Online geld verdienen, producten en reviews.

Tegenwoordig is online geld verdienen populairder dan ooit en zijn er tal van mogelijkheden om dit te doen. Het is natuurlijk ook een prachtige manier om wat geld bij te verdienen of zelfs helemaal van te kunnen leven. In dit laatste geval ben je vrij om vanuit elke plek ter wereld te werken. Zolang er maar een goede internetverbinding aanwezig is. Dit spreekt natuurlijk veel mensen aan!

In dit artikel licht ik een aantal mogelijkheden van online geld verdienen toe, en geef hierbij ook een passend product inclusief review, wat aansluit bij het onderwerp. 

  1. Handelen in cryptocurrency
  2. Affiliate marketing
  3. E-commerce business
  4. Social media marketing
  5. Beleggen middels software

Handelen in Cryptocurrency

Handelen in cryptocurrency is een prachtige manier om online je geld te verdienen. Je kan hiermee een leuk maandelijks inkomen mee genereren, en zelfs nog meer! Er zijn genoeg voorbeelden van mensen die er miljonair mee geworden zijn. Maar het handelen gaat helaas niet zonder risico’s, zo snel als je het geld verdient hebt kan het ook weer verdwijnen. En vaak speelt de menselijke emotie hierin een grote rol.  

Om mensen te helpen met het starten in handelen van cryptocurrency, en om te leren hoe je het beste je emoties onder controle kunt houden, heeft Alles over Crypto een Cryptocurrency beginnerscursus ontwikkeld. Een zeer uitgebreide cursus over het handelen op exchanges, het veilig opslaan van je cryptomunten, je emoties de baas blijven, en nog veel meer. Bij de cursus krijg je een aantal e-books en toegang tot de VIP community groep. Wil je meer weten over deze cursus lees dan mijn review over de Cryptocurrency beginnerscursus.

Er worden nog steeds nieuwe cryptoprojecten gestart met nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Deze nieuwe kleine cryptoprojecten kunnen uitgroeien tot een groot succes zoals de bitcoin, litecoin en ethereum. Alles over Crypto heeft vele uren gespendeerd om deze veelbelovende cryptopareltjes te vinden. Deze hebben ze samengebracht in een portfolio. Inmiddels staan er al meer dan 40 cryptoprojecten in de Crypto portfolio 2020 welke misschien wel doorbreken en een groot succes worden. De keus is aan jou of je instapt in zo’n project of niet.

Alles over Crypto biedt ook een gratis training aan waarin je leert wat het grootste geheim is van succesvolle crypto-beleggers, leer je wanneer je op het juiste moment moet instappen en weer moet uitstappen om geld te verdienen met crypto, en kan je investeren in je eerste stukje Bitcoin.

Affiliate Marketing

Een nog wat onbekende manier van internet marketing is affiliate marketing. Affiliate staat voor “partner” en het betekend dat je als partner werkt voor een bedrijf of organisatie. Je biedt hun producten of diensten aan en in ruil daarvoor krijg je een commissie als er een verkoop uit voortkomt. Deze commissie is vooraf vastgesteld en kan oplopen tot wel 50% van de verkoopwaarde. Dit kan dus ook een interessante manier zijn van online geld verdienen. 

Jacko Meijaard van Internet Succes Gids heeft een cursus ontwikkeld waarin hij mensen leert hoe ze een internet marketing business opzetten met gebruik van affiliate marketing. Deze cursus bestaat geheel uit instructievideo’s dus super duidelijk en makkelijk na te doen. Deze cursus heet de Affiliate Marketing Revolutie.

E-Commerce

E-commerce oftewel elektronische handel is een breed begrip. Het omvat alle elektronische transacties die gedaan worden via het internet. Maar wat de meeste mensen kennen van e-commerce zijn de online winkels, marktplaatsen en social media marketing. Het is voornamelijk het aanbieden van diensten en producten. Dit gebeurd in de meeste gevallen B2B; business to business, bedrijven die zich richten op andere bedrijven met producten of diensten. B2C; business to consumer, bedrijven die hun producten en diensten leveren aan consumenten. En als laatste C2C; consumenten die hun diensten en producten leveren aan andere consumenten.

Een product die jou leert om een e-commerce business op te zetten is de BOL Masterclass van Unstoppable Lifestyle B.V. Dit zijn 30 lessen verdeelt over 8 modules, deze leren jou stap-voor-stap hoe je zelf een succesvolle webshop opzet via bol.com. Wil je graag weten over deze masterclass raad ik je aan om mijn review te lezen over de Bol.com masterclass. 

Je kan ook een gratis exclusieve training volgen van Jia Ruan over het opzetten van zo’n succesvolle online business.

Social Media Marketing

De naam zegt het eigenlijk al, marketing via social media. Het meest gebruikte platform hiervoor is Facebook. Maar ook Instagram kan hiervoor ingezet worden. Een bekende manier van social media marketing is het beheren en runnen van advertenties voor bedrijven. Zij willen graag doelgericht adverteren maar hebben daar niet de skills en expertise voor. Jij als kenner van social media biedt dan uitkomst. 

Het product wat jou leert om zo online geld te verdienen is de Agency masterclass van Mitchell Weijerman. Dit kan zonder enige voorkennis van marketing en geheel in je eigen tempo. Het is namelijk een videocursus bestaande uit 7 modules van 43 video’s. Met deze business is het mogelijk om financieel vrij te worden.

 Wil je leren hoe je bedrijven kunt helpen aan nieuwe klanten, en hoe je meer geld kan verdienen zonder harder te werken?

Bekijk dan de gratis training van Mitchell Weijerman.

Beleggen middels software

Actief beleggen vergt tijd en energie, en kan zeer winstgevend zijn. Keerzijde is dat je ook heel snel je geld kan verliezen. Meer dan 80% van alle particuliere beleggers verliest zijn geld! Dat is voornamelijk omdat ze niet goed weten hoe het werkt, komen er weer emoties bij kijken, of hanteren ze een slecht risicomanagement. 

Beleggen met beleggingssoftware voorkomt al deze problemen. De Trading Navigator Methode van Harm van Wijk geeft je een rendement van 20,6% op jaarbasis. Dat is wat Harm aangeeft over zijn product. En het kost je nog geen 10 minuten per week!

Er is momenteel een webinar beschikbaar die alles uitlegt over het “succesvol worden met beleggen in slechts 10 minuten per week”. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *