Gratis Handleiding voor het Handelen in Cryptocurrency

Cryptomanuals Free-Manual

De wereld van crypto staat absoluut niet stil, en is zeker niet ‘dood’. Na de cryptohype van 2017/2018 is er misschien wel minder aandacht geweest in de media voor deze nieuwe technologische vorm van valuta, maar dat wil niet zeggen dat het niet meer leeft. Er wordt op de achtergrond nog steeds hard gewerkt aan het implementeren van crypto en blockchain in ons dagelijks leven. 

De voordelen hiervan zijn namelijk groot te noemen, evenals de kansen met crypto!

Zal de euro overleven?

“Het euro-experiment loopt op zijn laatste benen en de Europese Centrale Bank heeft momenteel de geldkraan opengezet als nooit tevoren. Dit is slecht nieuws voor de waarde van de euro. Bitcoin en andere cryptocurrencies kunnen niet bijgedrukt worden, wat zal dit op termijn doen met de prijs van Bitcoin denk je?”

–  Cryptomanuals –

Zelf starten met handelen in Cryptocurrency

De grote beschikbare hoeveelheid aan informatie over dit onderwerp kan een beetje overweldigend zijn als je zelf wil starten met handelen in cryptocurrency. Waar moet je beginnen? Je denkt natuurlijk aan je veiligheid, hoe en waar kan ik veilig mijn cryptomunten verhandelen en opslaan? Wanneer kan ik het beste kopen en wanneer verkopen? En waar kan ik het beste in investeren?

Wat ook meespeelt in de handel van cryptocurrency is het feit dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen financiën. Daar waar je geld bij de bank ‘veilig’ is en je een bankgarantie hebt tot een ton, zal je niemand anders verantwoordelijk kunnen stellen als je zelf je eigen cryptomunten verliest.  Belangrijk om je cryptomunten veilig op te slaan!

Cryptocurrencies’ Best Practice Free-Manual

Het free-manual wordt uitgebracht door Cryptomanuals en geeft o.a. antwoord op de meest gestelde vragen over cryptocurrency. Je krijgt hiermee direct de eerste gratis kennis en ervaring van 2 crypto experts die zelf al jaren geleden diep in het Rabbit Hole van Cryptocurrencies zijn gedoken. 

Max Kruisbrink en Abe Dijkstra hebben samen zes jaar praktijkervaring opgebouwd op het gebied van crypto en blockchain technologie. Deze kennis hebben ze samengebracht in het 18 pagina tellende free-manual. Wellicht ben je opzoek naar antwoord op de volgende vragen?

  • Wat heb ik eraan om te investeren in crypto?
  • Cryptocurrencies, dat is toch helemaal dood?
  • Waarom zou ik zoveel moeite doen?
  • Kan ik nog geld verdienen met cryptocurrency?
  • Waarom is de crypto-markt nu zo interessant?
  • Welke cryptocurrency moet ik kopen?

 

 

Cryptomanuals, read the manual

Benieuwd naar alle 12 vragen en antwoorden van deze crypto experts?

Lees dan snel verder in mijn uitgebreide Cryptomanuals review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *