Startersgids Review. Kan je online geld verdienen met de 12 manieren van Mick van Zadelhoff?

Online geld verdienen, misschien overweeg je wel om hiermee te starten maar weet je nog niet goed waar je je op wilt richten. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden om geld te verdienen op het internet. Niet alleen zijn deze verschillend in verdienmodel, ook de opbrengsten kunnen behoorlijk verschillen.

Om mensen die graag willen starten met online geld verdienen te helpen met het maken van de juiste keuze, heeft Mick van Zadelhoff een Startersgids geschreven. In deze Startersgids omschrijft hij de verschillende mogelijkheden van online geld verdienen. 

In deze review ga ik dieper in op deze Startersgids. Wat kan je verwachten als je deze gids koopt. En helpt deze gids je echt als je op zoek bent naar meer informatie over online geld verdienen? 

De Startersgids kost €27.00 en is na betaling digitaal te downloaden. 

Wat staat er allemaal in de Startersgids:

Introductie

 1. Een eigen website als verdienmodelStartersgids Online geld verdienen
 2. Bloggen over van alles en nog wat
 3. Online marketing voor bedrijven
 4. Verdienen met je Instagram account
 5. (Web) teksten vertalen
 6. Een e-book schrijven en verkopen
 7. Een passief inkomen met affiliates
 8. Facebook pagina’s en marketing
 9. Youtube video’s en memberships
 10. Studenten ondersteunen
 11. Coachen van mensen
 12. Jouw eigen online videotraining

Aan de slag met online geld verdienen

Voordat je start met je online business

Online je geld verdienen is een mooie manier van geld verdienen! Dat is absoluut waar! Je investeringskosten zijn vrij laag. Je hebt bijvoorbeeld geen huur wat je moet betalen voor een pand. Of moeten investeren in producten die je wilt verkopen. Het is dus een relatief veilige manier van ondernemen.

Toch wordt het vaak onderschat. En men noemt het ten onrechte ook wel eens een passief inkomen verdienen. Je verdient weliswaar geld op momenten dat je misschien lekker op vakantie bent, toch heb je er al heel wat uurtjes in gestoken om een goede online business op te zetten. En zo gaat er stiekem toch veel werk in zitten om een fulltime online inkomen te verdienen. 

Maar het is daar in tegen absoluut wel mogelijk om online goed geld te verdienen! Richt je op de lange termijn met online marketing. Verwacht niet direct rijk te worden.. Het belangrijkste is dat je door mensen gevonden wordt via google of social media etc.. Als je eenmaal een redelijk aantal bezoekers krijgt, kan je met het juiste verdienmodel geld gaan verdienen. 

Wie is Mick van Zadelhoff

Mick van Zadelhoff afbeelding.Mick van Zadelhoff is een jonge ondernemer die zichzelf omschrijft als digitale nomade, harde werker en levensgenieter. Hij is een ondernemer in hart en nieren die graag nieuwe dingen probeert er daar vol voor gaat.

Met zijn ondernemende houding heeft op zijn leeftijd al aardig wat ervaring opgedaan. Deze ervaring gecombineerd met een goede dosis energie gebruikt hij om andere ondernemers en digital nomads te coachen. Dit doet hij onder andere met online marketing en geest verruimende trainingen.

Is Mick wel te vertrouwen?

Mick heeft een eigen website genaamd de moderne nomaden.nl. Op deze website biedt hij zijn diensten en trainingen aan. Verder staan er behoorlijk wat blog berichten over zijn diensten, onderneming en online marketing. Ook zijn persoonlijke verhalen en tips staan uitgebreid op de website. Het is duidelijk te zien en te lezen dat Mick wel behoorlijk wat ervaring heeft op het gebied van online marketing en coaching. 

Ook zijn gegevens zijn terug te vinden op zijn website:

Adres: Hoenderstraat 32, 5801CK Venray

Tel: +31 6 81081589 (Whatsapp)
Email: info@demodernenomaden.nl

KVK Rotterdam: 62568299
BTW-nummer: NL217655658B01

Uit alle gegevens en mijn eigen onderzoek kan ik zeggen dat Mick van Zadelhoff een betrouwbaar persoon is met de nodige kennis en ervaring.  

Inhoud van de startersgids

In dit hoofdstuk zal ik wat meer over de inhoud van de startersgids toelichten. En zal ik kort wat over de verschillende manieren van online ondernemen bespreken.

Manier 1: Een eigen website als verdienmodel.

Met een eigen website zijn er meerdere mogelijkheden om geld te verdienen:

 • Google Adsense, plaats advertenties op je website en krijg een commissie op basis van Pay Per Click (PPC)
 • Affiliate marketing, krijg een commissie van elk verkocht product  
 • Advertenties op je website, krijg geld voor de advertenties die geplaatst zijn op jouw website
 • Advertorials toestaan op je website, bijvoorbeeld het promoten van een bedrijf in een blog
 • Bedrijfsvermeldingen op jouw website
 • Een eigen product of dienst
 • Je website verkopen

Deze manieren hebben elk weer hun eigen voor- en nadeel. Evenals de hoeveelheid geld die ermee verdient kan worden verschilt behoorlijk. 

Manier 2: Bloggen over van alles en nog wat.

Met bloggen is tegenwoordig serieus geld te verdienen. Het is wel een manier die in het begin nog niet heel veel oplevert. Je zal eerst bezoekers op je blogsite moeten krijgen voordat je überhaupt wat kan gaan verdienen. Het is dus een kwestie van goede en interessante artikelen schrijven en door blijven gaan. Ook zijn er verschillende opties van een verdienmodel mogelijk bij blogsites. Deze worden duidelijk beschreven.

Manier 3: Online marketing voor bedrijven.

Online marketingWat je precies doet als online marketeer voor bedrijven is het verhogen van de naamsbekendheid van dat bedrijf. En hiermee vergroot je de verkoopkans van dat bedrijf. Dit doe je dan via Google, Facebook, Instagram of op een ander platform.

 

Leuk en interessant voor mensen die goede verkooptechnieken bezitten. Het is een breed gebied en het wordt dan ook aangeraden om je binnen online marketing te specialiseren in één van de richtingen. 

Manier 4: Instagram

Ook met Instagram is het mogelijk geld te verdienen. Hier zijn verschillende verdienmodellen toe te passen. Maar het allerbelangrijkste is wel het krijgen van genoeg volgers. Het wordt namelijk pas interessant als je de 10.000 volgers bent gepasseerd. Het kost wat tijd maar het kan je zeker geld gaan opleveren als je maar niet opgeeft!

Manier 5: Web teksten vertalen

Heb jij een talenknobbel en wil je daar je geld mee verdienen? Dan kan je heel goed aan het werk gaan als online vertaler. Er zijn namelijk genoeg bedrijven met een website die deze ook graag in een andere taal zouden willen. Dit werk kan je ook weer vanaf elke locatie uitvoeren waar jij maar wilt. 

Wat je verdient hangt af van welke taal die je vertaalt. Maar gemiddeld zou je tussen de 8 en 12 cent per woord kunnen vragen. Zo krijg je voor een blogtekst van 1000 woorden ongeveer 100 euro. Grotere stukken, complete websites of zelfs boeken leveren dan aardig wat op!

Manier 6: Een e-book schrijven en verkopen

Heb jij het schrijven in je bloed zitten? Dan kan je wellicht een digitaal boek schrijven en uitbrengen. Kies een specifiek onderwerp waar je wat over kan vertellen en wat mensen aanspreekt. Zorg voor een goede kaft met duidelijke omschrijving en promoot dan je e-book via een platform. 

Manier 7: Affiliate marketing

Een van de mooiste manieren om online geld te verdienen vind ik wel affiliate marketing. Eerlijk is eerlijk, ik doe het zelf ook.. Met deze methode verkoop je producten of diensten van een bedrijf. In ruil hiervoor krijg je een commissie. Je plaatst linkjes van specifieke producten in of bij een tekst naar het product. Zodra diegene hierop klikt en het product koopt, wordt duidelijk dat de verkoop via jou is verlopen. Dit werkt aan de hand van een persoonlijke code. Op basis daarvan krijg je jouw commissie uitbetaald. In de startersgids geeft Mick tal van mogelijkheden over het starten met affiliate marketing.

Manier 8: Facebook

social media managerOok op Facebook kan er geld verdient worden. Facebook is met 2,2 miljard gebruikers een goed platform om geld te verdienen.

 

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een eigen Facebookpagina, plaats hierin een gesponsorde tekst of iets dergelijks naar een product of bedrijf.
 • Facebook groepen gebruiken, plaats leuke en interessante berichten op facebook groepen. Met deze methode bereik je meteen veel meer mensen. Ook hier kan je weer een gesponsorde link in verwerken. 
 • Affiliate marketing, ook affiliate marketing kan prima toegepast worden op Facebook. Plaats je persoonlijke link op de site en als mensen daarop klikken en het product kopen is er een commissie verdient.
 • Facebook advertenties plaatsen voor bedrijven, je verdient een vast bedrag per maand voor het plaatsen en onderhouden van advertenties voor bedrijven. Een leuke manier om een goed inkomen op te bouwen. Wil je meer weten over deze vorm van geld verdienen? Lees dan mijn review over de Agency Masterclass.
 • Facebook management doen voor bedrijven, wordt de link tussen een bedrijf en Facebook. Oftewel een social media manager, en neem de marketing strategie op je voor een bedrijf die niet goed weet hoe ze op moeten vallen op dit platform.

Manier 9: Youtube video’s en memberships

Iedereen kent Youtube wel als platform om filmpjes te bekijken. Maar met 1,8 miljard maandelijkse gebruikers is het ook zéér goed te gebruiken om inkomsten te genereren. De diverse mogelijkheden zijn wel eenvoudig en relatief goedkoop, maar ook hier geldt weer dat je genoeg kijkers en volgers moet hebben wil het interessant worden. Dus voor echte doorzetters een leuke manier van online geld verdienen! 

Mick legt in de startersgids uitgebreid de verschillende methodes uit, en zijn persoonlijke ervaringen met Youtube.

Manier 10: Studenten ondersteunen

Wordt online studiebegeleider, en help studenten met hun huiswerk. Heb je veel kennis over een bepaald vak, dan is dit misschien wel wat voor jou. Zorg voor een goede coaching en dat de studenten slagen, dan zal je absoluut vaker gevraagd worden en zo meer gaan verdienen!

Manier 11: Online coaching

Ben jij iemand die anderen weet te motiveren en te inspireren? Dan zou deze methode wel eens bij jou kunnen passen. Maak een online coaching bedrijf in een specifieke richting, bij voorkeur in iets wat jou ligt. En geef die persoon de support die gewenst is tegen een vergoeding.

Manier 12: Jouw eigen online videotraining

Een leuke manier om van jouw kennis een inkomen te maken. Maak een reeks video’s met jouw expertise over wat jij maar wilt. Het zal je waarschijnlijk verbazen over wat hierin allemaal mogelijk is!

Voor wie is deze startersgids interessant?

Heb jij de intentie om een online business op te gaan zetten, maar je weet nog niet precies hoe en wat je wilt gaan doen, dan is deze startersgids zeker wel een aanrader. Het is een bundeling van goede informatie die je op weg kan helpen om de juiste keuzes te maken en zo niet voor verassingen komt te staan.

De 12 beschreven manieren worden helder en duidelijk uitgelegd. Ook hoe ermee gestart kan worden en wat de verdiensten zijn als je eenmaal je business lopend hebt. 

Dus lijkt het jou wat om ook als een digitale nomade te leven net als Mick? Dan kan je gerust deze startergids kopen om zo de nodige inzichten te verkrijgen voor het creëren van je eigen vrijheid. Online geld verdienen biedt de mogelijkheid om je leven zo in te delen hoe jij het maar wilt. 

 

 

Conclusie Online Geld Verdienen Startersgids

– Ondanks dat ik de prijs wat aan de hoge kant vind is het wel een goede startersgids.

Voor diegene die blanco opzoek zijn naar de mogelijkheden van online geld verdienen is dit een goede bron van informatie. Je kan jezelf hiermee heel wat tijd en zoekwerk besparen. Als je een leuke optie hebt gevonden geeft Mick je de handvatten om ermee van start te gaan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *