Unstoppable Mindset review ‘train je brain voor succes’?

Unstoppable Mindset pakket.

Mindset is misschien wel het belangrijkste gereedschap waarmee wij als mens iets kunnen bereiken. Zonder een rotsvast vertrouwen in het succesvol maken van onze doelen zullen we hopeloos ten prooi vallen aan twijfel en besluiteloosheid. Het resultaat zal zijn dat je opgeeft en maar genoegen neemt met wat het leven je zo nu en dan aanbiedt…

Veel mensen hebben last van een gebrek aan doorzettingsvermogen. Twijfelen te veel aan zichzelf of laten zich leiden door wat anderen vinden, in ieder geval zullen ze nooit de stappen ondernemen die leiden naar succes. En dat is natuurlijk jammer! Laten we eerlijk zijn, we willen allemaal ons mooiste leven leiden..

Maar dat komt je niet aanwaaien, je zal als je successen wilt behalen hard moeten werken, vallen en weer opstaan, doorgaan tot je er moe van wordt en dan nog een beetje meer geven. Alleen dan zal je stapje voor stapje dichter bij je doel komen en uiteindelijk je doel behalen!

Houdt altijd voor ogen:

 • Volharding doet zegevieren!

Jia Ruan heeft met zijn online cursus Unstoppable Mindset een serieus product uitgebracht om je mindset voorgoed te veranderen. Ook heeft hij een e-book geschreven over het onderwerp mindset wat GRATIS te downloaden is en zeker niet slecht is!

Maar is Jia Ruan wel de juiste persoon om jou een cursus aan te bieden om je mindset te vergroten? We kennen hem bijvoorbeeld van de BOL Masterclass en de Agency Masterclass. Producten die hem op z’n lijf geschreven zijn. In deze uitgebreide review wil ik met name de inhoud van de cursus doornemen en of Jia echt een goede coach is voor het verbeteren van je mindset! Is deze cursus echt z’n geld waard??  Lees snel verder..

Het creëren van een positieve en Unstoppable Mindset kan op vele manieren. En een goede manier daarvoor is het lezen van de juiste boeken:

“Totdat denken wordt verbonden met doelgerichtheid is er geen intelligente prestatie. De meeste mensen staan toe dat het vlot van gedachten “dobbert” op de oceaan van het leven. Richtingloosheid is een ondeugd, en zulk dobberen moet niet door blijven gaan voor de mens die rampspoed en ondergang willen vermijden.

De mensen die geen centraal doel in hun leven hebben vallen een gemakkelijk doelwit aan kleinzielige zorgen, angsten, problemen narigheden en zelfmedelijden – welke allemaal een indicatie zijn van zwakte en welke net als weloverwogen misdaden, zullen lijden tot, mislukking, ongeluk en verlies, omdat zwakte niet kan blijven voortbestaan in een universum wat aan de hand van kracht evolueert.”

Een klein stukje uit de Nederlandse vertaling van het boek: As a man thinketh van James Allen. Een fantastisch boekje waarin helder en duidelijk gesteld wordt dat wij als mens het prachtige leven maar ook ons lijden zelf creëren door de keuze van onze gedachten.  

En dit is het principe van hoe ons universum werkt, je trekt aan waar je op gefocust bent en waar je hard, en met ziel en zaligheid, voor werkt.

Er zijn veel boeken geschreven over het veranderen van je mindset, het vormt namelijk de basis van waaruit alle verandering in je leven zal voortkomen. Ik heb zelf al aardig wat boeken gelezen die hiermee te maken hebben, stuk voor stuk goede boeken (naar mijn mening) om te leren hoe je je mindset kan aanpassen. Een aantal hiervan zijn:

 • Dr Wayne Dyer, Niet morgen maar nu
 • Dr Wayne Dyer , Eerst geloven dan zien
 • David J. Schwartz, Succes door groot denken
 • James Allen, As a man thinketh
 • Napoleon Hill, Think and grow rich

Het gratis Unstoppable Mindset e-book en audioboek

gratis e-book en audiobookJia heeft een gratis e-book geschreven over gedachten en mindset, en hoe je deze kan transformeren naar een positieve en winnende mindset. Dit is niet zomaar een lullig boekje, maar een serieus boek met écht goede inhoud.. 

Het heeft 67 pagina’s verdeeld over 21 hoofdstukken. Er zitten zelfs leuke huiswerkopdrachten bij aan het eind van elk hoofdstuk.. (Nooit gedacht dat ik dat ooit zou schrijven!) De opdrachten zijn ervoor om je meer inzicht te geven in je eigen gedachten, persoonlijke opvattingen en mindset.

Leuk feitje vind ik dat Jia het ook heeft over één van mijn favoriete boeken Think and grow rich van Napoleon Hill. Hij noemt dit ook een must-read boek voor een ieder die wil werken aan een positieve mindset en een rijk leven!

“Werken aan je persoonlijke ontwikkeling en positieve mindset is de beste investering die je kan doen in je leven”

Inhoud van het Unstoppable Mindset programma

De volledige mindset cursus heeft momenteel een actieprijs van €997 als je de cursus in één keer koopt. Je kan het ook in 3 termijnen betalen maar dan ben je €1191 kwijt. In ruil hiervoor krijg je lifetime toegang tot deze uitgebreide mindset training.

Na de aankoop krijg je direct toegang tot: 

 • De online videocursus (20+ uur)
 • Wekelijkse groepscoaching
 • Support community ( Facebook)
 • Money Mastery Program
 • Bonussen

De videocursus

Kwaliteit van jouw leven.De videocursus is opgedeeld in 4 weken. Het aantal lessen verschilt per week, en de lengte van de video’s variëren van een 10 minuten tot 1 1/2 uur.

WEEK 1: Ontketen de beste versie van jezelf

 1. Introductie
 2. De succescode
 3. Geluk blueprint
 4. Verhoog de kwaliteit van jouw leven
 5. De bestuurderstoel

WEEk 2: Oude identiteit

 1. Introductie
 2. De dominante vraag
 3. Jouw magneetpolen
 4. Jouw magneetveld
 5. Jouw brein 2.0
 6. Losbreken uit je handboeien
 7. De volgende fase

WEEK 3: Nieuwe identiteit

 1. Introductie
 2. Jouw turbomotor
 3. Thermostaat
 4. Jouw persoonlijke filter
 5. Jouw nieuwe besturingssysteem
 6. Operationeel systeem 2.0
 7. De frequentie van het universum

WEEK 4: Jouw ultieme leven

 1. Introductie
 2. Het krokodillenbrein
 3. Succes op de automatische piloot
 4. Jouw innerlijke energie
 5. Jouw zorgeloze leven part 1
 6. Jouw zorgeloze leven part 2
 7. Jouw zorgeloze leven part 3
 8. Het spiekbriefje van het leven
 9. Het is nu of nooit
 10. Vol gas vooruit

Wekelijkse groepscoaching

Samen sta je sterker! 

Jia helpt je tijdens de wekelijkse groepscoaching met je persoonlijke situaties te overwinnen en stappen te maken richting jouw persoonlijke doelen. 

Toegang tot de besloten Facebook groep; de Unstoppable Lions

Werken aan je mindset kan confronterend en lastig zijn. Je komt een hardnekkig patroon tegen van oude gewoontes die je moet doorbreken. Om deze en andere situaties te bespreken kan je 24/7 terecht bij je mede lions, en help elkaar naar een hoger niveau te tillen.

Reprogram Yourself audio programma

Een ideaal programma om dagelijks even te beluisteren. Iedereen heeft wel 15 minuutjes over om de oortjes even in te doen, of in de auto te luisteren naar Reprogram Yourself. Het geeft direct een positieve mindset voor de dag en het is een simpele methode om te werken aan het herprogrammeren van je mindset. 

Daily Succes Program

Dagelijkse challanges, waardevolle tips en opdrachten om je zo snel mogelijk resultaat te laten behalen.  

Money Mastery Program

Een exclusief onderdeel van de Unstoppable Mindset cursus is de Money Mastery Program. Jia leert je hoe je jouw financiën kunt managen waardoor je nooit meer geldzorgen zal hebben. In deze module zitten ook nog extra bonuslessen en templates. En 10 tips van een multi-miljonair over hoe je beter uit een crisis kunt komen. 

Is Jia Ruan betrouwbaar?

Jia Ruan heeft in zeer korte tijd een enorm succes behaald met zijn business. En ik denk serieus dat hij dat te danken heeft aan zijn persoonlijke mindset. 

Van pizzabezorger tot eigenaar van een miljoenenbedrijf in enkele jaren! Dat doe je niet even als doorsnee ondernemer.. Dat laat zien dat Jia wel degelijk kennis van zaken heeft en over de juiste mindset beschikt.

Ook in de diverse podcasts en interviews met hem hoor ik een gedreven proffesional aan het woord. Is Jia een een juiste coach om te leren je mindset te transformeren? Ik zeg ja, absoluut!

Door de Unstoppable Mindset lessen die ik van Jia Ruan gezien heb ben ik  wel onder de indruk. Hij weet waar hij over praat, en kan dat ook goed overbrengen.

LET OP!!

 • Deze cursus kan je alles aanbieden om aan jezelf te werken, maar het resultaat wat je behaald ligt heel sterk aan de mate van input die jij erin steekt! De kracht en inzet die jij erin steekt staat gelijk aan het resultaat van wat jij eruit haalt!

Wat zeggen studenten over de Unstoppable Mindset?

Inmiddels hebben meer dan 200 studenten de cursus gevolgd. Lees wat zij over deze cursus te zeggen hebben:

Yasmine:

“Heel mooi hoe je een community om je heen hebt die allemaal open-minded zijn en het beste uit zichzelf willen halen. De voordelen zijn vooral dat ik dankbaarder ben voor wat ik heb. Dat ik me al succesvol voel als ik opsta in de ochtend. Dat is echt een hele grote, waardoor ik een stuk liever ben voor mezelf, een stuk productiever ben, en meer uit me dag haal. Als je een stapje verder wil gaan, dat je meer geluk wil in je leven, en meer positiviteit dan raad ik dit zeker aan.”

Pieter:

“Het was echt wel even zwaar, met name week 2. Maar het was het absoluut waard. De voordelen die ik nu ervaar zijn veel meer inzichten in mezelf. Dus ik heb mezelf veel beter leren kennen, hoe ik me gedraag en wat mijn gedrag vandaan komt. En ook hoe ik het kan aanpassen. Het geeft echt de tools om jezelf te herprogrammeren.”

Grace: 

“Wat heeft de cursus voor mij betekend? Je leert jezelf kennen, je stelt vragen die je normaal niet aan jezelf zal stellen en je leert dieper in jezelf te kijken. Ik kan iedereen die twijfelt deze cursus aanraden omdat je een betere versie van jezelf kan worden. Je doet het voor jezelf, en het helpt je op alle vlakken in je leven. Daar ben ik zeker van overtuigd. “

Thomas:

“Ik zou iedereen de Unstoppable Mindset willen aanraden die open staat voor persoonlijke ontwikkeling. Op elk gebied, voor het vinden van je soulmate, het opbouwen van je business tot het genieten van de kleine dingen in je leven. Alles in het leven begint bij mindset. Als je mindset goed is komt de rest in het leven vanzelf. Als je meer uit het leven wil halen is de Unstoppable Mindset cursus de beste tool die je nu kan gebruiken. Dus let’s go!”

Niet goed geld terug garantie

Garantie Unstoppable Mindset.Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent over het product wat je koopt. In dit geval met het Unstoppable Mindset Programma krijg je een 14 dagen niet goed geld terug garantie.  

Mijn conclusie over de Unstoppable Mindset cursus

Ik geef de Unstoppable Mindset cursus:

4.5/5
 • Ik vind de vele schrijffouten die je tegenkomt onproffesioneel overkomen. Een punt van aandacht voor Unstoppable B.V.
 • Het prijsverschil tussen de eenmalige aanschaf en betalen in 3 termijnen vind ik behoorlijk veel. Eenmalig 997 euro of 3X 397 euro wat neerkomt op 194 euro meer in prijs.
 • Jia is een goede coach die het in zich heeft om mensen te helpen om hun mindset te verbeteren.
 • De cursus is absoluut resultaat gericht.
 • De inhoud is gericht op meerdere vlakken in je leven.
 • Groepscoaching en de Faceboek groep van Unstoppable Lions. Samen sterk!
 • Werken aan je positieve mindset op je eigen tempo, en op je eigen tijden.

Jia Ruan heeft met zijn Unstoppable Mindset cursus een goed product uitgebracht. Zelf ben ik er ook wel van om te blijven ontwikkelen, en boeken te lezen die je verder helpen in het leven. Met deze cursus heeft Jia ook een goede methode voor het verbeteren van de mindset ontwikkeld.  

Nou is een kleine 1000 euro best veel geld, maar wat levert het op? Ik denk als je de cursus serieus volgt dat je er heel wat uit zal halen, en daarmee je leven een goede positieve boost zal geven! Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan het gratis e-book van Unstoppable Mindset en overtuig jezelf van de kennis van Jia Ruan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *