Blijvend Zelfvertrouwen door een e-cursus? Lees de review en Ervaringen! Door Frank de Moei

Online Training Blijvend Zelfvertrouwen.Blijvend Zelfvertrouwen krijgen met een online cursus? Je hebt mogelijk al even rondgekeken naar verschillende websites die over de Blijvend Zelfvertrouwen cursus van Frank de Moei gaan. Deze life-coach heeft tijdens zijn werkzame jaren veel mensen geholpen met het versterken van hun zelfvertrouwen.

 

De vraag blijft echter: hoe goed is de Blijvend Zelfvertrouwen en voor wie is deze cursus geschikt? Zijn er goede ervaringen met Blijvend Zelfvertrouwen of moeten we deze ervaringen met een korrel zout nemen?

Deze cursus is absoluut niet voor iedereen geschikt. Daarom leg ik je graag de voor- en nadelen van deze cursus uit met een uitleg hoe jij kunt ontdekken of deze cursus bij jou past.

Frank de Moei NewstartFrank is al meer dan 25 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling. En heeft sinds 2008 al meer dan 15.000 mensen geholpen met hun eigen persoonlijke groei. Hij is hiermee dan ook wel met recht een specialist te noemen op het gebied van coaching, training, persoonlijke ontwikkeling en psychologie.

Naast de eigen verworven kennis heeft Frank ook opleidingen en diploma’s behaald in professionele life-coaching en positieve psychologie. Ook is hij aangesloten bij NOBCO, (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).   

Is Frank de Moei te vertrouwen?

Met Capedium coaching en zijn website newstart.nl geeft Frank mij een goede en betrouwbare indruk. Onder aan de site staat netjes zijn KVK nummer vermeld wat hier ook zeker aan bijdraagt. Verder is er op de website genoeg informatie te vinden die de beweringen van Frank kunnen onderbouwen. Dit zijn de grote hoeveelheid positieve reviews die er geschreven staan over zijn trainingen en coaching. En daarnaast de vermeldingen van de interviews die gegeven zijn met de diverse media. Waaronder de Telegraaf, RTL nieuws, Algemeen Dagblad en nog veel meer! Hiermee toont Frank wel aan dat hij een professional en betrouwbaar man is op zijn vakgebied! 

Dit is wat jij volgens Frank de Moei met zijn cursus kunt realiseren

Zoals je misschien weet bespreek ik op deze website meerdere cursussen. Een deel van deze cursussen stelt de gebruiker in staat om een tastbaar iets op te zetten, bijvoorbeeld het bouwen van een tafel of het oprichten van een bedrijf. In het geval van deze zelfvertrouwen cursus is dit allemaal wat lastiger. In hoeverre jij in staat bent om jouw zelfvertrouwen blijvend te vergroten, hangt erg af van jou als persoon.

Frank de Moei beweert namelijk dat zijn cursus iedereen kan helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen, dat geeft hij weer met de volgende punten:

 • Blijvend gevoel van zekerheid
 • Geloof in eigen kunnen
 • Stoppen met zelfkritiek
 • Meer respect voor jezelf
 • Tevreden zijn met wie je bent
 • Uitgaan van je eigen kracht
 • Meer zelfvertrouwen
 • Stap voor stap begeleiding
 • Gegarandeerd resultaat 

Als jij veel last hebt van onzekerheid klinkt dit natuurlijk als muziek in de oren. Een kans om eens en voor altijd je onzekerheid te verliezen. Maar hoe realistisch zijn deze doelen?

Wat jij ontvangt als je besluit om Blijvend Zelfvertrouwen te kopen

Zet jij de stap om de cursus Blijvend Zelfvertrouwen aan te schaffen? Dan krijg je direct na aankoop een welkomstmail met daarin de onderwerpen die per mail behandeld zullen worden. En het schema voor de 3 bonus e-books die je er gratis bij ontvangt. Ook staan er belangrijke punten in de mail over hoe je het beste met deze cursus te werk kan gaan. En zo het maximale resultaat behaald.

De echte cursus begint bij de volgende mail. De cursus e-mails hebben een zelfde opbouw met een stuk theorie en uitleg over alle aspecten van zelfvertrouwen, en het gebrek hebben daaraan. Met daarna een aantal oefeningen die jou aan denken zullen zetten over je eigen situatie. In deze oefeningen zit de kracht van deze cursus. Hoe beter jij je inzet om deze oefeningen te maken des te meer resultaat je uit deze cursus zult halen! Om je hierbij te helpen heeft Frank 4 handige tips voor je opgeschreven. 

De eerste paar e-mails zijn hoofdzakelijk gericht op het analyseren van je zelfvertrouwen om de oorzaak van jouw onzekerheid op te zoeken. Door het begrijpen van de oorzaak van je gebrek aan zelfvertrouwen wordt er een mogelijkheid gecreëerd om eraan te werken.

De volgende e-mails zijn er op gericht om te kijken wat de gevolgen zijn van het gebrek aan zelfvertrouwen. En hoe je je zelfvertrouwen weer kunt vergroten. Hiervoor krijg je in de volgende e-mails tips en oplossingen. Deze worden ook weer afgesloten met praktische oefeningen om de theorie in de praktijk te brengen.

Deze mails met tips en oplossingen gaan door tot de laatste les. Met het afronden van de cursus is het de bedoeling dat je dus meer zelfkennis hebt gekregen. En hiermee aan de slag bent gegaan om je persoonlijkheid te laten groeien in zelfvertrouwen, innerlijke rust en kracht.

Jouw persoonlijke doelen moeten de aandacht krijgen die ze verdienen. En je kunt ze alleen bereiken als je ze die aandacht durft te geven. Door dit te bespreken geeft Frank de Moei je genoeg input om de vele opdrachten met zekerheid uit te voeren. Deze zekerheid stelt jou in staat om je zelfvertrouwen blijvend te gaan vergroten.

Bonus e-books

Bijgevoegd aan deze cursus zijn 3 e-books die als PDF te openen zijn. De eerste is: Inzicht in je kracht en krijg je bij je welkomstmail. In de loop van de cursus volgen het tweede en derde e-book: Je bent prima zoals je bent en, Volg je eigen weg. Hieronder zal ik de inhoud van deze e-books toelichten.

E-book: Inzicht In Je Kracht

inzicht in je krachtInzicht in je kracht is een boek van 61 pagina’s wat de “beste artikelen” van 2009 bevat. Deze artikelen komen uit nieuwsbrieven en blogs en zijn samengevoegd om jou meer inzichten te geven in persoonlijk geluk en succes in je leven. Het zijn 19 artikelen met de volgende onderwerpen:

 • Kies je overtuiging
 • Van negatief naar positief
 • Wat we eigenlijk willen
 • Pluk de dag
 • De juiste mentaliteit voor succes
 • Drie tips voor een ontspannen leven
 • 10 redenen waarom je doel nog niet is bereikt
 • Stel je succes niet uit
 • De enige echte weg naar verandering
 • Creëer inzicht in je uitdaging
 • Creëer blijvend zelfvertrouwen
 • Het geheim van goede communicatie en relaties
 • Is jouw basis wel goed? 
 • Een nieuw begin met positief denken
 • In je passie ligt je kracht
 • Help! Ik ben perfect!
 • Goede voornemens voor luie mensen
 • Bevrijd jezelf van negatieve gedachten
 • 7 Manieren om meer geld te verdienen
 • Nawoord

Het zijn interessante artikelen met een korte uitleg en oplossing over het onderwerp. Kan je hier echt wat mee? Ik vind het een leuke toevoeging met een goede inhoud. Maar het zijn slechts korte praktische tips. Dus verwacht geen artikelen met uitgebreide informatie.  

E-book: Je bent prima zoals je bent

Bonus. Je bent prima zoals je bentEen boek van 81 pagina’s verdeelt over 32 hoofdstukken. Ik vind dit een goed en informatief boek die veel oorzaken van gebrek aan zelfvertrouwen belicht. En ook met veel oplossingen komt over hoe je deze kan aanpakken. De kans is vrij groot als je dit boek leest dat je jezelf erin terug zult vinden. En met de juiste oplossingen krijg je weer handvatten om aan jezelf te werken.

Het boek is op een heldere en begrijpelijke manier geschreven en leest makkelijk weg. 

E-book: Volg je eigen weg

Bonus. Volg je eigen weg.De opzet van dit boek is vrijwel gelijk aan het vorige. Ook in dit boek worden weer de oorzaken van een te laag zelfvertrouwen besproken, en hoe je deze voor jezelf weer kunt vergroten. Ook een goede toevoeging aan de gehele cursus.

Enkele interessante hoofdstukken uit het boek:

 • Ik wil veranderen maar weet niet hoe.
 • De kracht van affirmaties.
 • Geloven in jezelf.
 • Doen waar je bang voor bent geeft vrijheid.
 • Meer vertrouwen in de toekomst – hoe krijg je dat?

Ervaringen van Blijvend Zelfvertrouwen gebruikers

Een van de belangrijkste keuzes die jij moet maken, is of jij je cursus wil gaan volgen via een e-mail die je wekelijks zal ontvangen. De meningen en ervaringen over deze cursus verschillen namelijk nog wel eens. En dat heeft alles te maken met de opvallende opzet van het programma.

Je hebt ondertussen gelezen dat het cursusdeel van het programma is opgebouwd met e-mails. Deze wat ongebruikelijke opzet kan voor velen als onprettig worden ervaren. De gebruikelijke aanpak van een online cursus is namelijk het tonen van video’s ofwel tekst waarin de theorie wordt besproken. Hierdoor heb je in een keer de kans je eigen tempo te kiezen. Maar als jij per week moet wachten op een email of als je wat langzamer bent juist alle e-mails moet terug lezen, is het toch wat onhandig.

Daar tegenover staat wel dat de inhoud van de e-mails door velen als zeer sterk worden ervaren. De invulling is krachtig en to-the-point. Mede door de vele opdrachten leren mensen snel op een betere manier hun zelfvertrouwen te verhogen. Je krijgt kortom de handvatten die je nodig hebt om verder te gaan.

Enkele cursisten hebben dit gezegd over de cursus

Enorm waardevol
Een hele prettige cursus, mooi opgebouwd en heel duidelijk en verhelderend. Heb er al veel van opgestoken en inzicht door gekregen, en alles wat je wordt aangereikt is direct toepasbaar in de praktijk, dat maakt het zo enorm waardevol! En echte aanrader voor iedereen die wil groeien en ontwikkelen, en heel graag theorie en praktijk tegelijkertijd wil kunnen toepassen. Hoe meer je met de stof van de cursus bezig bent, en het toepast in de praktijk, hoe bewuster je wordt van de transformatie en het resultaat. Heb m inmiddels aan verschillende mensen ook al aanbevolen 🙂
CO, vrouw

Ik wist het diep van binnen
De cursus bevalt al goed! Alles is heel herkenbaar en het besef dat ik de enige ben die mijn gedachten kan veranderen, groeit per keer. Dit is iets wat ik diep van binnen ook al wist, maar het vreemde is dat je deze gedachtes gewend bent en veranderen “eng” leek. Door wat in deze lessen beschreven wordt, lijkt veranderen minder eng en ben ik nu ook echt bereid deze stappen te nemen!
MP, vrouw

Nuttige oefeningen
Beste Frank, ik heb zeker iets aan de cursus gehad. Ik vind vooral de oefeningen die je voor jezelf op papier zet nuttig. Tevens zijn zinnen zoals ‘jij bent de enige die je eigen gevoel bepaalt’, frasen die blijven hangen.
BG, man

Kosten van deze online cursus

Het complete cursusmateriaal dat je hoofdzakelijk via de email ontvangt heeft een prijskaartje van € 49,-. Voor wat je ontvangt, staat dit redelijk in lijn met de gegeven waarde. En dat komt met name door de e-books die je erbij krijgt als bonus. Deze geven de cursus echt dat beetje extra wat het een compleet geheel maakt.

Conclusie Blijvend Zelfvertrouwen review

Volgens Frank kan iedereen meer zelfvertrouwen krijgen door het volgen van deze cursus. Maar zijn de gestelde punten reëel en haalbaar? Ik denk dat deze cursus je absoluut een goede stap in de goede richting kan geven. En dat de gestelde punten zeker behaald kunnen worden. Maar of dat ook direct in die 13 weken behaald wordt ligt sterk aan de persoon zelf. Hoeveel tijd en energie besteed je aan jezelf?  

Er zijn ondertussen ook meerdere zelfvertrouwen (online) cursussen die jij zou kunnen kiezen om je zelfvertrouwen te vergroten. Al deze cursussen kunnen je hierbij op een eigen manier helpen. Waar de meeste van deze cursussen kiezen voor een videocursus, krijg je bij Blijvend Zelfvertrouwen een ‘e-mailcursus’. Voor een bepaalde doelgroep kan dit juist uitkomst bieden.

(Het is ook mogelijk om na aankoop een kleine upsell te doen en de cursus ook als videopresentatie te krijgen. De e-books zijn dan als MP3 audio boek beschikbaar)

Als jij vaak onderweg bent en weinig tijd hebt, is het ontzettend handig als je via de email de lessen van Frank de Moei kunt volgen. Net als deze review, die je net als de Blijvend Zelfvertrouwen mails ook mobiel leest, kan je overal en altijd met de inhoud bezig zijn. En daarom is deze cursus, indien de inhoud op jouw doelen aansluit, een absolute aanrader!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *