Trading Navigator Methode Review (Harm van Wijk, Beleggen.com)

Trading Navigator Handelen in opties en aandelen is complex, tijdrovend en kan veel opleveren maar ook kosten. Door deze complexiteit zijn er al genoeg particulieren geweest die geprobeerd hebben hun succes met het verhandelen van aandelen te behalen. Zoals velen zonder twijfel zullen weten zijn er altijd winnaars en verliezers in deze wereld. Particulieren die handelen zonder enige kennis van zaken zullen veelal tot de laatste groep gerekend kunnen worden. Methodes zoals de Trading Navigator bestonden destijds nog niet, net als deze review.

Ondertussen kunnen particulieren kiezen uit een groot aantal verschillende methodes waarmee het handelen in aandelen en opties geleerd kan worden. Dat niet alleen, er wordt ook ‘les’ gegeven op basis van een specifieke methode, zoals bij de Trading Navigator Methode het geval is.

Maar wat is precies deze methode en hoe kan het jou helpen een beter resultaat te behalen? Ik licht je de Trading Navigator Methode toe met ervaringen van echte gebruikers.

Harm van WijkDe Trading Navigator Methode is bedacht en ontwikkeld door Harm van Wijk, een bekende naam binnen de ‘amateurtak’ van de tradingwereld. Dat wil zeggen dat Harm geen professionele investeerder is die met een enorm kapitaal handelt. Harm is een bron van kennis dat onder andere is voortgekomen uit zijn tijd bij enkele grote banken, waaronder Fortis en SNS. Enkele jaren voordat hij de Trading Navigator Methode uitbracht, verwierf hij bekendheid door zijn e-cursus Beleggen met Opties dat nog altijd te koop is.

Harm begon zich pas echt actief in de wereld van aandelen en opties te mengen toen hij de platformen Beursbulletin en De Slimste Belegger begon. Op deze platformen deelde hij zijn analyses, strategieën en aanbevelingen. Ook werden op deze websites zijn eerste producten verkocht, waaronder Beleggen met Opties.

Een rendement van 20,6 procent per jaar, aldus Harm van Wijk

Een van de manieren waarop Harm van Wijk jou probeert over te halen om zijn Trading Navigator Methode te proberen, is door het gemiddelde rendement van 20,6 procent op jaarbasis veelvoudig te herhalen. Dit is vele malen hoger dan het rendement dat gerealiseerd zou kunnen worden met een indexfonds, wat dus zonder twijfel voor vele mensen als muziek in de oren zal klinken.

En dat binnen een tiental minuten per week. Harm van Wijk beweert dat de Trading Navigator Methode je binnen slechts tien minuten per week, volledig ‘stressvrij’, dit rendement op jaarbasis (potentieel) kan laten genereren. Het enige wat je hoeft te doen, is de koop en verkoopsignalen van de Trading Navigator software op te volgen. Ook stelt de software je in staat om stoploss-punten in te stellen. Hierdoor kan je dus altijd risico beperkend volgens Harm van Wijk handelen.

Mocht het programma niet naar wens zijn, dan kan je binnen 30 dagen jouw geld terugvragen. Let wel op: dit is volgens diverse fora alleen het geval als je nog niet van de software gebruik hebt gemaakt. Indien je al actief de Trading Navigator Methode gebruikt kan je niet alsnog je geld terugvragen.

Trading Navigator voor aandelen en opties

 • Volg de trends en handel nooit tegen de trend in
 • Laat uw winsten doorlopen en kap de verliezen snel af
 • Beperkt uw risico. Gebruik een moving stop loss om de opgebouwde winsten te beschermen en maximeer uw verlies
 • Spreid over tientallen aandelen
 • Gebruik opjectieve signalen: handel op basis van ratio en niet op emotie
 • Volg de pijlen: groen is kopen en rood is verkopen
 • Gebruik de wijsheid van anderen: Volg en spoor van grote beleggers en maak gebruik van de “wisdom of the crowd”
 • Gebruik alleen bewezen succesvolle strategieën met logica
 •  Gemiddelde winst van 20,6% per jaar
 • Trading Navigator geeft precies aan wanneer en welke optieposities te openen en wanneer dan weer te sluiten. Je hoeft dus zelf niet meer na te denken.
Trading Navigator resultaat.

Dit is wat jij ontvangt als je de Trading Navigator Methode koopt

De cursus van Harm van Wijk kan zeker niet beperkt genoemd worden, aangezien het een zeer uitgebreide en complete cursus lijkt te zijn. Uiteindelijk draait het allemaal om de Trading Navigator software, waarop de methode en de inhoud van de cursus gebaseerd is. Om nog specifieker te zijn, gaat het hier om een script dat voor een specifiek soort tradingsoftware gebruikt kan worden.

Dit script monitort de verschillende gemiddeldes en proberen een trend uit te stippelen voor de komende periode. Wanneer de trend daalt, zal er door het script nog geen koopsignaal worden afgegeven. Maar als het Trading Navigator script observeert dat er sprake is van een stijgende trendlijn, verstuurt het een koopadvies op het desbetreffende aandeel. Merkt het script dat er vervolgens weer een dalende trendlijn gaat ontstaan of al is ontstaan? Dan geeft het een verkoop signaal af.

Hoe praktisch is de uitleg van de Trading Navigator Methode?

Je krijgt de Trading Navigator Methode van Harm over een periode van zes weken uitgelegd. Behalve dat Harm je van A tot Z uitleg geeft over het installeren van de software, het koppelen hiervan aan Lynx en het toepassen van de methode. De theorie waarin Harm je meer informatie geeft over de techniek en denkwijze achter deze methode is uitgebreid en duidelijk. Hierdoor heb je een goed idee bij de beweegredenen waarop de Trading Navigator Methode gebaseerd zijn.

Bovenop deze methode geeft Harm sinds kort ook enkele andere bonussen weg waarmee jij jouw optie en aandelenkennis kunt bijspijkeren. Een voorbeeld hiervan is het Do’s en Don’ts e-book voor het handelen met aandelen en opties.

Dat is niet alles, want je krijgt ook toegang tot een Telegramgroep waarin je twee jaar lang koop- en verkoopsignalen en tal van handige tips ontvangt. Daarnaast krijg je de kans om mee te kijken op het eerder besproken platform De Slimste Belegger waar andere Trading Navigator Methode gebruikers en experts te vinden zijn. Kortom, een goede plek om wat tips voor aandelen te krijgen!

Ervaringen met de Trading Navigator Methode van andere gebruikers

Op het internet zijn veel uiteenlopende Trading Navigator Methode ervaringen te vinden. Voor deze Trading Navigator Methode was het daarom lastig een goed beeld te krijgen van wat precies de concensus is als het op deze methode aankomt. De meeste ervaringen zijn positief, met voldoende voorbeelden van mensen die het beoogde rendement hebben kunnen realiseren. In hoeverre negatieve geluiden te vinden zullen zijn is maar de vraag. De meeste mensen voelen zich er kortom niet prettig bij om hun financiële disprestaties op het internet te delen.

Wouter“Uitgebreid aanbod van verschillende interessante strategieën waarbij goed wordt gekeken hoe het te lopen risico dermate wordt beperkt dat eventuele verliezen prima te compenseren zijn met te behalen winsten”

“De systemen (als ze werken, en deze werkt!) geven een goede mogelijkheid tot vermogensgroei zonder dat je al te veel tijd in beleggen hoeft te steken (Just follow the signals).” 

Bram“Aan het systeem van Harm is grondig onderzoek vooraf gegaan. Het is concreet, zonder emoties en toepasbaar op alle aandelen”

 

Als je nu kiest voor de Trading Navigator Methode

Als je nu kiest voor de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk krijg je:

 • Trading Navigator 1 voor aandelen
 • Trading Navigator 2 voor Opties

Als extra krijg je hierbij:

 • 6 Weekse training
 • 2 Jaar VIP toegang DSB
 • 2 Jaar alerts via Telegram
 • Handleiding Geld verdienen met Opties
 • Geld verdienen met Aandelen
 • Speederes, sprinters en turbo’s 
 • MexeM transactietegoed
 • Toegang tot event voor 2 personen 

“Een prima service. Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen.”

Meer informatie en ervaringen lezen en bekijken in de diverse video’s over de Trading Navigator Methode?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *