Wie is Harm van Wijk van beleggen.com?

Spaargeld op de bank laten staan heeft tegenwoordig 0,0 toegevoegde waarde. Je krijgt namelijk geen rente meer, waardoor jouw geld praktisch gezien alleen maar minder waard wordt. Dat komt door de inflatie; indien de inflatie hoger is dan de rente op jouw spaarrekening, kost het laten staan van jouw geld op de bank juist geld.

Volgens vele financiële experts is dit daarom juist hét moment om te gaan investeren of te beleggen. Te beleggen in bijvoorbeeld de Bitcoin of te beleggen in aandelen, obligaties of goud/zilver.

Als jij zelf ook wilt gaan beleggen, is het echter wel van belang om je hierover goed in te gaan lezen. Je moet namelijk wel écht weten waar je je mee bezig gaat houden; ook beleggen brengt namelijk een bepaald risico met zich mee. Maar, hoe kun je je nou in beleggen het beste inlezen? Mogelijk kun je daarvoor gebruik gaan maken van de Trading Navigator methode.

In dit artikel richt ik graag mijn pijlen op de ontwikkelaar van deze methode; Harm van Wijk. Ik bespreek onder meer wie hij is, wat zijn verleden is, wat zijn Trading Navigator methode inhoudt en wat zijn gratis online training beleggen precies inhoudt. Na het lezen van dit artikel weet je in ieder geval wie Harm van Wijk is én welke producten hij zoal aanbiedt.

Inhoudsopgave

Wie is Harm van Wijk?

Afbeelding Harm van Wijk

In de afgelopen tientallen jaren heeft Harm van Wijk een flinke naam in de financiële wereld op weten te bouwen. Dat is niet alleen te danken aan zijn eigen website beleggen.com, maar óók te danken aan de functies die hij voor grote partijen heeft mogen bekleden.

In de afgelopen 30 jaar heeft Harm van Wijk zich in ieder geval weten te ontwikkelen tot een ware beleggingsexpert. De aandelenmarkt kent geen geheimen voor hem en daar kan een ieder nu van profiteren. Enkele jaren geleden is hij namelijk met zijn eigen beursplatform gestart; beleggen.com. Via dit platform zijn al honderden tot duizenden mensen succesvol aan het beleggen.

Ook is de kans aanwezig dat je zijn naam wel eens in de media tegen bent gekomen. Hij heeft namelijk lange tijd voor de Financiële Telegraaf gewerkt, terwijl hij ook meermaals bij televisieprogramma’s als beleggingsexpert aanschuift. Tijdens deze televisieprogramma’s weet hij eigenlijk elke keer een prima indruk achter te laten.

Dat is sowieso de gehele indruk die ik van Harm van Wijk heb. Hij komt betrouwbaar over, hij komt zeer sympathiek over en hij lijkt al zijn zaakjes ook goed op orde te hebben. Dat wordt ook absoluut bevestigd als ik kijk naar de beoordelingen die je op het internet over Harm van Wijk kunt vinden.

Op het internet vind je eigenlijk alleen maar positieve beoordelingen over Harm van Wijk én over zijn diensten terug. Voor mij is dat absoluut een duidelijk teken: Harm van Wijk is echt 100% te vertrouwen. Oók heeft hij in de afgelopen jaren bewezen dat hij echt heel vakkundig is; hij weet stelselmatig de aandelenbeurs te verslaan en dat is absoluut een knappe prestatie.

Werking Trading Navigator methode

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, heeft Harm van Wijk in het verleden behoorlijk veel gedaan. In zijn gehele carrière staat de beurs echter centraal; het is dan ook geen verrassing dat hij tegenwoordig een beleggingsexpert genoemd mag worden.

Doordat hij zelf zoveel kennis heeft, is hij ook een ideale leermeester voor mensen die met beleggen willen starten. Dat heeft hij zelf ook tijdig ingezien, waarna hij zijn eigen Trading Navigator methode uit ging rollen. Met deze methode zou het, volgens Harm van Wijk, mogelijk moeten zijn om een jaarlijks rendement van 18 tot 22% te behalen.

Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Het gemiddelde rendement bij een indexfonds ligt immers tussen de 5 en 8%, maar met de Trading Navigator methode zou je dus echt véél succesvoller moeten. Ik kan bevestigen dat je inderdaad een flink rendement kunt behalen, maar dat je hier in de basis zelf wel het nodige voor moet doen.

Graag bespreek ik hieronder in het kort de werking van de Trading Navigator methode. Om dat te kunnen doen, is het alvast goed om te weten dat deze methode uit twee verschillende onderdelen bestaat. Allereerst is er het theoretische gedeelte: in dit gedeelte krijg je alle informatie omtrent beleggen aangeleerd. Je gaat hiermee echt leren hoe de aandelenmarkt in elkaar steekt, hoe je winst kunt maken, wat bepaalde termen betekenen en waar je goed rekening mee moet houden.

Deze informatie is eigenlijk voor elke belegger onwijs waardevol. Zónder deze informatie ben je namelijk niet in staat om te begrijpen wat er allemaal plaatsvindt bij bijvoorbeeld het plaatsen van een bepaalde beleggingsorder. Ook weet je dankzij deze informatie precies wat alle termen inhouden; deze termen ga je voor het tweede onderdeel van deze methode absoluut nodig hebben.

Het tweede gedeelte van deze methode bestaat namelijk uit slimme en complexe software. Software die jij alleen maar op hoeft te volgen, waardoor je al relatief snel een flink rendement kunt behalen. Dit rendement ligt, dankzij deze software, dus een stuk hoger dan het gemiddelde rendement van een gemiddeld indexfonds.

Zover is het echter nog lang niet; je moet eerst gaan begrijpen hoe de software in elkaar steekt, hoe de software werkt en hoe je optimaal gebruik kunt maken van de software. Harm van Wijk legt dit tijdens de cursus echter uitgebreid uit, waardoor je al snel een goed gevoel bij deze software gaat krijgen. Dat is zeker het geval als je de eerste succesvolle transacties afgerond hebt; daarna wil je eigenlijk niks anders meer doen!

Als je meer informatie over de werking van de Trading Navigator methode wilt hebben, is het aan te raden om mijn uitgebreide review te lezen over de Trading Navigator Methode of onderstaande video te bekijken. In deze video vertelt Harm van Wijk wat zijn methode precies inhoudt én laat hij ook zien hoe de software werkt. Dankzij deze video krijg je een nóg duidelijker beeld van de Trading Navigator Methode én ook van Harm van Wijk!

Gratis online training beleggen

Zoals eerder in dit artikel al vermeld, is Harm van Wijk ook met zijn eigen website gestart. Deze website, beleggen.com, kan gezien worden als een online beleggingsplatform. Een platform waarop je allerlei praktische informatie kunt vinden, maar óók een platform waarop je je voor een online training aan kunt melden.

Deze gratis online training heeft de treffende naam ‘Succesvol beleggen’ gekregen. In deze training kun je kennis maken met de basisbeginselen van het beleggen op de aandelenmarkt, terwijl Harm van Wijk je ook kennis laat maken met zijn eigen software. Deze software speelt in de Trading Navigator methode een cruciale rol en komt dus ook in deze gratis online training overduidelijk naar voren.

Is het aan te raden om met deze training aan de slag te gaan? Ja, in mijn ogen is het in twee situaties aan te raden om met deze training aan de slag te gaan. Allereerst is dat het geval als je enigszins aan het twijfelen bent om gebruik te maken van de Trading Navigator methode van Harm van Wijk. Met deze gratis online training kun je een duidelijk(er) beeld van deze methode krijgen, waardoor je ook direct voor jezelf de juiste keuze kunt gaan maken.

Daarnaast is deze gratis online training ook ideaal voor mensen die interesse in beleggen hebben. Als je nog niet al te ervaren bent, is het onwijs belangrijk om je goed in te lezen en te verdiepen in de wereld van aandelen. Nou, dat lukt absoluut als je met deze gratis online training van Harm van Wijk aan de slag gaat.

Heb jij ook interesse om deze gratis online training te gaan volgen? Wil jij jouw beleggers carrière direct succesvol laten starten? Dan is het aan te raden om naar de website van Harm van Wijk te gaan en je direct aan te melden voor deze training.

Als je dat wilt doen, kun je daarvoor op de blauwe button ‘Reserveer nu jouw plek’ klikken. Je moet enkele gegevens van jezelf invullen, waarna je direct tijd en datum kunt selecteren. Op dat tijdstip kun je deze online training direct gaan volgen, waardoor je direct jouw kennis omtrent beleggen naar een hoger niveau weet te tillen!

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

In dit artikel heb je veel informatie over Harm van Wijk kunnen vinden, maar ook over zijn verschillende diensten en producten. Op basis van dit gehele artikel, en mijn persoonlijke ervaringen, kan ik eigenlijk maar één ding stellen: Harm van Wijk is 100% betrouwbaar. Je kunt zonder enige twijfel gebruik maken van één van zijn diensten en van zijn website beleggen.com.

Met zijn website heeft hij eigenlijk een gat in de markt gevonden. Hij probeert alles zo laagdrempelig mogelijk te houden en juist dat is ideaal voor beginnende investeerders. Daarnaast is het ook super prettig dat zijn klanten een gemiddeld rendement van 20,6% per jaar weten te behalen. Wil jij dat ook? Wil jij ook graag iets zinnigs met jouw spaargeld gaan doen? Dan is het dus zeker aan te raden om eens naar beleggen.com te gaan en de verschillende diensten van Harm van Wijk nader te bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *