Nooit meer zorgen of stress cursus review: Stressvrij leven dankzij Frank?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Zorgen en stress zijn voor veel mensen helaas iets waar ze regelmatig mee te maken hebben. We zijn tegenwoordig altijd maar “druk druk druk…” Maar wat we misschien vergeten is dat overmatige zorgen en stress op de lange termijn voor lichamelijke en geestelijke klachten gaan zorgen. Zo begint het met vage klachten zoals vermoeidheid en jezelf onrustig voelen.

Later kan dit overgaan op spierpijn en hoofdpijn. Mentaal kan het leiden tot nervositeit, overspannenheid, en zelfs tot depressiviteit en een burn out. Zo is het aantal meldingen van een burn out sinds 2012 flink gestegen in Nederland!

Het hebben van zorgen en stress sluipt er vaak in bij mensen. Het begint met negatieve gedachten, teveel piekeren of stilstaan bij gedane zaken. Twijfel of je het allemaal wel goed genoeg doet. Of spijt over dingen die je gedaan of gezegd hebt. Wat weer kan leiden tot een verminderd zelfbeeld, angsten en gebrek aan levenslust. Het wordt vaak pas herkent als het te laat is. Dus op het moment dat er al lichamelijke of mentale klachten zijn. Het is ook lastig om tijdig in te zien dat er wat moet veranderen!

Het leven zou voor iedereen een plezier moeten zijn, met innerlijke rust, balans en vol van zelfvertrouwen.

Om dit te bereiken kunnen we ook gebruik maken van een therapie of training. In deze review bespreek ik de online training; Nooit meer zorgen of stress van Frank de Moei. Dit is een e-mail cursus die jou kan helpen om weer positief in het leven te staan, en te kunnen genieten van je leven.

Hoe werkt deze e-mail cursus precies? En helpt deze cursus echt om je zorgen en stress om te zetten naar een leven waarin je lekker kunt genieten? Ik zocht het allemaal voor je uit, en beschrijf mijn bevindingen en verschillende ervaringen in deze review.

Inhoudsopgave

Wat kan je bereiken met deze e-mail cursus?

Volgens Frank de Moei kan deze cursus je helpen om het volgende te bereiken:

 • Innerlijke rust
 • Positiever denken
 • Minder zorgen
 • Meer ontspanning
 • Innerlijke kracht
 • Stap voor stap begeleiding
 • Meer energie en vrijheid
 • Meer vertrouwen
 • Gegarandeerd resultaat

Het behaalde resultaat is natuurlijk voor het grootste deel afhankelijk van jouw eigen inzet. Hoe meer tijd en energie je besteed aan de oefeningen en opdrachten des te beter het resultaat zal zijn. De cursus geeft jou de mogelijkheid om te groeien, hoeveel je groeit als persoon is aan jou.

Persoonlijke groei gaat niet in één dag. Het heeft tijd nodig om de ingesleten gedachten en gewoontes te doorbreken. Heb dus geduld en vertrouwen dat je je doel zal behalen. Dan zal de cursus gegarandeerd een positieve verandering geven in jouw leven!

Nooit meer zorgen of stress

Als je besluit om deze cursus aan te schaffen krijg je het volgende:

De online cursus,

Deze bestaat uit 19 lessen die je per e-mail zal ontvangen over een periode van 9 weken. Deze e-mails bevatten de informatie die jou nieuwe inzichten, praktische tips en opdrachten geven om uit te voeren.

Gratis bonus 1

Het e-book; Inzicht in je kracht.

Dit e-book bevat 19 artikelen die jou inspiratie en kracht geven om je leven te veranderen. Een leuke toevoeging aan de training om je te helpen om jouw doelen te behalen.

Gratis bonus 2

Eén e-mail coaching sessie.

Heb je na het volgen van deze training nog de behoefte aan wat persoonlijk advies dan heb je de mogelijkheid om een coachingsessie aan te vragen. Dit houdt in dat je een persoonlijke kwestie of vraag kan voorleggen aan Frank de Moei zelf. Frank zal je dan persoonlijk helpen door jouw vraag te beantwoorden met al zijn kennis en ervaring.

Wie is Frank de Moei?

Afbeelding Frank de Moei

Frank de Moei is een man die al meer dan 25 jaar actief is op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft enorm veel kennis en ervaring opgedaan en dit versterkt met opleidingen en diploma’s. Deze professional coach is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) het European Mentoring and Coaching Council (EMCC) en GCoaching.nl.

Frank de Moei is eigenaar en oprichter van Capedium coaching en website newstart.nl. Met deze onderneming heeft Frank al meer dan 15.000 tevreden mensen geholpen met hun persoonlijke groei.

Op de website Newstart.nl heeft Frank een duidelijk stappenplan voor de cursisten uitgezet.

Stap 1: Wat is je uitdaging?

Bepaal voor jezelf wat je graag wilt veranderen in jouw leven. Is dat minder stress? Betere relaties of misschien wel meer geluk in je leven?

Stap 2: Download het 5 stappenplan.

Download het gratis boek om te bepalen wat je echt wilt bereiken. (25.000+ lezers zijn je voorgegaan)

Stap 3: Volg een online training.

 1. Meer zelfvertrouwen
 2. Minder stress
 3. Betere relaties
 4. Leuker werk
 5. Meer genieten

Stap 4: Probleem opgelost! Als je de lessen gevolgd hebt zijn de problemen opgelost.

Cursusoverzicht Nooit meer zorgen of stress

De e-mails die je zal ontvangen hebben de volgende onderwerpen:

 1. Welkomst mail.
 2. Waar komen zorgen en stress vandaan?
 3. Wat zijn de voordelen van zorgen en stress?
 4. Jij bent niet je gedachten.
 5. Ondersteunen je overtuigingen je zorgen?
 6. De kracht van goede vragen.
 7. De kracht van focus.
 8. Van zorgen naar actie.
 9. Vergroot je vertrouwen.
 10. Zonder angst.
 11. Laat de controle los.
 12. Schrijf je zorgen op.
 13. Transformeer je zorgen.
 14. Dit moment kent geen zorgen.
 15. Dankbaarheid.
 16. Ontspanning aantrekken.
 17. Snel en blijvend ontspannen.
 18. Meer informatie over het loslaten van stress en zorgen.
 19. Afsluiting.

Opbouw en inhoud van een e-mail

De emails volgen allemaal een zelfde en logisch opbouwende structuur. Er wordt wat verteld over het onderwerp van de email, bijvoorbeeld over de verschillende soorten angst die je kan ervaren. En wat nu precies de veroorzaker van angst kan zijn. En dat iedereen wel ergens bang voor is.

Daarna volgen de meer oplossingsgerichte alinea’s over angst. Hoe je angst kan overwinnen. Er bestaat geen falen alleen resultaat. En om te groeien moet je angst overwinnen.

Aansluitend volgen er oefeningen en opdrachten om zelf uit te voeren of om over na te denken. Deze staan geschreven samen met een aantal goede tips van Frank. De tips geven je nog meer advies om het maximale resultaat te halen uit de oefeningen.

Volledige garantie

Garantie logo

Je loopt geen enkel risico met deze cursus!

Frank de Moei is ervan overtuigt dat deze cursus jou nieuwe inzichten geeft om te leren ontspannen. Daarom geeft hij 15 dagen volledige garantie op: Nooit meer zorgen of stress! Niet goed geld terug.

Cursus ervaringen

Van sceptisch naar bevrijd

Om maar heel eerlijk te zijn; ik was een beetje sceptisch over het feit dat een e-mailcursus mij zou kunnen helpen om mijn warrige, veelal negatieve, gedachten onder controle te krijgen. Maar ik kan niet anders dan zeggen dat ik blij ben dat ik de stap heb genomen om eraan te beginnen. Het is erg fijn dat ‘iemand’ je de spiegel voorhoudt. Het heeft me aan het denken gezet, wat ik natuurlijk zeg met een lach.

Ik kan nu mijn negatieve gedachten meer omzetten naar positieve gedachten, en dat voelt nu al als een soort van bevrijding. Kortom, deze cursus heeft me tot nu toe al meer gebracht dan ik ooit had kunnen verwachten en ik ben heel benieuwd wat er allemaal nog gaat komen. Tot nu toe….bedankt!

Zie door de bomen het bos weer

Ik ben deze cursus begonnen omdat ik een verschrikkelijke piekeraar ben en daar zelf eigenlijk moe van wordt. Ook omdat je inderdaad ziet dat andere mensen zo vrolijk door het leven kunnen gaan. Nu ik met zwangerschapsverlof ben, kan ik me eindelijk volledig storten op deze cursus en ik merk echt dat het zo prettig is. Alleen al de teksten lezen en weten dat wat er staat waar is en er dus een andere weg te kiezen is dan piekeren/in angst leven.

Ik heb alle mails geprint zodat ik voor mezelf de aandachtspunten kon markeren. Steeds als er iets op mijn pad komt wat me echt zorgen baart, pak ik de stukken erbij en het helpt al om eea beter te relativeren. Uiteraard moet ik de volgende mails nog doornemen, maar ik zie door de bomen het bos weer. Bedankt daarvoor!

Ik heb het zelf in de hand

Hoi Frank, dankzij deze cursus kan ik aan het werk blijven. Super fijn! Ook ga ik langzaam inzien, dat ik alles zelf in de hand kan hebben 🙂 Ik kan niet wachten op de volgende lessen! Heel erg bedankt!

Conclusie Nooit meer zorgen of stress cursus

Ik heb deze cursus volledig doorgenomen, en ben er zeer positief over. Het is een uitgebreide cursus die alle aspecten van het hebben van zorgen en stress behandeld. Hoe je deze op een effectieve manier tegengaat, en ervoor zorgt dat je groeit als persoon waardoor je niet meer terug zal vallen in een leven met zorgen en stress.

De theorie, oefeningen en opdrachten zijn goed, ook om te blijven herhalen in de toekomst, en over na te blijven denken. Deze cursus geeft je op deze manier de handvatten om jezelf de rest van je leven te weren tegen zorgen en stress. Het zijn in feite echte levenslessen.

Wil je ook gebruik maken van de lessen van Frank de Moei om jezelf te bevrijden van zorgen en stress?

Begin nu met de cursus voor een zorgeloos en stressvrij leven

Ga direct naar de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *