Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Review Niels Bosman

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
Afbeelding Koolhydraatarm programma

Koolhydraatarm afvallen is hot en daar kwam ook ik een jaar geleden achter. Ik was op zoek naar diverse methodes om te kunnen afvallen en stuitte behalve de Afslankreceptenbijbel ook op het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Omdat ik liever een compleet programma wilde volgen in plaats van een e-book, koos ik voor dit programma. En een Koolhydraatarm 50 Dagen Programma review hoort daar natuurlijk bij. Ik wil namelijk mijn ervaringen kunnen delen met iedereen die overweegt deze cursus uit te proberen.

Niels Bosman, de maker van dit programma, is geen expert en heeft geen diploma’s die met dit onderwerp te maken hebben. Ik nam dus vooraf de inhoud van dit programma met een korrel zout. Ook al wist ik dat koolhydraatarm afvallen wel degelijk mogelijk is. Maar of dat met dit programma mogelijk is?

Het doel van dit programma is om je te leren anders te gaan eten, en niet zozeer minder. Door gezond te gaan eten zal je dan makkelijk gaan afvallen. Niels Bosman geeft een 100% garantie voor succes! In mijn Koolhydraatarm 50 Dagen Programma review vertel ik het je.

Inhoudsopgave

Waarom koolhydraatarm afvallen zo populair is

Ik verwacht dat je niet zonder reden bij een review over een koolhydraatarm dieet uitgekomen bent. Waarschijnlijk heb je al enige kennis over de voordelen van een koolhydraatarm dieet en de invulling hiervan.

De belangrijkste gedachte achter koolhydraatarm afvallen (en het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma) is dat de hoeveelheid bewerkte koolhydraten aanzienlijk wordt beperkt. Deze koolhydraten worden vervangen met goede vetten en eiwitten. Deze zijn op hun beurt weer te vinden in onbewerkte voedingsproducten.

Hoe meer je van deze slechte koolhydraten kunt vermijden en vervangen met goede voedingsstoffen, hoe meer jouw lichaam leert efficiënt om te gaan met wat je wel binnenkrijgt. En dat activeert jouw vetverbranding en houdt jouw bloedsuikerspiegel op pijl.

Hierdoor verlies jij dat onmogelijke opgeblazen gevoel terwijl je gezond eet. Simpelweg doordat je uitsluitend goede koolhydraten binnenkrijgt, net als veel onmisbare stoffen uit plantaardige producten, groenten en fruit.

Wat jij over het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma moet weten

Maar wat ontvang je dan eigenlijk als je besluit om het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma te kopen? Dit is een digitale versie van het boek in PDF-bestand dat gelezen kan worden van ieder digitaal apparaat, van een tablet tot een laptop of smartphone.

Het 120-pagina tellend boek is een verzameling van alles wat met koolhydraatarm afvallen te maken heeft. Het boek richt zich hoofdzakelijk op koolhydraatarme recepten, bijgezet door foto´s, ingrediëntenlijstjes en een duidelijke uitleg. Er wordt zelfs per gerecht weergegeven wat de voedingswaarde is, zodat je precies weet of dit overeenkomt met jouw doelen.

Het 50 dagen dieetboek geeft op zijn beurt ook weer op welke manier jouw levensstijl aangepast moet worden om toegang te verlenen voor koolhydraatarme voeding, middels voeding waar veel eiwitten en gezonde vetten in te vinden zijn.

Wat misschien wel als een minpunt van dit programma gezien kan worden is dat het niet geschikt is voor vegetariërs of voor mensen die last hebben van allergieën. Maar dat wordt wel netjes aangegeven. 

Zes onmisbare pijlers voor koolhydraatarm afvallen

Met zes pijlers richt Niels Bosman zijn pijlen op jou om je te helpen met het afvallen. Volgens hem kan je namelijk;

  1. Afvallen zonder naar de sportschool te gaan
  2. Heb je minder snel honger
  3. Zijn de recepten eenvoudig en snel te bereiden
  4. Mag je gewoon brood blijven eten
  5. Is zijn Koolhydraatarm 50 Dagen Programma gezond en verantwoordelijk
  6. En is het programma geschikt om door het hele gezin gevolgd te worden

Deze pijlers gelden meteen als de belangrijkste voordeel van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. De inhoud van dit programma mag dan misschien wel veel vertellen, maar de voordelen nog veel meer. Er zijn maar weinig diëten waarbij je brood kan blijven eten en het hongergevoel actief wordt aangepakt.

De drie belangrijkste onderdelen van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Het boek begint met algemene informatief over dit product. Wat je mag verwachten als resultaat, en de support die je kan ontvangen als je lid wordt van de Samen slank community. Belangrijke informatie met betrekking tot persoonlijke situaties en goede tips hoe je je zo goed mogelijk kan voorbereiden op dit programma.

Afbeelding programma
– Dag uit het 50 Dagen Koolhydraatarm Programma –

De inhoud van het  Koolhydraatarm 50 Dagen Programma kan in drie delen worden onderverdeeld. Allereerst zijn er 50 complete dagmenu’s te vinden waarmee je 50 dagen lang tot op de minuut weet wat je wel en niet moet eten. Ontbijt, lunch, avondeten en snacks worden uitvoerig besproken. Dit geeft jou de kans om je echt aan de dagschema’s te houden. Je weet namelijk 100 procent wat je mag eten.

Daar komen nog 48 overheerlijke koolhydraatarme recepten bij! Deze zijn als volgt onderverdeelt:

  • 12 Ontbijt recepten
  • 15 Lunch recepten
  • 15 Diner recepten
  •  6 Desserts recepten

Deze recepten zijn prachtig vormgegeven met bijbehorende foto’s, voedingswaarden en uitleg. Niels heeft deze recepten zo ontworpen dat ze gemaakt kunnen worden met betaalbare ingrediënten. Dit maakt zijn receptenboek een stuk toegankelijker dan veel dure alternatieve diëten!

Ten slotte geeft Niels nog diverse concrete opdrachten en tips mee. Deze opdrachten en tips dienen aan het einde van iedere week uitgevoerd te worden. Als dit niet wordt gedaan, is de kans groot dat je jouw focus verliest en de kantjes er van af begint te lopen.

Als jij dit programma koopt, krijg je daar deze drie bonussen bij

Sinds kort is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma uitgebreid en deze review ook. Niels Bosman heeft namelijk drie bonussen aan zijn programma toegevoegd zodat je nog meer reden krijgt om dit programma een kans te geven. Zijn programma is namelijk uitgebreid met drie gratis bonussen die jij bij de aankoop direct kan downloaden als PDF bestand.

De eerste bonus is het boodschappenlijstje voor zeven weken. Ik vond dit zeer praktisch omdat je zo alle producten in een keer in huis kan halen. Nadeel is wel dat je direct wel wat meer geld kwijt bent. Mijn advies is ook om eerste te kijken of je het product niet al in huis hebt.

De tweede bonus bestaat uit richtlijnen over wat je wel en beter niet kan drinken tijdens je 50 dagen programma. Uiteraard mag je water, koffie en thee drinken. Maar aangezien ik wel van een wijntje hou was ik blij ik deze ook nog wel mocht blijven nuttigen.

De derde bonus vond ik persoonlijk de meest waardevolle van de drie. Dit zijn 100 koolhydraatarme lekkernijen waar ik en mijn vrienden echt van genoten heb. Er is een enorme diversiteit van snacks dus er is altijd wel iets wat je echt lekker vind. Maar ook heerlijke desserts zoals chocomousse en mascarpone-ijs staan erbij. En allemaal koolhydraatarm uiteraard! Alle lekkernijen op een rij:

•  Snacks • Sweets • Drinks • Sauce • Desserts

Afbeelding drink tips
Afbeelding lekkernijen

Samen Slank Community

Wat mij ook enorm heeft geholpen heeft is de support en coaching van de samen slank community. Dit is een gemotiveerde en betrokken community van meer dan 900 leden. Het is een prettig gevoel dat je er niet alleen voor staat.

Maar het brengt nog veel meer voordelen om lid te zijn. Zo krijg je elke week een nieuw weekmenu met bijbehorend boodschappenlijstje met heerlijke seizoensgebonden recepten.

Toegang tot trainingen en webinars. Onbeperkte coaching en juiste begeleiding. En zelfs tijdens de live online trainingen de mogelijkheid voor een vraag en antwoord met Niels Bosman.

Een aantal reacties van andere tevreden leden van de samen slank community:

Afbeelding samen slank
Afbeelding samen slank

Mijn eigen resultaten en ervaringen met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Hoe is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma mij afgegaan? Kan ik tevreden terugkijken op 50 dagen lang koolhydraatarm afvallen? Zoals je misschien in de Koolhydraatarm 50 Dagen Programma ervaringen en reviews van anderen hebt gezien, is vrijwel iedereen positief over dit programma. En ik ook.

Binnen 50 dagen ben ik namelijk 9 kilo afgevallen op een gewicht van 90 kilo. Ik ben nog nooit zoveel gewicht verloren met een dieet en dat mag op zijn minst opmerkelijk genoemd worden. Dat dit binnen 50 dagen al mogelijk was, zegt genoeg. Ik kan dan niet anders dan deze Koolhydraatarm 50 Dagen Programma review een dikke 8 te geven.

Voor wat je betaald voor het totale programma vind ik het een zeer compleet en goed dieet. Dus mocht je twijfels hebben hoop ik hiermee die weg te hebben genomen.

Wil je ook de vruchten plukken van de vele voordelen van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma? Ik nodig je graag uit om op deze pagina meer over dit programma te weten te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *