De Bol Masterclass cursus Review van Jia Ruan

Bol MasterclassJe hebt zijn advertenties gegarandeerd voorbij zien komen: de Bol Masterclass Cursus van Jia Ruan. De kans is zelfs mogelijk dat je er mee wordt doodgegooid. Ruan heeft namelijk aardig wat ervaring met paid advertising (de Google en Facebookadvertenties die je ziet). Deze ervaring heeft Jia Ruan ingezet om zijn ecommerce projecten succesvol te maken. Zo lanceerde hij tientallen webshops waar hij tot op de dag van vandaag van kan leven. Zijn lessen deelt hij in de Bol Masterclass Cursus, waarin jij alles leert over hoe jij net als Ruan geld kunt verdienen door Bol als verkoopplatform in te zetten.

Omdat ik je graag meer wil vertellen over de inhoud van de Bol Masterclass Cursus en de ervaringen van anderen hiermee, heb ik een uitgebreide review over dit programma geschreven.

Als we de Linkedin van Jia Ruan mogen geloven, bezorgde hij tot enkele jaren geleden nog pizza en werkte niet veel later bij Pepperminds (straatverkoop). Binnen slechts twee jaar heeft hij de stap gemaakt van straatverkoper tot ‘miljonair’, als we zijn eigen website mogen geloven. Net als dat zijn inkomsten grotendeels komen vanuit zijn webshop en niet vanuit zijn eigen trainingsprogramma. De kans is namelijk groot dat het coachingsprogramma van Jia Ruan meer opbrengt dan zijn webshops.

Gelukkig heeft dit geen effect op de inhoud van de Bol Masterclass Cursus die door Jia wordt aangeboden. Het kan namelijk niet anders dan dat hij enig verstand van Ecommerce heeft. Hij heeft er namelijk al wel voor gezorgd dat jij deze review aan het lezen bent. Je zult dus absoluut veel van Ruan kunnen leren. Een guru is het absoluut niet. Een interessante bron om wat meer over te leren is het wel.

Dit is wat jij krijgt als je besluit om de Bol Masterclass Cursus aan te schaffen

De Bol Masterclass Cursus van Ruan is vrij uitgebreid en daarom lastig kort samen te vatten. Het zit boordevol PDF’jes, cheatsheets, video’s en afbeeldingen waarin je meer informatie krijgt over alles wat met Bol ecommerce te maken heeft. De volgende opsomming geeft de Bol Masterclass Cursus het best weer;

  • In de eerste twee weken ga je met Jia aan je mindset werken. De kans is groot dat jouw huidige mindset niet goed bij deze vorm van ondernemen past. Daarom gaat Jia je eerst ‘bevrijden’ van je vastzittende mindset.

  • De twee weken daaropvolgend ga je onderzoek doen naar welke producten bij jouw business passen. Vervolgens koop je ze in en bouw je je businessplan hier verder omheen. Dit totdat je een sterk systeem hebt kunnen opbouwen wat vervolgens de basis gaat worden voor jouw Bol verkopen

  • De vijfde week ga je voor het eerst echt aan het werk. Je gaat namelijk inkopen en verkopen om zo je business op gang te brengen

  • Indien het al mogelijk is, gaan we de drie weken hierna de business verder opschalen. Indien er al verkopen zijn, kan je deze opdrijven met meer advertentiebudget

  • Ten slotte gaan we de laatste twee weken zoveel mogelijk van de business op autopilot zetten. Alles wat geautomatiseerd kan worden, moet je automatiseren. Hierdoor kan jij je blijven richten op dat waar je het liefst tijd aan besteed.

Deze inhoud wordt uitgelegd middels een groot aantal video’s en andere documenten. Ieder onderdeel is voorzien van uitgebreide uitleg zodat het altijd duidelijk is wat je moet doen en wanneer!

Dit is hoe de Bol Masterclass Cursus jou waarde kan bieden

Eigenlijk is er maar een voorwaarde om echt met de Bol Masterclass Cursus te kunnen slagen. Je moet namelijk ongelofelijk gemotiveerd zijn en niet stoppen wanneer het even tegenzit. De complete inhoud van de Bol Masterclass Cursus is ook gratis online te vinden. Nergens zal je het echter zo compleet tegenkomen als in de Bol Masterclass Cursus en dat is juist wat nodig is om jou niet af te leiden van jouw eigen doelen.

Dit programma is namelijk zeer eenvoudig opgezet waardoor het makkelijk te volgen is. Hierdoor zal je relatief vlot door de weken kunnen gaan. De inhoud is praktisch en dus ook meteen toe te passen. Alleen als je ook maar even stopt, is de kans groot dat je uit de flow raakt. En dan kan je weer weken terugzetten of zelfs je complete motivatie tenietdoen.

Jia Ruan bespreekt daarom in de Bol Masterclass Cursus expres de mindset als eerst. Zonder de juiste mindset zal je namelijk al snel willen opgeven. Dat mag natuurlijk niet de bedoeling zijn..

Ga daarom niet te licht met de eerste hoofdstukken om. Probeer echt je mindset naar een hoger niveau te tillen voordat je met de ‘praktische’ weken verdergaat. Alleen dan kan je waarde uit deze cursus halen.

Moet jij de Bol Masterclass Cursus aanschaffen? Mijn ervaring en die van andere gebruikers samengevat

Als je simpelweg op Bol Masterclass Cursus ervaringen zou Googlen, kom je honderden uiterst positieve ervaringen tegen die het realistisch beoordelen van deze cursus er niet makkelijker op maken. De kans dat veel van deze ervaringen, zelfs met bijbehorende screenshots, fake zijn is namelijk erg groot.

Ik ben om deze Bol Masterclass Cursus review body te geven op zoek gegaan naar ervaringen van echte gebruikers. Hierbij ontdekte ik dat de meeste volgers van dit programma positief zijn, maar nog maar een klein deel echt winst maakt. Dat is niet gek, want het programma is relatief jong.

De gouden bergen die Jia Ruan regelmatig benoemd zullen voor niemand in het beginstadium al binnen handbereik zijn. Alleen door hard te werken, spreken de ervaringen van betere mogelijkheden. En dat is dan ook de conclusie van deze review. Als jij de Bol Masterclass Cursus nauwgezet volgt en echt aan je mindset wilt werken, is met deze cursus van alles mogelijk. Je moet er vol voor durven te gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *