Interview met Jerik van Nuenen; Word de beste versie van jezelf

Jerik van Nuenen heeft sinds kort zijn e-book; Word de beste versie van jezelf gelanceerd. Met dit e-book kan je serieus aan het werk om je eigen mentale instelling te verbeteren. Oftewel je Mindset herprogrammeren.

Voordat wij het e-book gekocht hadden, was Jerik van Nuenen voor ons nog een onbekend persoon. Maar dat veranderde snel nadat we zijn e-book inclusief bonus materiaal hadden gelezen voor een review, en een coaching call van een uur met hem hebben gehad.

Jerik van Nuenen is een man die in zijn leven de nodige kennis heeft vergaard over doelen stellen (en behalen!), visualiseren, communicatie verbeteren en hoe je je algehele mindset positiever kunt maken. Waardevolle kennis die hij nu deelt in zijn e-book.

Op zijn website puurmindsetacademy en in zijn e-book verteld Jerik al een beetje over zichzelf. Maar we wilden graag wat meer weten en besloten Jerik aan een interview te onderwerpen. Gelukkig vond hij dit geen probleem en heeft met plezier onze vragen beantwoord!

Wie is Jerik van Nuenen, en hoe zou je jezelf het beste omschrijven?

Een 39-jarige levensgenieter uit Brabant die altijd positief in het leven staat en zijn mooiste leven leeft.

Wat was voor jou hét moment om te gaan werken aan je mindset?

Het moment dat ik niet gelukkig was met mezelf wie ik was en wat ik deed. Dat moment was in april 2018. Ik merkte dat ik telkens tegen dezelfde struggles in mijn leven aanliep en dat ik daar telkens door andere mensen om mij heen over werd aangesproken. Ik heb het dan met name over de manier waarop ik communiceerde (nogal hard en bot), de keuzes die ik maakte en mijn manier van denken.

Wie zijn jouw (belangrijkste) mentoren geweest tot nu toe in jouw leven?

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo. Hij heeft mij het DJ vak van A tot Z geleerd en ook op persoonlijk vlak heeft hij mij gevormd tot wie ik nu ben. En Jacko Meijaard (AMR). Dankzij hem is mijn online business in no-time uitgegroeid tot een succes.

Hoe ben je ertoe gekomen dit e-book te schrijven?

De inhoud van het ebook wordt helaas niet geleerd op school en ik ben van mening dat als veel meer mensen in de wereld dit zouden weten er veel minder mensen ongelukkig zouden zijn.

Daarom heb ik er voor gekozen om de belangrijkste zaken die ik heb geleerd op het gebied van mindset te bundelen in het ebook.

Wat maakt dit e-book een aanrader volgens jou voor mensen die aan hun mindset willen werken?

Er staat eenvoudig, in Jip en Janneke taal, omschreven hoe je de beste versie van jezelf kunt worden dus voor iedereen (jong en oud) toegankelijk.

Waar ben je het meest trots op wat je bereikt hebt door het verbeteren/ positiever maken van je mindset?

Dat ik hiermee nu andere mensen kan inspireren via de Puur Mindset Academy en dat ik een voorbeeld kan zijn voor anderen.

Wat is de belangrijkste les die jij geleerd hebt over mindset?

Het zijn er 2…

1. Dat je het gemiddelde wordt van de 5 mensen met wie je omgaat.

2. Dat succes het resultaat is van de manier waarop je denkt.

Voor mensen die graag willen werken aan hun mindset maar niet goed weten waar ze moeten beginnen, wat voor advies zou je ze willen geven naast
het kopen van Word de beste versie van jezelf?

Begin eerst met jezelf af te vragen wat je graag precies aan jezelf zou willen veranderen. Als je dat precies weet  bepaal je vervolgens voor jezelf op welke manier je dat wil gaan doen. En uiteindelijk zul je dan je doel bereiken. Het is altijd een bepaalt stappenplan volgen waardoor je altijd datgene bereikt wat je graag wil bereiken.

Wat kunnen mensen verwachten als ze Word de beste versie van jezelf kopen?

Je krijgt gegarandeerd nieuwe, betere inzichten in jezelf op het gebied van communicatie, manier van denken en keuzes maken.

Geloof jij dat een mens alles kan bereiken in het leven door middel van mindset?

Zeker weten!

Je eigen mind resetten en herprogrammeren, is dat voor iedereen hetzelfde proces? En hoe gaat dat in z’n werk?

Het proces is altijd hetzelfde want je moet jezelf altijd goede, duidelijke en heldere vragen stellen wat je precies wel en niet wil. Dus wat wil je precies veranderen aan jezelf? Hoe ga je dat dan doen en wie heb je daar bijvoorbeeld van buitenaf bij nodig.

Wat kunnen we nog meer verwachten van jou in de toekomst?

Een online videotraining met coaching en de grootste mindsetcommunity van Nederland en België :).

Logo
– Puur Mindset Academy –

Ben je na het lezen van dit interview geïnteresseerd geraakt in het e-book van Jerik van Nuenen? Lees dan mijn uitgebreide review over Word de beste versie van jezelf en zijn gratis bonus e-books.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *