Leven in het nu Online Training Review Frank de Moei

Gemiddelde leestijd: 24 minuten

We leven allemaal in het nu, maar door de chaos en drukte in ons hoofd vergeten we te genieten van het moment. We zijn te vaak bezig met het verleden, met momenten die nog gaan komen of met andere zaken die ons bezig houden. Daardoor leven we te weinig in het nu, en dat is zonde. Het enige moment wat we hebben is het nu, dit is het moment waarin we leven en dus kunnen genieten en beleven.

Door onszelf in gedachten op een ander moment te plaatsen vergaat het nu met alle mogelijkheden die het biedt. Aan het eind van de dag denken we dan, ik ben best druk geweest, maar wat heb ik eigenlijk gedaan vandaag?

Gaan we voor onszelf onderzoeken waarom we dat idee hebben kom je waarschijnlijk tot de conclusie dat je in je hoofd erg druk bent geweest, met vermoeidheid als gevolg, maar een stuk minder hebben gepresteerd op de dag zelf. Ik denk dat veel mensen zich hierin wel kunnen herkennen, ik in ieder geval wel!

Daarom heb ik met veel interesse het product van Frank de Moei bestudeerd, om er natuurlijk zelf wat van te leren en om er een waardevolle review over te kunnen schrijven voor anderen. Zou jij ook graag wat meer rust willen in hun hoofd, en ook meer willen genieten van het moment zelf, dan is deze review voor jou geschreven. Lees rustig verder en bepaal zelf of Leven in het nu van Frank de Moei het juiste product is voor jou.

Ik vertel in deze review wat meer over de inhoud van het product, over de auteur Frank de Moei, of de beweringen kloppen die op de website vermeld staan, en of je een waardevol product ontvangt voor je geld.

Inhoudsopgave

Wat kan je bereiken met Leven in het nu?

Cover e-cursus

Op de website van Newstart staat dat je met deze training de volgende resultaten zal gaan behalen:

  • Leven in het nu
  • Stoppen met denken
  • Diepe ontspanning
  • Innerlijke rust

Je leert hoe je moet leven in het nu door je zintuigen bewust te gaan gebruiken. Je doorbreekt de cirkel van gedachten en stapt weer in het leven zelf. En met deze punten zal je een leven creëren wat vervuld is met vreugde en geluk!

Voor wie is de Leven in het nu training bedoeld?

De training Leven in het nu is geschikt voor iedereen die last heeft van zijn of haar eigen gedachten op momenten waarop je normaal gesproken kunt genieten van het leven in het nu. Dit klinkt misschien een beetje raar maar we spenderen als volwassen mensen enorm veel tijd in ons hoofd. Tijd die we ook kunnen spenderen aan ons leven. Bewust zijn, leven en genieten van de mooie momenten die we hebben.

Ben je op zoek naar meer innerlijke rust, meer leven in plaats van piekeren en dat storende gedachten je dag domineren? Dan is dit een training die jou kan helpen. Stap uit je hoofd en ga genieten van het leven en alle mooie momenten die het te bieden heeft!

Hoe behaal je goede resultaten met deze online training?

Nu kan het zijn dat je jezelf afvraagt of dit allemaal wel zal werken voor jou, en dat snap ik. Het klinkt allemaal fantastisch, en dat is het ook als je het eenmaal bereikt hebt. Maar leven in het nu is niet iets wat je zomaar even doet, dat vergt wel wat training en discipline. De onrust in je hoofd en de continue stroom van gedachten zijn er niet sinds gisteren, maar maken bij veel mensen al jaren de dienst uit.

En daarom is het bij dit soort trainingen belangrijk dat je weet dat het resultaat grotendeels afhankelijk is van de input die jezelf geeft. Hoe gemotiveerder jij bent, des te meer je uit deze training haalt. Neem er daarom rustig de tijd voor. De training is gericht op 11 weken maar gaat jou dat te snel, dan kan je er prima wat langer over doen. En dat is weer een voordeel van een online training!

Wees geduldig, je zal namelijk niet van de een op de andere dag leven in het nu. Houdt focus en vertrouw op de positieve uitkomst van het proces wat deze training jouw geeft. Met deze instelling zal je gegarandeerd de positieve effecten van deze training ervaren!

Frank de Moei

Afbeelding Frank de Moei

Frank is al meer dan 25 jaar gepassioneerd bezig met zelfontwikkeling en heeft meerdere diploma’s behaald in life-coaching en Positieve Psychologie. Hij mag zichzelf daarom een professioneel life-coach en internationaal trainer noemen op dit gebied. Daarnaast is hij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en het European Mentoring and Coaching Council.

Op dit moment is Frank gelukkig en succesvol, zoals hij dat zelf omschrijft, maar dat is niet altijd zo geweest. Frank was tot zijn dertigste niet echt gelukkig, maar kon niet exact uitvogelen waar het probleem nou zat. Dat er wat moest veranderen in zijn leven dat wist hij wel! Hij besloot naar een seminar te gaan over zelfontwikkeling en daar ging zijn wereld open. Frank kreeg daar een inzicht die de rest van zijn leven zou veranderen:

‘Ik kan alles veranderen wat ik wil. Ik kan alles bereiken dat ik wil. Dat kan ik als ik zelf verander. Als ik verander, dan verandert alles voor mij.’

– Frank de Moei – Het keerpunt –

Hij kreeg hiermee een intens vertrouwen in zichzelf en het leven, en het besef dat je alles kan bereiken zolang je maar bereid bent hiervoor te werken aan jezelf. In de 15 jaar die volgde raakte Frank volledig gefascineerd door zelfontwikkeling. Hij las ontelbaar veel boeken, ging naar seminars, en leerde alles wat er maar te leren viel op het gebied van geluk, succes en zelfontwikkeling.

Het hele proces heeft Frank dus 15 jaar gekost om te komen waar hij nu staat, maar geeft aan dat het vele malen sneller kan als je de juiste stappen en acties onderneemt. Om anderen op een vlotte en efficiënte wijze te helpen met hun eigen weg naar geluk en succes heeft Frank de Moei zijn website Newstart opgericht.

Newstart Geluk en Succes

Als je een kijkje neemt op de website newstart.nl vind je enorm veel waardevolle informatie en tal van mogelijkheden om van jezelf de beste versie te maken die je maar wezen kan! Je kunt hier gratis tips en adviezen vinden die jouw levenskwaliteit verhogen, waardevolle artikelen lezen over meer geluk en succes in je leven en je inschrijven op de nieuwsbrief voor inspirerende e-mails. Bij de online trainingen staan 8 trainingen die er stuk voor stuk op gericht zijn om jou leven rijker, prettiger en succesvoller te maken. Voorbeelden hiervan zijn de Nooit meer zorgen of stress training en de Blijvend zelfvertrouwen training.

Met zijn trainingen heeft Frank de Moei al meer dan 15.000 mensen geholpen! Dat is met recht indrukwekkend te noemen. En ga je kijken bij de ervaringen van de cursisten zal je zien dat de meesten enorm tevreden zijn met resultaat wat ze hebben behaald door middel van de training.

Inhoud van de training Leven in het nu

Je krijgt in 11 weken tijd 13 e-mail lessen toegestuurd, en bij 10 van deze lessen zit een uitgebreide audio oefening van ongeveer 25 minuten. De lessen geven je een handleiding over hoe je ‘uit je hoofd kunt stappen’ en het leven kunt gaan ervaren zonder gedachten. De audio oefeningen geven je de praktijk ervaring die aansluit bij de theorie van de les.

De lessen:

Les 1 – Welkom en overzicht

Les 2 – Leven in het nu – wat is dat nu eigenlijk?

Les 3 – Waarom lukt het je niet om in het nu te leven?

Les 4 – Zit jij vast in de illusie van verleden en toekomst?

Les 5 – Waarom doen onze hersenen niet wat we willen?

Les 6 – Samenvatting – van weerstand en controle naar acceptatie en vertrouwen

Les 7 – Wat doe je precies met je gedachten en emoties?

Les 8 – Lichaamswerk — oefenen met het nu

Les 9 – Praktische uitdagingen – dieper in het nu

Les 10 – De effectieve shortcuts voor snelle toegang tot het nu

Les 11 – De hele dag leven in het nu

Les 12 – Mijn verhaal – leven in het nu is licht, ontspannen en gelukkig

Les 13 – Leven in het nu – hoe ga je nu verder?

“Deze cursus in ontwikkeld voor verstandsmensen én gevoelsmensen. Mensen die veel denken zullen zich meer aangetrokken voelen door de theorie en inzichten, mensen die meer leven vanuit hun gevoel zullen meer aangetrokken worden door de audio oefeningen.”

– Leven in het nu – Les 1 – Opbouw lessen –

De oefeningen:

(Les 1, 12 en 13 hebben geen oefeningen)

Les 2 – Bewust worden van je gedachten 

Les 3 – Vind de stilte tussen je gedachten 

Les 4 – Bewuster leven in het nu 

Les 5 – Gedachten weigeren of terugsturen

Les 6 – Ontspannen je dag beginnen

Les 7 – Van denken naar ademhalen

Les 8 – Dieper oefenen met je zintuigen

Les 9 – Acceptatie van jezelf en wat je voelt

Les 10 – Acceptatie van de wereld om je heen

Les 11 – Gebruik je anker in je dagelijks leven

Opbouw van de e-mail training

Je begint uiteraard bij de eerste les, en in deze e-mail krijg je van Frank een volledig overzicht van de training en hoe deze is opgebouwd. Dus alle lessen zoals hierboven aangegeven, en ook alle oefeningen die bij de training zijn inbegrepen.

Wat Frank nog meer in deze e-mail behandeld is hoe je het meest uit deze training kunt halen, want hoe meer inzet je levert des te groter het resultaat zal zijn. Deze 6 punten die Frank benoemd in zijn e-mail heb ik ook kort beschreven in mijn alinea; Hoe behaal ik goede resultaten met deze online training.

De e-mails die je ontvangt hebben allemaal eenzelfde structuur. Bijzonder prettig want dat houdt het overzichtelijk en duidelijk. Het begint met een 3-tal punten van wat er behandeld wordt, en dit zijn tevens je Leerdoelen van deze les. Deze leerdoelen worden daarna uitgebreid behandeld in de e-mail.

Leerdoelen
– Leven in het nu – les 3 – Leerdoelen –

In de eerste lessen van de cursus zal je merken dat je veel theorie krijgt, en wat minder praktijk. Daarna zal je geleidelijk aan meer praktijkoefeningen in de lessen krijgen. Deze systematische opbouw is met opzet zo gemaakt om eerst meer inzicht te krijgen over wat leven in het nu precies is en om te begrijpen waarom het zo moeilijk is om te leven in het nu. Daarnaast leer je precies wat de valkuilen zijn waar je voor op moet passen!

Pas als je dit begrijpt zal je ook een stuk beter de oefeningen kunnen uitvoeren en daarmee betere resultaten behalen. De kans dat je weer terugvalt in gedachten wordt daarmee ook een stuk kleiner gemaakt!

Onderaan de e-mail vind je de oefening zelf. Bij deze oefening krijg je ook 3 tips om je wat te helpen. Als je op de link drukt ga je naar automatisch naar de audio oefening die bij de les hoort. Je hoeft dan alleen nog op afspelen te drukken.

Audio oefeningen

Voor de audio oefeningen is het prettig om op een rustige plek te zitten, waar je ongestoord een klein half uurtje de oefening kunt beluisteren en uitvoeren. Zitten is beter dan liggen want anders bestaat de kans dat je in slaap valt. Frank leidt je op een prettige manier door de audio oefening, en het enige wat je hoeft de doen is te luisteren en het volgen van zijn instructies.

Zijn stem is prettig om naar te luisteren, en je krijgt voldoende tijd en ruimte tijdens de oefening om de inzichten die je krijgt van Frank toe te passen.

  • Het is bijzonder om te ervaren hoe sommige vragen en inzichten een halt toe roepen aan je gedachten stroom.

Als kind waren we meesters in zijn en beginnelingen in denken. Als volwassenen zijn we beginnelingen in zijn en meesters in denken.

– Leven in het nu – Les 3 – Zolang we in ons hoofd zitten leven we niet in het nu –

Bonussen bij de cursus

Bonus #1: E-book inzicht in je kracht

Afbeelding Inzicht in je kracht
– Inzicht in je kracht –

Dit e-book van 56 pagina’s staat vol met nieuwe inzichten die je helpen om meer vooruitgang en succes te boeken in je leven, meer zelfvertrouwen te creëren en hoe je positief kunt leren denken. Het is een verzameling van 19 top artikelen die al eerder waren uitgebracht in nieuwsbrieven en blog.

  • Een waardevolle toevoeging met interessante nieuwe inzichten, lees dit boekje een aantal keer door en pas de tips en inzichten toe in je eigen leven.

Bonus #2: eenmalige e-mail coaching sessie

Zit je met een persoonlijke kwestie waar je ze maar moeilijk uitkomt. Dan kan je die aan Frank zelf voorleggen en krijg je zijn persoonlijke visie op dat probleem. Een super waardevolle bonus als je het mij vraagt!

Ervaringen van enkele cursisten

Je leert echt in het moment te leven
Dag Frank, bedankt voor de fijne cursus. Prachtig samengesteld en heel duidelijk in begrijpbare en vattende woorden. Je leert echt in het moment te leven omdat er geen ander is en het geluk is enkel in dit moment te vinden. Prachtig hoe je verwoord dat onze hersens steeds bezig zijn met verleden en toekomt. Kortom een prachtige cursus, een aanrader aan iedereen bedankt. Groetjes,
MG, vrouw (Online Cursus Leven in het Nu Ervaringen)

Fantastisch om in het nu te leven
Beste Frank, ik ben blij deze cursus te hebben gevolgd, heeft me veel rust gegeven en dat in deze moeilijke periode. Het is een prettige cursus, goed te volgen. En hoe relaxed is het om in het nu leven, fantastisch!! Het heeft mij goed gedaan!! Hartelijke dank hiervoor. Groetjes,
TE, vrouw (Online Cursus Leven in het Nu Ervaringen)

Ideale cursus om innerlijke rust te ervaren
Aangezien ik innerlijke rust belangrijk vind is dit een ideale cursus om elk moment innerlijke rust te ervaren. Waar ik me bewust van ben geworden dat ik in mij hoofd veel weerstand had tegen dingen en vooral dat ik van daaruit leer te accepteren wat op mijn pad komt. Ik maak nu nog meer bewust van mijn zintuigen om meer te genieten van elk moment. Speciaal voor mijn innerlijke rust is het belangrijk om mijn ankerpunt(en) te hebben.
IG, man (Online Cursus Leven in het Nu Ervaringen)

Niet goed geld terug garantie

Garantie logo

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over deze training, dan kan je binnen 21 dagen je volledige aankoopbedrag terug krijgen. Je hebt namelijk een 100% niet goed geld terug garantie, en loop je dus geen enkel risico.

Mijn ervaring met de online training Leven in het Nu

Ik ben een aantal weken elke dag met deze training bezig geweest en kan je vertellen dat ik er zeer positief over ben. Het heeft mij een hoop geleerd over hoe ik tegen mijn eigen gedachten aan kan kijken en hoe ik er beter mee om kan gaan. Bijvoorbeeld dat ik zeker niet in discussie hoef te gaan met mijn eigen gedachten, wat dus regelmatig (geheel automatisch) gebeurde en waar ik best moe van werd en eigenlijk niks mee bereikte!

Je kunt gedachten ook gewoon laten voor wat ze zijn en daarmee verdwijnen ze zonder dat het je energie kost. Het resultaat: meer innerlijke rust en meer ruimte voor leven in het nu. Ook het bewuster zijn van je zintuigen helpt je enorm om uit je je hoofd te stappen en meer in het nu te komen.

Je merkt aan alles dat je met deze training doelgericht te werk gaat, en dat Frank een professional is die weet hoe je het snelst resultaat zal gaan behalen voor jezelf. Je moet het uiteraard wel zelf doen… Frank de Moei geeft je de handvatten om effectief te werken naar een ontspannen leven in het nu.

Daarmee kom ik uit op de beweringen die er gesteld worden op de website Newstart over de cursus Leven in het nu.

  • Leven in het nu
  • Stoppen met denken
  • Diepe ontspanning
  • Innerlijke rust

Hierover kan ik kort en duidelijk over zijn; Met deze training en een goede drive bereik je absoluut alle gestelde beweringen!

Online training Leven in het nu
Online training Leven in het nu

Beoordeling door Menno,

15 nov 2020
5

Je krijgt met de aanschaf van deze online training een product van hoogstaande kwaliteit. Je werkt in 11 weken doelgericht naar werkelijke ontspanning in je hoofd en naar een bewuster leven in het nu.

Deze waardevolle training is momenteel te koop voor 67 euro. Dat is werkelijk een hele nette prijs voor wat je ontvangt! Maak gebruik van de link en ga direct aan de gang voor een ontspannen leven in het nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *