Het Crypto portfolio review, hoe wordt je cryptomiljonair?

Crypto Portfolio 2020Het crypto portfolio 2020 is uitgebracht door allesovercrypto.nl. Na uitgebreid onderzoek hebben zij nu iets meer dan 40 crypto pareltjes gevonden die nog veel groeipotentie hebben. Het risico is hoog, maar de winsten kunnen je cryptomiljonair maken.

Er zijn tegenwoordig al heel veel cryptocurrency’s op de markt en de bekendste daarvan zijn wel de Bitcoin, Litecoin, Ethereum, en Ripple. Deze cryptomunten zijn ooit klein begonnen, en had je toen geïnvesteerd in deze coins dan had je veel geld kunnen verdienen! De stijgingen die de coins hebben gehad waren natuurlijk fenomenaal waarbij soms het gemiddelde percentage hoger lag dan 3.000.000% per jaar! (Bitcoin koers tussen 2010 en 2017)

Vandaag de dag zijn er ook veel kleine cryptomunten die de potentie hebben om heel groot te worden. Maar welke zijn dat? 

Derek Westra en Patrick Suiker van allesovercrypto.nl hebben een portfolio samengesteld van veelbelovende cryptomunten. Ze hebben deze geselecteerd op basis van een aantal belangrijke voorwaarden. (Deze zal ik verderop toelichten.) 

Het portfolio wordt continu geupdate en bevat daardoor altijd de meest interessante pareltjes onder de cryptocurrency’s.

Dit product heb ik uitvoerig bestudeerd en heb mijn bevindingen beschreven in deze review.

Bij aanschaf van dit product ontvang je:

 1. Het Cryptoportfolio met 40+ crypto parels
 2. Aankoopinstructies
 3. 3 Bonusvideo’s met extra uitleg over de aankoop van cryptomunten

Het cryptoportfolio bestaat uit een lijst van meer dan 40 cryptocurrency’s. In deze lijst is er een top 10 van cryptomunten die zéér interessant zijn. Als er nieuwe veelbelovende munten op de markt komen kunnen deze in de top 10 geplaatst worden. De munten die op dat moment wat minder presteren (maar nog steeds potentie hebben!) komen op de “geschiedenis” lijst te staan. Op deze manier wordt het portfolio continu verbeterd. Het portfolio is ook te downloaden als PDF bestand.

De aankoopinstructies zijn per platform verschillend. De instructies zijn in logische volgorde beschreven en worden verduidelijkt met afbeeldingen.

De 3 video’s gaan over het opslaan van je cryptomunten op een hardware wallet. Het opslaan van je cryptomunten op een software wallet. En een video over de aankoop van munten op een exchange. 

Is Alles over Crypto betrouwbaar?

Alles over Crypto.Het portfolio is uitgebracht door allesovercrypto.nl. Maar wie zit er achter deze website en zijn ze wel betrouwbaar? 

 

De drijvende kracht achter Alles over crypto zijn drie heren die enorm veel passie hebben voor cryptocurrency!

 • Patrick Suiker 
 • Derek Westra 
 • Robin Westra

Ze hebben inmiddels al jaren ervaring met cryptocurrency, en hebben als missie gesteld om Nederland kennis te laten maken met cryptocurrency en blockchain technologie. Volgens hun is dit een ware revolutie en gaat dit een belangrijke rol spelen in ons leven in de toekomst.

De website allesovercrypto.nl bestaat sinds 2017 en ze hebben hier een goede bron van informatie van gemaakt over alles wat met crypto te maken heeft. Ook hebben zij een cursus ontwikkeld om beginners wegwijs te maken in deze wereld. Voor meer informatie hierover, lees dan mijn review over de Cryptocurrency Beginnerscursus.

Naast een betrouwbare website hebben ze een actieve Facebook groep, en zijn ze actief op Instagram en Twitter. 

Uit mijn eigen onderzoek en mailcontact met Patrick en Derek kan ik voor 100% zeker zeggen dat deze heren en Alles over crypto betrouwbaar zijn!

Eigen risico

Ondanks de betrouwbaarheid is het wel noodzakelijk om te benadrukken dat het portfolio gebruikt wordt op eigen risico. Ze hebben na uitgebreide research deze cryptomunten als parel opgenomen in de portfolio en hebben daar absoluut vertrouwen in! Maar ze geven geen advies, aanbeveling of uitnodiging om die producten te kopen! Het blijft natuurlijk een enorm risico om te investeren in cryptocurrency’s. 

Inhoud van het Crypto Portfolio

Het portfolio is opgedeelt in een aantal hoofdstukken:

 • Het onderzoek naar de cryptocurrency’s
 • Het veilig bewaren van je munten
 • Het portfolio ( De top 10 van Cryptoparels)
 • Geschiedenis ( Cryptomunten die na een update niet meer in de top 10 lijst staan)
 • Hoe en waar koop je de munt?

Crypto onderzoek

Om deze portfolio samen te stellen hebben ze honderden uren besteed aan het bestuderen van cryptocurrency’s. Het is natuurlijk niet vanzelfsprekend dat een munt een enorme groei zal doormaken. Daar heeft de munt een goede basis en een goed doel voor nodig. Patrick en Derek hebben een lijstje opgesteld met punten waaraan een veelbelovende cryptomunt aan moet voldoen om in de top 10 lijst te komen. Deze punten zijn als volgt:

 • Team, adviseurs en partners

Er wordt gekeken naar de hoeveelheid ervaring in blockchain, en algemene technische kennis. Maar ook naar de kant van marketing en juridische zaken. Oftewel, hoe sterk is het team wat er aan werkt? En welke adviseurs en partners zijn erbij betrokken? Deze hebben een grote invloed op de bekendheid en betrouwbaarheid van de munt.

 • Whitepaper

(Een whitepaper is een document waarin beschreven wordt hoe een product of dienst een bepaald probleem oplost)

Er is ook kritisch gekeken naar het whitepaper waarin de gegevens staan van het algehele project. Deze moeten natuurlijk helder en transparant zijn opgesteld om een goede en betrouwbare indruk te geven over waar ze mee bezig zijn. 

 • Het idee, businessmodel 

Is het idee en businessmodel echt goed? Het moet natuurlijk wel een logisch doel hebben om succesvol te zijn. Een munt maken die geen goede functie dient zal nooit succesvol worden.

 • Concurrentie

Niet te onderschatten is de concurrentie op de markt. Hoeveel concurrentie is er, en hoe groot zijn deze? 

 • Werkend product, roadmap

Er zijn projecten die opgestart zijn maar nog geen werkend product hebben. Toch wordt er soms al behoorlijk in geïnvesteerd omdat men in het project en product gelooft. Hier wordt ook goed naar gekeken, heeft een project nog zonder werkend product de potentie om groot te worden? Is er al een product, hoe goed werkt deze, en is het werkelijk revolutionair?

 • Token- / coinkarakteristieken / marktkapitalisatie

Heeft de coin of token een toegevoegde waarde? En is de opzet werkelijk decentraal, of heeft het team een groot aandeel in eigen handen? En wat is de totale marktkapitalisatie van de coin?

 • Populariteit / hype

Wat steeds belangrijker wordt is het hypegehalte van een cryptomunt. Dit zorgt misschien nog wel meer voor een snellere waardestijging als functionaliteit. Een goede marketing is essentieel voor de populariteit van een munt. Hier wordt dus ook kritisch naar gekeken.

 • Verhandelbaarheid

Hoe goed is de verhandelbaarheid? Op welke exchanges wordt de munt aangeboden, en hoe groot is het handelsvolume ervan?  

Het veilig bewaren van je munten

Omdat de munten vaak aangeboden worden via kleine exchanges is het aan te raden om je munten offline op te slaan. De veiligheid en zekerheid van een kleine exchange is vaak niet zo sterk als bij een grotere exchange.

Alles over crypto weet dit en heeft een lijstje gemaakt van veilig naar minder veilig, voor het opslaan van je cryptomunten.

Crypto veilig opslaan.

Om je hierbij te helpen hebben ze twee handige video’s gemaakt over het opslaan van cryptomunten, één gaat over het opslaan op een offline wallet, de tweede video gaat over het opslaan van je munten op een software wallet.

Ook leggen ze stap voor stap uit hoe je jouw munten beveiligd door middel van het 2FA Google Authenticator.

Het portfolio

En dan de top 10 cryptomunten waar het allemaal om draait! 

Het wordt overzichtelijk weergegeven in een lijst waar ook meteen een link naar de website en koers staat. Ook kan je direct naar de exchange en wallet van de cryptomunt.

Van de meeste munten staat een samenvatting geschreven over de unieke eigenschappen. Hierna worden de voordelen van de munt en het cryptoproject genoemd, waarom deze munt dus in de top 15 behoort. Maar sommige munten hebben ook nadelen, ook deze zijn netjes opgesomd. 

Het is voor elke cryptomunt dus exact weergegeven wat de positieve maar ook eventuele negatieve kanten betreft. Dit maakt het overzichtelijk en biedt een goede inkijk in het cryptoproject en de munt.

Geschiedenis

Hier staan alle coins die in de top 10 hebben gestaan. Maar omdat de top 10 lijst continu verbeterd wordt kan het zijn dat coins uit deze lijst verdwijnen. Ze komen dan in de geschiedenislijst te staan. 

Het wil niet zeggen dat deze coins niet meer zullen presteren, ze zijn alleen vervangen door andere waarvan Derek en Patrick meer verwachten op dat moment.

In de geschiedenislijst met cryptomunten staat ook de directe link naar de website en koers. De reden waarom de munt niet meer in de top 10 staat is er ook bijgezet.                     

Hoe en waar koop je de munt?

Alles over crypto. PortfolioDe low-cap cryptomunten worden veelal aangeboden via kleine exchanges. Om de munten te kopen hebben ze een heldere uitleg gemaakt per exchange. De stappen die je moet maken worden ondersteund met printscreens.

De aankoop verloopt vaak met Bitcoins. Dus als je deze nog niet in je bezit heb, moet je deze eerst aanschaffen. Ook dit is in het stappenplan opgenomen. Het is eigenlijk allemaal prima te doen, zelfs voor mensen die wat minder of geen kennis hebben van exchanges en handelen in cryptocurrency’s.

De derde uitlegvideo gaat over het verhandelen van Ethereum tokens op een decentrale exchange. Dit is een nieuwe methode die in het begin wat lastig kan zijn. Maar met deze instructievideo zijn ook deze stappen prima uit te voeren.

Voorbeelden van Cryptoparels

Met hun onderzoek naar cryptoparels hebben ze al meerdere munten gevonden die een prachtige groei hebben doorgemaakt. In de zeer korte periode van Mei 2017 tot en met januari 2018 zijn:

 • NEO X 200 ( van $1 naar $200! )
 • NANO X 2466 ( van $0,015 naar $37! )
 • VERGE X3700 ( van $0,00008 naar $0,30! )

Zijn de cryptomunten uit de huidige top 10 de volgende die zo’n groei gaan doormaken?

Conclusie over het Crypto portfolio

4.5/5

Het cryptoportfolio van Alles over crypto is niet zomaar een selectie van cryptomuntjes. Er is gedegen onderzoek naar gedaan om zoveel mogelijk voors en tegens van het project aan het licht te krijgen. Dit zorgt er in mijn ogen voor dat de top 10 van cryptomunten ook echt wel goede kansen hebben om uit te groeien tot een nieuwe NANO of NEO. 

Het is een compleet product wat ze aanbieden. Niet alleen de potentievolle coins staan in de portfolio, ook de exchange en aankoopinstructies staan netjes beschreven. Ook wordt er aandacht geschonken aan het veilig opslaan van je cryptomunten. Iets waar jezelf voor verantwoordelijk bent en dus erg belangrijk is!

Echte nadelen aan dit product kan ik niet opnoemen, behalve het feit dat het product een hoog risico met zich meebrengt. Investeer alleen geld wat je kan missen, de kans dat een cryptoproject niet slaagt is altijd aanwezig. En je kan al je geld kwijtraken!

Dus heb je geld wat je kan investeren, en het vertrouwen in nieuwe cryptocurrency projecten, is dit een goed product om te kopen. Het geeft je een goede voorsprong op de massa die pas later zo’n cryptoparel ontdekt en dan gaat investeren. Zo pak jij eventueel die stijging van honderden of duizenden procenten! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *