Je zelfvertrouwen vergroten.

Je zelfvertrouwen vergroten is niet eenvoudig. Dat was tenminste mijn ervaring toen ik op jonge leeftijd behoorlijk last had van een gebrek aan zelfvertrouwen en besloot hier wat aan te gaan doen.

Mijn gebrek aan zelfvertrouwen had zich langzaam opgebouwd in de jaren waarin het leven nog bestond uit feesten met de nodige drank en drugs. “Het hoorde er gewoon bij” en was bijna dagelijks “van de wereld”. Ik begon steeds vaker in mijn eigen hoofd problemen te zien die er eigenlijk niet waren. Maar het duurde zeker nog een aardige tijd voordat ik besefte dat het anders moest. 

Toen ik eenmaal inzag dat mijn leven anders moest was ik mentaal toch behoorlijk veranderd. Ik had een behoorlijke angst opgebouwd voor andere mensen, en met name over wat zij van mij zouden vinden. Dit had weer invloed op mijn gedrag waardoor ik nog onzekerder werd en ga zo maar door..

Toeval of niet, ik kreeg van mijn moeder een boek van Dr Wayne Dyer. Dit was het boek; Niet morgen maar nu. Dit boek gaf mij de kracht die ik nodig had om aan mijzelf te werken en om mijn zelfvertrouwen weer op te bouwen. Later heb ik ook zijn boek; Eerst geloven dan zien gekocht en daar heb ik ook heel veel uit kunnen halen om als persoon te groeien.

Het boek; Je bent prima zoals je bent van Frank de Moei is er ook op gericht om mensen te helpen die aan zichzelf willen werken. 

Boek cover
Je bent Prima zoals je bent. De weg naar blijvende zelfacceptatie

Dit boek gaat over zelfacceptatie, zelfvertrouwen, zelfkennis en hoe je mentaal kan groeien tot een evenwichtig persoon en een gelukkig leven. Het boek heeft 84 pagina’s en is verdeelt in 32 hoofdstukken:

 • Zelfvertrouwen – echt of nep?
 • Identiteitscrisis – wie ben ik nu echt?
 • Je hoeft niet altijd je best te doen.
 • Hoe kom je af van je onzekerheid.
 • Van zelfkritiek naar zelfvertrouwen.
 • Nooit meer onzeker.
 • Stop je schuldig te voelen!
 • Haal jezelf niet naar beneden.
 • Waarom moet ik zoveel van mezelf
 • Heb jij te hoge verwachtingen van jezelf?
 • Meer begrip voor jezelf.
 • Moet ik mezelf accepteren of moet ik veranderen?
 • Ik ben goed zoals ik ben!
 • Hoe accepteer ik mezelf?
 • Hoe accepteer je jezelf? De 5 meestgestelde vragen
 • Zelfkennis, zelfacceptatie, zelfrespect, zelfvertrouwen.
 • Helemaal jezelf zijn.
 • Meer respect voor jezelf.
 • De moeite waard zijn – je verdient het.
 • Geef jezelf een compliment!
 • Wees trots op jezelf.
 • Doe jij jezelf tekort? Gun jezelf het allerbeste.
 • Je karakter is belangrijker dan je uiterlijk.
 • Ben jij uniek?
 • Ben jij speciaal?
 • Doen alsof je zelfvertrouwen hebt.
 • Een positief zelfbeeld ontwikkelen doe je zo.
 • Test je zelfvertrouwen.
 • Affirmaties maken – 7 tips.
 • Vragen over zelfvertrouwen.
 • 7 Mythen over zelfvertrouwen.
 • Zelfvertrouwen nu!
Boek cover

Een prachtig boek met enorm veel praktische tips om je leven prettiger en makkelijker te maken. Dit boek is geschreven door Frank de Moei, professioneel life-coach. Hij is zeer gerenommeerd en heeft zijn bekendheid mede te danken aan interviews met diverse media.

Inmiddels heeft Frank al meer dan 15.000 cursisten geholpen met persoonlijke ontwikkeling. Dit doet hij aan de hand van online trainingen die hij persoonlijk heeft opgezet. Het boek; Je bent prima zoals je bent, maakt deel uit van de training Blijvend zelfvertrouwen.

Wil je graag je zelfbeeld vergroten? Meer zelfvertrouwen, en acceptatie van jezelf? Bekijk dan mijn uitgebreide review over de online cursus Blijvend zelfvertrouwen met 3 bonus e-books waaronder; Je bent prima zoals je bent. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *