In welke crypto moet je investeren in 2020?

Welke crypto gaat het maken in 2020? Dat is de vraag die vaak gesteld wordt door mensen die zich bezig houden met de handel in cryptocurrency.

Het is helaas enorm lastig om goed te voorspellen wat er in de toekomst gaat gebeuren met de waarde van cryptocurrency’s. In het verleden zijn er flinke stijgingen geweest, maar of deze ook nog in de toekomst plaatsvinden?  Zelfs crypto experts kunnen het niet met zekerheid zeggen.. Wat nog wel bijzonder interessant is, zijn startende cryptoprojecten met een nieuwe coin of token. Als deze een goed en vernieuwend doel dienen, kan het uitgroeien tot een serieuze cryptocurrency met veel waarde.

Er zijn tal van voorbeelden waarbij een nieuwe cryptomunt uitgroeit tot een waar succes. Dat heeft natuurlijk met meerdere factoren te maken, de belangrijkste zijn wel:

  • Is het idee achter de nieuwe cryptomunt wel goed?
  • Wat voor team werkt aan het cryptoproject?
  • Hoe zwaar is de concurrentie op dat gebied?
  • Zijn de coins makkelijk te verhandelen?
  • En wat is de populairiteit en het hypegehalte van de nieuwe coin?

Zulke successen zijn bijvoorbeeld behaald door NANO (voorheen Raiblocks) en NEO (voorheen AntShares). In de periode van mei 2017 tot en met Januari 2018 hebben deze coins een enorme groei doorgemaakt:

Zo is NEO in die periode X200 gegaan! Van $1 naar $200!

En is NANO X2466 gegaan! Van $0,015 naar $37!

Afbeelding Crypto Portfolio 2020

Dit zijn stijgingen die de huidige coins niet zo snel meer zullen maken. Maar kleine startende cryptoprojecten die voldoen aan de goede voorwaarden kunnen dat nog wel! Alles over Crypto heeft onderzoek gedaan naar deze kleine cryptopareltjes en in een portfolio samengebracht. Dit is het Crypto Portfolio 2019 geworden. Het portfolio wordt continu geupdate met de meest actuele cryptoparels die op de markt komen.

Wil je graag meer weten over het portfolio? Lees dan mijn uitgebreide review over het Crypto Portfolio 2019 van allesovercrypto.nl.

Crypto Masterclass

Heb je naast de Cryptoparels van 2020 ook behoefte aan een totale cursus die je alles leert over het succesvol investeren en traden in cryptocurrency?

Dat kan met de Crypto Masterclass van Alles over Crypto!

Afbeelding Crypto Masterclass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *