Golden Retriever Geheimen Review ‘Positieve Trainingsmethode Onthult?’

Gemiddelde leestijd: 24 minuten
Cover e-book

Golden Retriever Geheimen, alles wat je moet weten over de Golden Retriever. Het complete handboek is geschreven door Gerard de Goede en hij geeft aan dat je met behulp van dit handboek jouw Golden Retriever leert opvoeden tot een lieve, gezonde en gehoorzame hond. En dit bijna direct na het lezen van het e-book! 

Bij de aanschaf van dit e-book worden ook diverse bonusboeken geleverd, 5 in totaal. Op het eerste oog dus een aardig aantal e-books voor de schappelijke prijs van €37,-

Maar wij kijken verder dan dat, en we hebben Golden Retriever Geheimen en de bonus boeken eens serieus bekeken. Kloppen de grote hoeveelheid beweringen op de website van goldenretrieveradvies.nl wel over dit product? Wat koop je precies als je besluit dit product inclusief bonusmateriaal aan te schaffen? En wie is Gerard de Goede? 

Ik zocht het uit en kwam zeker wat bijzonderheden tegen, lees er alles over in mijn uitgebreide review van Golden Retriever Geheimen!

Inhoudsopgave

Golden retriever advies

Wil je meer weten over het hondenras de Golden Retriever, of ben je opzoek naar specifiek advies en informatie op het wereldwijde web? Dan kom je al gauw uit op de website goldenretrieveradvies.nl. 

Dit is een leuke website met op de blogpagina een flink aantal goede artikelen die te lezen zijn over dit populaire hondenras. Naast de klantervaringen over het e-book Golden Retriever Geheimen vind je op de website ook de verkooppagina van ditzelfde e-book. Op deze pagina staat beschreven wat er allemaal te bereiken is met dit product en wat je er allemaal als bonus bij ontvangt zodra je dit product aanschaft. Enkele redenen die gegeven worden op de website waarom je dit boek zou moeten kopen zijn:

 • Wat is de werkelijke reden van probleemgedrag bij een Golden Retriever?
 • Heb je interesse in positieve trainingsmethodes?
 • Hoe kan je op een verantwoorde manier zorgen voor je Golden Retriever?
 • Wat zijn de juiste stappen als je een Golden Retriever wilt kopen?

De inhoud van: Golden Retriever Geheimen

Het Golden Retriever Geheimen e-book bestaat uit 203 pagina’s welke zijn verdeeld in 7 hoofdstukken. In het voorwoord begint Gerard de Goede over zijn eerste kennismaking met de Golden Retriever. Hij verteld hoe hij ertoe gekomen is om dit handboek te schrijven. Gerard had namelijk behoorlijk last van de gedragsproblemen bij zijn eerste eigen Golden Retriever, en hij kwam erachter dat hij niet de enige was. Hij besloot toen om zich te gaan verdiepen in de Golden Retriever, en met zijn eigen verworven kennis over dit hondenras kon hij anderen gaan helpen. 

Op deze wijze is het handboek Golden Retriever Geheimen ontstaan. En het resultaat is een stap voor stap uitleg over hoe je jouw Golden Retriever kan opvoeden tot een gezonde, gelukkige en gehoorzame hond.

Hoofdstuk 1: De Golden Retriever

Golden Retriever
 1. Geschiedenis
 2. Uiterlijk
 3. Het karakter van de Golden Retriever
 4. Rasstandaard
 5. De Golden Retriever – Een speciale hond
 6. De Golden Retriever – Een hond voor jou?

In het eerste hoofdstuk wordt er uitgebreid geschreven over de geschiedenis van dit hondenras. Helaas is het niet helemaal duidelijk wat de werkelijke afkomst is, maar het is een mooi stuk om te lezen!

Het gaat verder met de uiterlijke kenmerken, het karakter van de Golden Retriever en de rasstandaard.

 • De rasstandaard is een beschrijving van een aantal regels waar de ideale Golden Retriever moet aan voldoen. Een rasstandaard wordt opgesteld door de officiële rasvereniging in het land van oorsprong.

Ook wordt er veel aandacht besteed aan de uitzonderlijke kenmerken van dit ras namelijk zijn vriendelijkheid en hulpvaardigheid. 

Hoofdstuk 2: Aanschaf / kopen

 1. Voor en nadelen van een Golden Retriever
    8. Reu of teef
    9. Pup of volwassen hond
   10. Waar je geen puppy moet kopen
   11. Tips voor het kiezen van een goede fokker
   12. De belangrijkste vragen die je aan een fokker moet stellen
   13. Tips voor het kiezen van een gezonde puppy
   14. Het kiezen van het juiste temperament

“Golden Retrievers willen het hun baasje graag naar de zin maken. Ze leren graag en zijn gewillig om bevelen op te volgen. Het nadeel daarvan is dat als een Golden Retriever niet uitgedaagd wordt om dingen te leren en bevelen te krijgen, dan is het geen plezierige hond. Dan zoekt hij zijn eigen uitdaging in het ongevraagd verbouwen van je tuin of de meubels een iets ander uiterlijk te geven. Waarschijnlijk zit je daar niet op te wachten.”

Hoofdstuk 3: Je puppy mee naar huis nemen

15. Je huis puppyproof maken
 16. De eerste dagen
 17. Benchtraining
 18. Zindelijksheidtraining

Eindelijk is het dan zo ver, je mag je puppy mee naar huis nemen. Eenmaal thuis aangekomen is het een prachtig moment als de pup zijn nieuwe leefomgeving gaat ontdekken. Om dat zo veilig mogelijk te houden voor hem is het belangrijk om je huis puppyproof te maken. Dit hoofdstuk bevat alle informatie waar je aan moet denken om je huis puppyproof te maken. Daarnaast krijg je goede tips en adviezen voor de verzorging van je Golden retriever pup en wordt er uitgebreid geschreven over de bench- en zindelijkheidstraining. Hoe eerder je daarmee begint bij een Golden Retriever des te makkelijker hij alles leert.

Hoofdstuk 4: Opvoeding en Training

19. Discipline en de leider van de roedel

 20. Gehoorzaamheidstraining
 21. Tips om ongewenst gedrag te voorkomen
 22. Ongewenst gedrag
 23. Basiscommando’s aanleren
 24. Socialiseren
 25. Clicker training
 26. Tips voor het trainen van je Golden Retriever

Routine, discipline en leiderschap tonen. Dat zijn de sleutelwoorden voor het trainen van je hond tot een gehoorzame, trouwe en lieve viervoeter. Honden zijn gewend om in een roedel te leven waarin er een bepaalde hiërarchie aanwezig is met aan het hoofd één leider. Het is de bedoeling dat je Golden Retriever jou gaat zien als de leider van de roedel. 

Vanuit dit leiderschap kan je beginnen met het trainen van je Golden Retriever. In de volgende paragrafen van dit hoofdstuk geeft Gerard uitgebreide informatie over hoe je dit het beste kunt aanpakken. 

Hoofdstuk 5: Leven met een Golden Retriever

27. Dagelijkse routine
 28. Voeding
 29. Gezondheid
 30. Verzorging
 31. Vakanties en reizen

In dit hoofdstuk leer je wat meer algemene kennis over het leven met een Golden Retriever. Wat is bijvoorbeeld het belang van het hebben van een dagelijkse routine?

Eigenlijk vrij simpel:  Je Golden Retriever en met name puppy’s zullen het leerproces veel sneller oppikken en de zindelijkheidstraining zal hiermee ook een stuk sneller gaan. 

Wel eens gehoord van BARF en KVV? 

Bones And Raw Food is vers vlees voer wat meerdere voordelen heeft ten opzichte van brokken. Er zitten bijvoorbeeld veel meer goede bouwstoffen in BARF dan in brok, en de vitaminen worden ook nog eens beter opgenomen door het lichaam. Een brok bestaat slechts voor 20 procent uit vlees, het overige deel is vaak gemaakt van granen. Het eten van teveel granen kan weer leiden tot darmproblemen en brokken bevatten daarnaast ook nog eens kleur, geur en smaakstoffen. 

KVV is kant en klaar vers vlees, voorverpakt natuurlijk voer. In dit voer is ook nauwelijks granen verwerkt. Dus ook beter voor je hond!

Het allerbelangrijkste is toch wel de goede gezondheid van je Golden Retriever. Maar het is helaas niet altijd te voorkomen dat hij wat onder de leden heeft. Dit kan het gevolg zijn van ouderdom, of zelfs genetisch bepaald zijn. Je vind in dit hoofdstuk een uitgebreid overzicht van ziektes die je hond kan krijgen met een eventuele oplossing daarvoor.

Hoofdstuk 6: Sport en Show

32. Behendigheid
33. Flyball
34. Reddingswerk
35. Jacht
36. Show 

Lijkt het je leuk om meer te doen met je Golden Retriever dan alleen wandelen? Dan is behendigheid of Flyball misschien wel wat voor jou. 

Behendigheid, ook wel Agility genoemd, is een sport waarbij je door middel van gebaren en woorden je hond een parcours laat afleggen. Het doel is om de hindernissen zo snel mogelijk en foutloos af te leggen. 

Flyball lijkt veel op behendigheid maar hierbij moet de hond ook naar een ballenmachine, zelf op een knop drukken om de bal te krijgen, de bal vangen en hiermee het parcours weer terug afleggen. Nog een verschil met behendigheid is dat bij deze sport het baasje niet mee hoeft te rennen over het parcours. 

Golden Retrievers zijn uitermate geschikt voor reddingswerk. Het zijn grote vriendelijke rakkers die graag mensen willen helpen in welke situatie dan ook. En omdat het uitstekende zwemmers zijn worden ze ook vaak ingezet bij reddingen te water. Een opleiding tot reddingshond is niet alleen een uitgebreide training voor de hond zelf, ook het baasje zal een top conditie moeten bezitten!

 • Leuk hoofdstuk met meerdere opties die je kunt doen met je Golden Retriever als je graag wat meer uitdaging zoekt voor jou en je hond samen.

Hoofdstuk 7: De oudere Golden Retriever

37. De gouden jaren
38. Veel gestelde vragen

Net als bij mensen hebben ouder wordende honden wat meer en speciale aandacht nodig. Zijn gebit en nagels zullen wat vaker gecontroleerd moet worden op gebreken,  zijn voeding aanpassen op zijn behoefte, en de activiteiten aanpassen op zijn leeftijd. Je Golden zal namelijk als de jaren verstrijken niet meer zo snel en soepel lopen, en zal zijn zicht en gehoor achteruit gaan. 

Waar moet je op allemaal letten, en rekening mee houden bij de oudere Golden? Dit alles staat bij de gouden jaren beschreven. Aansluitend een aantal algemene veel gestelde vragen en antwoorden, over de Golden Retriever.

Gerard de Goede of Blue Sky Marketing?

Gerard de Goede is een man die al jaren gek is op de Golden Retriever en alles wat ermee te maken heeft. Het begon allemaal toen hij slechts 8 jaar oud was en kennis maakte met de Golden Retriever van zijn oom. Later schafte hij zijn eigen Golden Retriever aan maar met zijn eigen Retriever had hij de nodige problemen met de opvoeding. Hij kreeg het niet voor elkaar om hem goed te laten luisteren, en begon zich te verdiepen in het ras. Met zijn opgebouwde kennis was Gerard vastbesloten om anderen te gaan helpen. Mensen die graag een Golden Retriever willen aanschaffen, of die er al een bezitten en juist wat meer kennis over dit ras willen hebben. 

Dit is wat je te lezen krijgt als je meer informatie zoekt over Gerard de Goede. Maar klopt deze informatie wel? Het is namelijk zo dat er vanuit Blue Sky Marketing meerdere honden trainingsboeken zijn uitgegeven zoals het Franse Bulldog Handboek en het Jack Russel Handboek. En gek genoeg is het verhaal van die andere hondenliefhebber/ auteur van dat boek nagenoeg hetzelfde! 

Is dat een probleem?

Ik kan me voorstellen dat een marketingsbedrijf graag een goed verhaal wil brengen over hoe het complete handboek tot stand is gekomen. Maar met zoveel vergelijkbare informatie in de trainingsboeken kan je jezelf afvragen of er niet meer zaken zijn die niet kloppen…

Ik heb de andere handboeken ook doorgenomen en eigenlijk doet het verhaal wat de auteur schrijft over zichzelf (wat in veel gevallen dus overeenkomt) geen afbreuk aan de informatieve inhoud van de handboeken.

Na wat speurwerk naar het bedrijf Blue Sky Marketing kom je ook niet veel bijzonderheden tegen. Dus in zo verre is het een betrouwbaar bedrijf met meerdere trainingsboeken die overwegend goede recensies krijgen.

Conclusie:

Opvallend feitje, de naam van de auteur Gerard de Goede in dit geval, is waarschijnlijk een pseudoniem. En komt met een goed verhaal wat lekker overkomt maar waarschijnlijk niet (geheel) klopt. Het product is inhoudelijk echter wel weer top! En dat is in mijn optiek wel waar het om draait.

Overzicht van de bonus e-books

Bij de aanschaf van het handboek Golden Retriever Geheimen krijg je een mooi aantal bonus e-books. Wij hebben deze e-books doorgenomen om te kijken of het waardevolle toevoegingen zijn aan het toch al uitgebreide handboek zelf. 

Bonus 1: Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

Cover e-book

Een leuk bonus boek wat van A tot Z uitlegt waar je rekening mee moet houden als je van plan bent om een Golden Retriever pup aan te schaffen. In dit boek krijg net wat meer specifieke informatie over de verzorging en het trainen van je pup dan in het hoofdboek en maakt het zeker een waardevolle toevoeging. 

“Een pup kan kieskeurig zijn. Wees streng en geef alleen wat hij van jou mag eten. Als hij honger heeft, eet hij dat echt wel. Jij bent de baas van het voer en daarmee bepaal jij wat en
wanneer de pup eet, hoe lief hij ook is. Anders kan er een frustrerende machtsstrijd ontstaan tussen jou en je pup.”

– Jij Bepaald – Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy – 

Bonus 2: Baas over je eigen Golden Retriever

Dit e-book is er op gericht om mensen te leren hoe je probleemgedrag bij je Golden Retriever effectief kan oplossen. En in grote lijnen komt het erop neer dat je jezelf als roedelleider moet neerzetten om een gehoorzame en trouwe Golden te krijgen. Wederom een waardevolle bonus.

Bonus 3: Honden Training Geheimen

Cover e-book

Dit e-book is er ook weer op gebaseerd hoe je laat zien dat jij de baas in huis bent. Van daaruit begint pas het echte gehoorzamen van je hond. En dat krijg je geleerd in eenvoudige en praktische oefeningen die in dit e-book staan beschreven.

Daarnaast leer je meer over Antropomorfisme, de vier belangrijke activiteiten voor iedere Golden Retriever, en het geheim voor een goed getrainde Golden Retriever.

Bonus 4: Je Golden Retriever laten komen op commando

Acht ongelofelijk simpele stappen om je Golden Retriever te laten komen op commando.

Dit is het vierde bonus e-book wat je bij het handboek geleverd krijgt. De acht stappen die genoemd worden lijken voor de hand liggend maar toch zijn deze tips best waardevol. Je bent al gauw geneigd om geïrriteerd te raken als je hond niet wil komen met als gevolg dat je hond al helemaal niet komt als hem roept! Met de kennis  uit dit e-book zal je eenvoudige en juiste methodes kunnen toepassen die wel werken.

“Als je hond naar je toe komt en het enige wat je hem te bieden hebt, is slechts een aai over zijn kop, dan zal dat voor een volgende keer waarschijnlijk niet genoeg zijn om hem bij je terug te laten komen.”

– Stap 3: Het juiste aanbod –  Je Golden Retriever laten komen op commando –

Bonus 5: Levenslange Updates

Het is natuurlijk best tof om de rest van je leven updates te krijgen van nieuw materiaal over de Golden Retriever! Niet veel producten leveren zo’n dienst!

EXTRA Bonus: 101 Manieren om snel het gedrag van je Golden Retriever te verbeteren

Korte tips die gegeven worden op verschillende vlakken van de training en oefeningen met je Golden Retriever.

 1. Het beïnvloeden van het gedrag
 2. Oefeningen
 3. Structuur en leiderschap
 4. Gezondheid en voeding
 5. Probleemgedrag

Niet goed geld terug garantie

Garantie logo

60 Dagen niet goed geld terug garantie op het volledige product. Dat is een aanzienlijke tijd en daarnaast is het ook nog eens zo dat als je niet tevreden bent je het geld zonder problemen retour krijgt, je mag de e-books gewoon houden. In principe loop je daardoor geen enkel risico met de aanschaf van dit product.

Wat anderen vinden van Golden Retriever Geheimen

Goedendag, Ik heb het boek plus bonussen bij je gekocht en gelijk met heel veel interesse natuurlijk doorgenomen. Er staan een heleboel dingen die ik nog niet wist. Door je tips toe te passen kan ik mijn hond nu mijn leiderschap tonen. Wat ik graag wil zeggen over je boek is dat het mij inzichten heeft gegeven over hoe een golden retriever denkt, waarom ze probleemgedrag vertonen en hoe je het kunt voorkomen. Ik weet nu precies hoe je met een golden retriever moet omgaan. Nogmaals bedankt voor de geweldige boek.

Marieke

Heel fijn dat u al je kennis met andere wilt delen. Ik ben er ontzettend blij mee want ik vond het boek zo leuk om te lezen dat ik het in een keer heb uitgelezen. Ik kon gewoon niet stoppen.

Daisy de Jong

Beste Gerard, Ik moet eerlijk toegeven dat ik een beetje sceptisch was en niet dacht dat je boek deze golden retriever fokker nog iets kon leren, maar ik neem mijn petje voor je af want ik had het verkeerd. Je boek is gevuld met waardevolle tips, technieken en informatie voor elke een golden retriever eigenaar.

Jan

Mijn conclusie over Golden Retriever Geheimen

 • Een zeer compleet handboek met goede informatie over de Golden Retriever
 • Waardevolle bonus e-books en levenslange updates van nieuw materiaal
 • 60 Dagen niet goed geld terug garantie
 • Maakt de beweringen op de website over dit product zeker waar
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
 • Gebruik maken van een pseudoniem en een mooi persoonlijk verhaal
 • Her en der wat schrijffoutjes

Ondanks de 2 minpunten vind ik dat je met de aankoop van dit product een goede koop doet. Vandaar ook dat ik toch op 4,5 sterren ben uitgekomen. De grote hoeveelheid goede informatie met tips, adviezen en wijsheden zijn gewoon enorm. En dat maakt het voor mij een waardevol product. Daarbij komen ook nog eens de bonus e-books die het geheel echt af maken. Dit alles voor €37,- is het zeker waard, en mocht je echt niet tevreden zijn krijg je zonder problemen je geld retour!

Ben je overtuigd door mijn uitgebreide review over Golden Retriever geheimen? Dan kan je gebruik maken van mijn directe link naar de kortingspagina voor de maximale korting op dit product.

Golden Retriever Geheimen
Golden Retriever Geheimen

Beoordeling door Menno,

16 aug 2020
5

Ondanks de 2 minpuntjes toch 5 sterren voor dit product. De grote hoeveelheid goede informatie, tips en tricks zijn doorslaggevend voor mijn oordeel over dit product!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *