kan ik uit eigen ervaring vertellen.

Al met al ben ik zeer te spreken over de opbouw én de inhoud van de cursus. Ik ben ervan overtuigd dat óók jij jouw relaties kunt gaan verbeteren dankzij deze cursus.

Krijg je bonussen meegeleverd?

Heeft Frank de Moei er ook nog voor gekozen om bonussen mee te leveren? Ja, dat is zeker het geval. Nadat je je voor deze cursus aangemeld hebt, krijg je ook toegang tot de volgende bonussen:

 • E-book ‘Inzicht in je kracht’.
 • Eén coachingsessie via de mail met Frank de Moei

Beide bonussen hebben volgens Frank de Moei een waarde van 25 euro. Je krijgt dus eigenlijk voor 50 euro gratis aan bonussen meegeleverd. Persoonlijk ben ik met name te spreken over de coachingsessie via de mail. Het is wel zo prettig om jouw vragen te kunnen stellen aan dé expert; Frank de Moei. Ook het e-book ‘Inzicht in je kracht’ is overigens zeer waardevol te noemen!

E-book ‘Inzicht in je kracht’

Afbeelding Inzicht in je kracht

In dit bonus e-book staan 19 artikelen die al een keer eerder waren uitgebracht in nieuwsbrieven en in diverse blogs. De artikelen gaan over diverse onderwerpen welke allemaal te maken hebben persoonlijke groei en ontwikkeling. Enkele onderwerpen uit het e-book:

 • De juiste mentaliteit voor succes.
 • Is jouw basis wel goed?
 • Bevrijd jezelf van negatieve gedachten

“Negatief denken is een struikelblok voor geluk en succes. Het is als zwemmen met een ijzeren ketting om je been: misschien lukt het je de overkant te halen, maar het kost je enorm veel inspanning.”

Wat vinden anderen van de cursus Betere relaties met iedereen?

Door de jaren heen hebben ruim 15.000 cursisten deze cursus gevolgd. Dat is althans datgene wat op de website van Newstart te vinden is. Zelf was ik erg benieuwd naar de ervaringen van deze 15.000 cursisten. Tijdens mijn zoektocht naar deze ervaringen ben ik eigenlijk alleen maar positieve ervaringen tegengekomen. Met name de volgende (positieve) beoordelingen zijn wat mij betreft veelzeggend voor de kwaliteit van deze cursus:

Wat kost de cursus Betere relaties met iedereen?

Wil jij ook aan de slag gaan met deze cursus? Dan moet je rekening houden met een investering van slechts 59 euro. Normaal gesproken betaal je 199 euro voor deze uitgebreide cursus, maar je kunt dus tijdelijk van een flinke korting genieten.

Is er een garantie?

Garantie logo

Als je de 59 euro betaald hebt, krijg je direct toegang tot de online cursus. Bovendien krijg je direct toegang tot de twee hierboven genoemde bonussen. Om het nóg interessanter te maken, biedt Frank de Moei ook nog een bedenkperiode van 15 dagen aan.

Binnen deze 15 dagen kan je jouw volledige aankoopbedrag retour vragen. Je loopt dus eigenlijk risico als je besluit om je voor deze cursus aan te melden. Mocht de cursus niet helemaal bevallen, is het altijd nog mogelijk om het volledige aankoopbedrag retour te vragen. Ideaal!

Mijn conclusie over de cursus Betere relaties met iedereen

 • Zeer uitgebreid opgesteld
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • Inclusief twee interessante bonussen
 • Opgesteld door een ware professional
 • Zeer waardevol voor het dagelijkse leven én voor de lange termijn

In deze Betere relaties met iedereen review heb je veel lovende woorden kunnen vinden. Ik ben namelijk bijzonder onder de indruk van deze cursus en heb graag mijn bevindingen met jou gedeeld in deze cursus. Onder aan de streep kan ik je eigenlijk maar één ding aanraden: meld je direct voor deze cursus aan.

Betere relaties met iedereen
Betere relaties met iedereen

Beoordeling door Menno,

20 nov 2020
5

Deze cursus is namelijk uitgebreid opgesteld, is onwijs waardevol en gaat jou echt helpen. Daar ben ik hoogstpersoonlijk overtuigd van. Meld je direct via onderstaande link aan en profiteer van de korting van maar liefst 140 euro. Je betaalt slechts 59 euro voor deze cursus; maak daar direct gebruik van met behulp van onderstaande link!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *