Labradoodle Geheimen Review Piet de Jong

Gemiddelde leestijd: 24 minuten

Labradoodle geheimen, alles wat je moet weten over de Labradoodle is een handboek wat geschreven is door Piet de Jong, en je van A tot Z uitleg geeft over dit leuke hondenras.

Cover e-book

Het handboek bevat namelijk alle nodige informatie voor de training, voeding en verzorging van je Labradoodle. Ben je van plan een Labradoodle aan te schaffen? Of ben je al een trotse bezitter van, met dit uitgebreide handboek leer je exact hoe je een lieve, gezonde en gehoorzame Labradoodle krijgt.

Enkele beweringen die gedaan worden op de website Labradoodlegeheimen over het e-book van Piet de Jong. Wij van reviewinfo hebben het handboek volledig doorgenomen en gekeken of deze beweringen wel kloppen.

Bij de aankoop van het e-book krijg je diverse bonus books bijgeleverd, en ook deze hebben we doorgenomen en gekeken of dit waardevolle toevoegingen zijn aan Labradoodle Geheimen.

Benieuwd naar de inhoud van het e-book, mijn bevindingen en of dit product de moeite waard is? Lees het in deze uitgebreide review van Labradoodle Geheimen van Piet de Jong.

Inhoudsopgave

Labradoodle geheimen blog pagina

Als je opzoek gaat naar meer informatie over de Labradoodle kom je al gauw uit op de blogpagina van de website labradoodlegeheimen.nl , dit is tevens ook de website die het e-book uitbrengt en wij hebben uiteraard ook een kijkje genomen op deze blogpagina.

Wat meteen opvalt zijn de grote hoeveelheid artikelen die er geschreven staan over de Labradoodle. Je vind er over de meest uiteenlopende onderwerpen wel een artikel. Deze zijn ook terug te vinden in de verschillende categorieën:

 • Algemeen
 • Labradoodle fokker
 • Het kopen van een Labradoodle
 • Opvoeding en training van een Labradoodle
 • Labradoodle pups
 • Verzorging van de Labradoodle

Zeer uitgebreid en een goede bron van informatie over de Labradoodle.

Wat ook terug te vinden is op de website van Labradoodle geheimen zijn de klantervaringen van mensen die het product gekocht hebben. Hier vindt je overwegend positieve reacties op het handboek.

Goede informatie, nuttige informatie, goede tips zijn toch wel de meeste reacties die je terug vind op deze pagina. Daarnaast is uiteraard ook de verkooppagina van het e-book te vinden op de website met als titel;

Ontdek hoe jij je Labradoodle bijna direct verandert in een lieve en gehoorzame hond.

Op deze pagina vind je een aantal beweringen die er gedaan worden over wat je kan bereiken met dit handboek.

Labradoodle geheimen, wat kan je ermee bereiken?

 • Leer positieve trainingsmethodes om je Labradoodle op te voeden
 • Leer de werkelijke reden wat probleemgedrag in stand houdt.
 • Ontdek de juiste stappen om een Labradoodle aan te schaffen
 • De reden waarom een Labradoodle probleemgedrag kan gaan vertonen
 • Je Labradoodle beter opvoeden en verzorgen.

Wie is Piet de Jong?

Op de website en in het e-book geeft Piet de Jong wat meer informatie over zichzelf. Hij heeft op jonge leeftijd een voorliefde ontwikkeld voor de Labradoodle en heeft later een eigen Labradoodle aangeschaft.

Met de opvoeding en training van deze Labradoodle ging het niet zoals Piet gehoopt had. Ondanks alle aandacht, liefde en trainingsadviezen kreeg Piet het niet voor elkaar om Max goed te laten luisteren. En om het nog wat erger te maken, Max begon ook nog eens probleemgedrag te vertonen.

Met de standaard trainingen kreeg Piet de Jong het niet voor elkaar om Max te laten gehoorzamen, en hij besloot zich echt in dit ras te gaan verdiepen. De jarenlange studie die hij gedaan heeft op de Labradoodle heeft hem een enorme schat aan kennis gegeven over dit hondenras. En omdat hij niet de enige was met een Labradoodle die probleemgedrag vertoonde besloot hij zijn informatie samen te brengen in wat nu het complete handboek de Labradoodle geheimen is.

Blue Sky Marketing

Het verhaal van Piet de Jong klinkt goed nietwaar? Maar toch is er wat meer aan de hand dan je in eerste instantie zou denken.

Zo kun je onderaan de pagina zien dat Labradoodlegeheimen wordt uitgebracht onder Blue Sky Marketing. En ik weet dat dit bedrijfje meerdere hondenboeken heeft uitgebracht zoals het handboek voor de Franse Bulldog. Tot zover niks aan de hand.

Maar ik heb meerdere honden trainingsboeken van Blue Sky Marketing onderworpen aan een review en wat blijkt, het verhaal van Piet is nagenoeg identiek aan die van de andere auteurs. Alleen de naam is anders en wat kleine details. Voor de rest een mooi verhaal, maar van een fictief persoon.

Is dit een probleem?

In mijn ogen is de inhoud van het product belangrijk, en dat is waar deze review over gaat. Dat het verhaal niet klopt van de auteur, dat is niet relevant, je wilt waardevolle informatie kopen over je Labradoodle. En deze informatie moet overeenkomen met wat ze beloven op de website.

Dus ik vind het niet zo’n groot probleem, wat ik belangrijker vind is:

Is het trainingsboek mijn geld waard?

Labradoodle
De Labradoodle –

Inhoud van Labradoodle geheimen

Het complete handboek heeft 200 pagina’s en is opgedeeld in 5 hoofdstukken.

 • De Labradoodle
 • Aanschaf
 • Opvoeding en training
 • Leven met een Labradoodle
 • De oudere Labradoodle

De Labradoodle

In dit hoofdstuk lees je alle algemene informatie over het hondenras, en of dit hondenras wel de juiste keuze is voor jou en je gezin.

Je leert wat over de geschiedenis van de Labradoodle en waarom dit ras gecreëerd is. Het doel was namelijk om een hypo allergene blindengeleidehond te creëren, en ze hebben daarvoor de Labrador retriever en de poedel gekruist.

Het uiterlijk van de  Labradoodle is een beetje een ingewikkeld verhaal. Het is namelijk een kruising maar daar zitten ook weer verschillende categorieën in. Je krijgt informatie over alle verschillende Labradoodle versies en de richtlijnen van de Australian Labradoodle Association.

Het karakter is lastiger vast te stellen omdat het een kruising is. Zijn karaktereigenschappen kunnen van beide rassen afkomstig zijn. Daarom wordt er uitgebreid geschreven over de eigenschappen van zowel de Labrador retriever als de poedel.

Aanschaffen

Voorbereidingen treffen

Wat komt er allemaal kijken bij de voorbereiding? Waar komt de slaapplek van je pup, en wordt dat een mand of een bench? Zorg ervoor dat hij wat te kauwen heeft anders zijn andere spullen waarschijnlijk de klos. Berg andere spullen goed op, op plekken waar je puppy mag komen. En maak goede afspraken met andere leden van het gezin over wat de pup wel en niet mag. Dit en meer lees je in het hoofdstuk voorbereidingen treffen.

Het aanschaffen van de pup 

In dit hoofdstuk worden alle punten belicht die je helpen om een juiste keuze te maken als je een pup gaat aanschaffen.

Wordt het wel een pup of toch een volwassen hond? Een reu of teef, en hoe kies ik nou de juiste fokker? Wat ook een optie is, is het aanschaffen van een Labradoodle uit het asiel.

Maar welke keuze je ook maakt, koop nooit een hond van een broodfokker!

Als je geen goede fokker treft of je hebt er gewoon een slecht gevoel bij, stap dan over naar een andere fokker. Er zijn er genoeg. De ellende is niet te overzien als jij thuiskomt met een hondje waar later van alles aan mankeert. Kun jij het dan over je hart verkrijgen om de pup terug te brengen naar de fokker, waarvan je eigenlijk al weet dat er veel niet klopt?

– Labradoodle geheimen – Aanschaffen – Het aanschaffen van een pup –

Opvoeding en Training

Dit hoofdstuk begint met de allereerste week dat je pup thuis is. Laat hem voldoende wennen aan zijn nieuwe situatie. En geef je pup voldoende rust en slaap. Zodra je pup er klaar voor is kan de training beginnen.

De volgende zaken worden nog behandeld in de eerste week:

 • Het belang van de routine
 • Benchtraining
 • Socialiseren van je pup

Zindelijkheidstraining

Volledig plan om je pup stap voor stap zindelijk te maken, duidelijk en helder beschreven.

Discipline en de leider van de roedel

Een belangrijk hoofdstuk wat beschrijft over wat een roedel precies is, en hoe jij de leider van de roedel moet worden om een gehoorzame Labradoodle te krijgen. Tot slot wordt het hoofdstuk afgesloten met waardevolle tips om goed leiderschap te tonen.

Gehoorzaamheidstraining

Deze training is er op gebaseerd om je hond te te laten gehoorzamen op de commando’s die jij hem geeft. Bij alle basiscommando’s krijg je goede tips die je kan toepassen om je Labradoodle op een vlotte wijze te leren wat je van hem verlangt.

Ongewenst gedrag

Enorm vervelend als je daarmee te maken krijgt, en ga daar ook direct mee aan de slag als je Labradoodle ongewenst gedrag gaat vertonen. Beter is het om het te voorkomen dan te genezen. En dat doe je door direct van pup af aan te beginnen met trainen van wat wel mag en wat niet mag.

Waarom gaat een Labradoodle ongewenst gedrag vertonen en hoe uit zich dat? De meest voorkomende zijn toch wel:

 • Trekken aan de lijn
 • Verveling
 • Opspringen
 • Kauwen en knagen
 • Op de bank springen
 • Bedelen
 • Overmatig blaffen
 • Speels bijten

Special training

In dit hoofdstuk vind je meer informatie over speciale trainingen. Deze zijn gericht op het worden van een hulphond, therapiehond of voor andere toepassingen zoals begeleiding van een kind of als bezoekhond.

Het leven met een Labradoodle

Je leven krijgt vaak een stuk meer kleur als je de gezelligheid van een hond in huis hebt. Dat is ook zeker het geval met een lieve en gevoelige hond als de Labradoodle. In dit hoofdstuk word beschreven hoe je het beste met een Labradoodle kan omgaan in je dagelijks leven.

En het geldt voor elke hond dat er een dagelijkse routine aanwezig moet zijn om structuur en duidelijkheid te creëren. Er zit ook een handig schema bijgevoegd wat je kan eventueel kan gebruiken voor een pup van 3 tot 6 maanden.

Voeding is ook een belangrijk onderdeel van je dagelijkse leven. Welk soort voeding is geschikt, en voor welke leeftijd. Er wordt ook aandacht geschonken aan BARF Bones and Raw Food  en KVV Kant en klaar vers vlees, en voeding die een Labradoodle absoluut niet mag hebben.

De gezondheid van je Labradoodle staat natuurlijk voorop! En om daar zo goed mogelijk voor te zorgen is het belangrijk om het een en ander te weten over je Labradoodle. Zo lees je wat meer over de oorzaken van een maagverdraaiing, allergieën, heupdysplasie en artritis bij een Labradoodle. En wat je kan doen om deze en andere kwalen bij je Labradoodle tegen te gaan en te voorkomen.

Van daaruit kom je in het hoofdstuk verzorging. Een belangrijk aspect om je Labradoodle gezond en in top conditie te houden. Van de ogen tot aan de teennagels en alles ertussenin word uitgebreid behandeld.

Vakantie en Reizen, de meeste mensen houden er wel van, dus ook veel hondeneigenaren. Maar wat doe je met je trouwe viervoeter? Neem je hem mee op vakantie? Of kies je toch voor een verblijf bij de buren, vrienden of misschien wel het asiel? In dit hoofdstuk vind je nuttige informatie waar je allemaal aan moet denken.

De oudere Labradoodle

Net als bij mensen heeft de leeftijd effect op de levensstijl van je Labradoodle. Hij zal wat minder actief zijn en wat meer rust nodig hebben. Zijn zicht kan verminderen en zijn gehoor kan wat achteruitgaan. Ook qua voeding kan hij wat minder eetlust hebben.

Zaken die voor kunnen komen als je Labradoodle de leeftijd van acht jaar passeert. In dit hoofdstuk krijg je te lezen waar je allemaal mee te maken kan krijgen en hoe je daar het beste mee om kan gaan.

Bonus materiaal bij Labradoodle geheimen

Bonus 1: Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

Dit eerste bonus e-book heeft 25 pagina’s die, zoals de titel al doet vermoeden, alle informatie biedt voor mensen die graag een Labradoodle pup willen aanschaffen of net hebben gedaan.

Naar mijn mening een waardevol e-book. Alle belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden komen hier in terug. Wat heb je nodig voordat de pup bij zijn nieuwe huis terecht komt, de eerste dagen thuis met het nieuwe gezinslid, het juiste voer, en de eerste training in basiscommando’s.

Bonus 2: Baas over je eigen Labradoodle

Baas over je eigen Labradoodle leert je alles over de roedelmentaliteit van de hond, hoe je probleemgedrag kunt voorkomen en hoe je dit snel en effectief kunt oplossen.

Dit leer je namelijk door jezelf als de leider van de roedel te presenteren. In een roedel is er altijd maar één leider en de rest volgt deze leider. Wil jij een gehoorzame Labradoodle, zal je eerst de leider moeten worden om een volgzame Labradoodle te krijgen.

 • Interessant en waardevol e-book van 40 pagina’s met goede tips en adviezen.

Bonus 3: Honden Training Geheimen

Cover e-book

Met dit bonus e-book ontdek je alle geheimen van de professionele hondentrainers.

Deze trainingsgeheimen zijn niks meer als aparte trainingsmethodes om je hond nieuwe gewoontes aan te leren. Ook leer je meer over de oorzaak van bepaald gedrag wat je Labradoodle kan vertonen en hoe je hiermee moet omgaan. En tevens leer je ook weer hoe je een goed baasje moet zijn om het gewenste gedrag van je Labradoodle te krijgen.

Met de tips en trainingsadviezen uit dit e-book kan je voor jezelf een stappenplan maken en op je eigen wijze je Labradoodle gaan trainen. 

Bonus 4: Je Labradoodle laten komen op commando

Een kort e-book van 15 pagina’s waarin je acht ongelofelijk simpele stappen krijgt om je Labradoodle te laten komen op commando.

 1. Manier van denken
 2. Aandacht
 3. Het juiste aanbod
 4. De methode voor succes
 5. Het begrijpen van de stappenbenadering
 6. Gebruik een aantrekkelijke beloning
 7. Vermijd onbedoelde straf
 8. De mobieltjestechniek

Bonus 5: Levenslange updates

Met de aanschaf van het e-book Labradoodle geheimen met alle bonus e-books krijg je een levenslange garantie op nieuw materiaal. Dit wordt geleverd als een service en je zal op de hoogte gebracht worden wanneer er een nieuw hoofdstuk, onderwerp of ander materiaal toegevoegd is.

 • Een leuke bonus die je niet vaak tegenkomt bij digitale producten

101 Manieren om snel het gedrag van je Labradoodle te verbeteren.

Als extra op alle extra’s krijg je ook nog eens het e-book 101 manieren om snel het gedrag van je Labradoodle te verbeteren erbij. Deze 101 tips zijn verdeeld over 5 hoofdstukken:

 • Het beïnvloeden van het gedrag
 • Oefeningen
 • Structuur en Leiderschap
 • Gezondheid en Voeding
 • Probleemgedrag

Korte en makkelijk toepasbare tips waar je zeker profijt van kan hebben. 

Niet goed geld terug garantie

Garantie logo

Het kan altijd gebeuren dat je niet geheel tevreden bent over het product wat je koopt. Zo ook met dit e-book. Geen probleem, want je hebt een bedenktijd van maar liefst 60 dagen waarin je gewoon je geld terug kunt vragen en je de e-books gewoon mag houden. In feite loop je dus geen enkel risico!

Reactie van anderen over het Labradoodle Geheimen

Goedendag, Ik heb het boek plus bonussen bij je gekocht en gelijk met heel veel interesse natuurlijk doorgenomen. Er staan een heleboel dingen die ik nog niet wist. Door je tips toe te passen kan ik mijn hond nu mijn leiderschap tonen. Wat ik graag wil zeggen over je boek is dat het mij inzichten heeft gegeven over hoe een labradoodle denkt, waarom ze probleemgedrag vertonen en hoe je het kunt voorkomen. Ik weet nu precies hoe je met een labradoodle moet omgaan. Nogmaals bedankt voor de geweldige boek.

– Denise –

Heel fijn dat je al je kennis met andere wilt delen. Ik ben er ontzettend blij mee want ik vond het boek zo leuk om te lezen dat ik het in 1 keer heb uitgelezen. Ik kon gewoon niet stoppen.

– Joke Plaisier –

Hoi Piet, Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet dacht dat je boek deze labradoodle fokker nog iets kon leren, maar ik neem mijn pet voor je af want ik had het verkeerd. Je boek is gevuld met waardevolle tips, technieken en informatie voor elke een labradoodle eigenaar, ongeacht hun leeftijd.

– Jan –

Mijn conclusie over Labradoodle Geheimen

 • Zeer uitgebreid handboek over de Labradoodle
 • Maakt de beweringen waar die op de website staan vermeld
 • Waardevolle bonus e-books
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
 • 60 Dagen niet goed geld terug garantie
 • Het gebruik maken van een fictief persoon

Ondanks het gebruik van een fictief persoon geef ik Labradoodle Geheimen toch een goede aanbeveling. Ik vind namelijk de hoeveelheid goede informatie zwaarder wegen dan het gebruik daarvan.

De tal van beweringen op de site van Labradoodle Geheimen over wat je kan bereiken met dit handboek en bonus materiaal is zeker niet overdreven. De vermelde punten in mijn review ben ik allemaal tegengekomen in het doorlezen van deze e-books.

Niet alleen ik ben van mening dat het een waardevol product is, ook anderen zijn positief over dit e-book. En met een 60 dagen niet goed geld terug garantie ben je als uitgever ook wel overtuigd van waarde van je product.

Ben je na het lezen van deze review overtuigd geraakt van de waarde van Labradoodle Geheimen met alle extra’s? Maak dan gebruik van de link en pak de maximale korting die er te krijgen is en betaal nu slechts 37 euro!

Labradoodle Geheimen
Labradoodle Geheimen

Beoordeling door Menno,

16 sep 2020
5

Een goed product als je opzoek bent naar een compleet handboek voor de opvoeding, verzorging en training van je Labradoodle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *