Droog Trainen Protocol Mannen Review 2021

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Droog Trainen Protocol Mannen is de bekendste cursus voor het droog trainen van het lichaam op dit moment. Henry van Es, de maker van dit programma, beweerd  dat je in 8 tot 16 weken een strakker, sterker en gespierder lichaam kunt realiseren. De foto’s van zijn cursisten zien er veelbelovend uit, net als de Droog Trainen Protocol Mannen ervaringen van duizenden Nederlanders.

Op basis van mijn korte onderzoek ziet de inhoud en ontvangst van Droog Trainen Protocol Mannen er bijzonder goed uit. Dat hoeft natuurlijk niet te zeggen dat het voor iedereen een geschikt programma is. Sommige programma’s zoals het DTP kiezen namelijk voor een te streng regime dat alleen te realiseren is met extreme discipline. Of dat ook bij dit programma het geval is, leg ik je natuurlijk uit. Ik heb namelijk zelf dit programma gevolgd omdat ook ik mijn lichaam droger wilde trainen. Of dat is gelukt, ontdek je aan het einde van de Droog Trainen Protocol Mannen review!

Inhoudsopgave

Wie is Henry Van Es en wat kan je volgens hem bereiken?

Als je ook al eens mijn Droog Trainen Protocol voor Vrouwen recensie hebt gelezen, zal je de naam Henry Van Es bekend in de oren klinken. Henry is oud-marinier en heeft daardoor veel ervaring met krachttraining. Na zijn jaren in de marine heeft hij zichzelf weten te ontwikkelen tot expert op het gebied van krachttraining, waaronder voeding.

Op de Droog Trainen Academie, de website van Henry van Es, deelt Henry regelmatig ins en outs over droog trainen. Zo geeft hij praktische tips waarmee jij als lezer direct aan de slag kan.

Henry is vrij duidelijk wat betreft de mogelijke doelen die jij kunt behalen met Droog Trainen Protocol Mannen. Indien je volgens van Es voldoende motivatie en discipline hebt, is het lichaam van je dromen binnen slechts drie maanden te bereiken.

Henry en Rinus
– Henry en Rinus – Droog Trainen Academy –

“Je hoeft geen superman te zijn om jouw droomlichaam te bouwen”

Dit is voor wie dit programma gemaakt is

Ben jij op zoek naar een sterker, gespierder en mooier lichaam? Dan pas je perfect in de Droog Trainen Protocol Mannen doelgroep. Je droomt van een lichaam dat beter past bij jouw eigenschappen. Ook zou je het wel fijn vinden als je net wat extra spier hebt om je zelfvertrouwen wat te kunnen boosten.

Dat laatste punt komt juist in Droog Trainen Protocol Mannen als eerst aan bod. Henry weet namelijk van zijn marinejaren hoe belangrijk het is dat je ook mentaal getraind wordt. Daarom legt hij je uit hoe je jouw lifestyle kunt aanpassen naar een stijl waar zelfvertrouwen een belangrijkere rol speelt. Ook legt hij je uit hoe jij je motivatie constant hoog kan houden, simpelweg door je gedisciplineerder in het leven op te stellen. Dit helpt je niet alleen met het trainen van je lichaam, maar ook met je werk of studie.

De principes van het Droog Trainen Protocol

 • Maak gebruik van dezelfde beproefde methodes om je vetpercentage te verlagen
 • Krijg inzicht in jouw dagelijkse calorieverbruik
 • Eet wat je lekker vind, en toch vet verliezen. Leer alles over hun dieet
 • Train effectief voor optimaal resultaat met cardio en krachttraining
 • Werk met de beste strategieën voor blijvend vetverlies

Wat jij ontvangt als je besluit om Droog Trainen Protocol Mannen te kopen

De inhoud van Droog Trainen Protocol Mannen is in de vorm van 3 e-books beschikbaar. Deze e-books, ook wel het protocol door Henry genoemd, komen de volgende onderwerpen nadrukkelijk naar voren:

 • Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies e-book

Vetverlies is sterk afhankelijk van de voeding die je eet, en vormt daarom ook de basis van het Droog Trainen Protocol. Juiste voeding is essentieel voor het droog trainen, dus wordt er gewerkt met een voedingsplan op maat.

 • Hoe om te gaan met krachttraining en cardio e-book

Door verkeerde krachttraining en teveel cardio verlies je veel spiermassa! Voorkom dit, en leer exact hoe je krachttraining kunt toepassen bij het droog trainen, voor een maximaal spierbehoud. Gebruik cardio op een correcte wijze om je vetverlies te stimuleren.

 • Progressie meten en het plan bijstellen e-book
Afbeelding tablet

Meten is weten! Ook bij het droog trainen is dit het geval. Verzamel week na week de data en bepaal of je vooruitgang boekt met het programma. Loop je vast, of verminderd het vetverlies? Ook daar hebben ze een oplossing voor in dit e-book progressie meten en het plan bijstellen.

Verschillende bonussen (o.a. trainingsprotocol fitness en thuis)

Als jij besluit om Droog Trainen Protocol Mannen te kopen, zijn er verschillende bonussen waar je op kunt rekenen. Door de jaren heen heeft van Es het programma uitgebreid en dat is aan het aantal bonussen goed te zien.

Zo kan je rekenen op de volgende bonussen:

 • Een handige macrocalculator in een Excel sheet.

De start van jouw eigen voedingsplan. Bereken in een handomdraai hoeveel macronutriënten (vetten, koolhydraten en proteïne) jij nodig hebt.

 • Trainingsschema’s voor in de gym en voor thuis (PDF)

Ga aan de gang met het 3, 4, of 5 daagse trainingsschema in de gym. Train op basis van het progressive overload principe. Een compleet uitgedacht systeem wat werkt in 3 fasen om zo je lichaam steeds weer wat meer stress te geven om te groeien. Ook is er een 4 daags trainingsschema voor thuis bijgevoegd om niet alleen afhankelijk te zijn van de gym. Hierbij wordt gebruik gemaakt van je eigen lichaamsgewicht.

 • Gratis toegang tot het DTA support groep

Community is strength! Deel je kennis en ervaringen met anderen in deze gratis support groep. Er zijn inmiddels honderden gemotiveerde mensen die hun ervaringen delen op dit platform.

“Jarenlang waren we zelf op zoek naar de “gouden” formule. We kwamen erachter dat onze focus jarenlang verkeerd lag. Sinds we weten waar het echt om draait behalen we zoveel betere resultaten. Deze dingen leren we onze klanten. De resultaten spreken voor zich…”

Ervaringen van Droog Trainen Protocol Mannen gebruikers

Maar dan de ervaringen van anderen met Droog Trainen Protocol Mannen. Ik ben meer dan vijfhonderd unieke ervaringen tegengekomen wat aanzienlijk meer is dan dat ik bij andere programma’s zie. Dat het Droog Trainen Protocol Mannen populair is, mag in deze review dan ook wel blijken.

De ervaringen zijn over het algemeen zeer positief. Alhoewel de cursus als zeer zwaar en intensief wordt ervaren, zijn de meeste gebruikers zeer te spreken over het eindresultaat. Indien de discipline kan worden opgebracht om minimaal drie maanden consequent de lessen van Henry van Es te volgen, kan het droomlichaam waar Van Es het meerdere keren over heeft bereikt worden.

Afbeelding voor en na
– Afbeelding Joost voor en na –
Afbeelding voor en na
Afbeelding Diederik voor en na –

Conclusie Droog Trainen Protocol Mannen review + mijn ervaring

 • Zeer compleet programma
 • Succes verzekerd met discipline en doorzettingsvermogen
 • Actieve support groep
 • No nonsense, gewoon hard werken
 • Nette prijs

De resultaten spreken inderdaad voor zich! Vrijwel iedereen boekt positieve resultaten met deze beproefde methodes van Henry en Rinus. Je zult ook vast benieuwd zijn wat mijn resultaten en ervaringen zijn met het Droog Trainen Protocol Mannen. Het makkelijk te volgen maar intensieve programma heeft mij geholpen om mijn al sterke maar ‘dikke’ lichaam droog te trainen. Ik was al langere tijd om de dag in de sportschool te vinden. Oftewel, de spiermassa was al aanwezig. Het droog trainen van mijn lichaam was echter altijd al een heikel punt. Maar de vele praktische lessen, vooral op het gebied van voeding, hebben mij geholpen al het overtollig vet te verbranden waardoor ik nu eindelijk mijn spieren aan de wereld kan laten zien.

Droog Trainen Protocol Mannen
Droog Trainen Protocol Mannen

Beoordeling door Menno,

30 mei 2020
5

Ik kan dit product aan alle mannen aanraden die graag aan hun lichaam willen werken en er strak en afgetraind uit willen zien! 

Het Droog Trainen Protocol voor mannen wordt nu aangeboden voor slecht 67 euro!


Ga Direct Naar de Geheime Kortingspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *