Wie is Jacko Meijaard van Internet Succes Gids?

Afbeelding Jacko Meijaard

Jacko Meijaard was als jong volwassene niet veel anders als anderen van zijn leeftijd en hij omschrijft zichzelf voor die periode als ‘een luie student’ die nog amper een cent verdiend had en nog geen enkel idee had van wat hij later wilde gaan doen.

Jacko dacht namelijk wel dat hij op een gegeven moment een goede ingeving zou krijgen waarmee het geld als het ware vanzelf zou binnenrollen. Maar helaas bleef dat goede idee uit en tegen de tijd dat hij achttien was begon hij zich toch wel een beetje zorgen te maken, want met niets doen verdien je immers geen geld. Dus stelde hij zichzelf steeds vaker de vraag; Wat ga je doen waarmee je een inkomen gaat genereren?

De studie journalistiek die Jacko Meijaard op dat moment in Utrecht volgde daar werd hij ook niet bepaald vrolijk van. En eigenlijk wist hij al voor zichzelf dat hij later geen journalist wilde worden. Het werd serieus tijd voor actie!

Jacko besloot toen om op het internet te gaan zoeken naar manieren om geld te verdienen en kwam toen de term ‘affiliate marketing‘ tegen. Hij werd gegrepen door alle succesverhalen van jonge gasten die vanaf een zonnig eiland enorm veel geld verdiende met enkel hun laptop. Jacko was verkocht, en met zijn negentienjarige leeftijd begon zijn hij carrière in affiliate marketing.

Wie het laatste lacht…

Door een onbekende weg te bewandelen, zonder afgeronde opleiding, kon Jacko Meijaard rekenen op rare blikken en opmerkingen van zijn familie en vrienden:

“Kan je niet beter gewoon je opleiding afmaken?”

“Kan je niet beter echt werk gaan zoeken?”

Dit waren onder andere de opmerkingen die hij te horen kreeg, maar Jacko is geen opgever en bleef elke dag consequent werken aan zijn affiliate marketing business. (Iets wat hij tot op de dag van vandaag heeft volgehouden!)

En na drie lange maanden werken zonder één enkele cent verdiend te hebben was het eindelijk zover, zijn eerste commissie van 20 euro was een feit! Wat Jacko toen heel goed besefte was dat als je 20 euro kunt verdienen dan kan je ook 40 euro verdienen, maar ook 200 of zelfs 4000 euro. Het was alleen een kwestie van opschalen! Geld verdienen op het internet werd een realiteit voor Jacko Meijaard en hij was niet meer te stoppen!

Motivatie

Door zijn niet aflatende drive en motivatie heeft Jacko toen binnen enkele jaren een maandinkomen kunnen realiseren van 10.000 euro. En dat geheel met zijn eigen affiliate websites! Was hij ergens in dit proces toch gestopt omdat hij er geen geloof meer in had of toch naar zijn familie of vrienden had geluisterd had hij dit nooit tot stand kunnen brengen.

Zijn succes heeft hij grotendeels behaald door zijn innerlijke motivatie en kracht. Hierin ligt namelijk de sleutel tot het behalen van al je successen op wat voor gebied dan ook. Hoe graag wil je iets bereiken, geef simpelweg nooit op! Alleen dan zal je jouw dromen waar maken, en dat is precies wat Jacko Meijaard gedaan heeft.

Internet Succes Gids en de Affiliate Marketing Revolutie

We zijn inmiddels meer dan 10 jaar verder en Jacko heeft in de tussentijd absoluut niet stil gezeten. Naast het succesvol runnen van zijn affiliate websites heeft hij de website internet succes gids.nl opgezet.

Met deze website begon zich een kleine community te vormen met wie Jacko zijn kennis en kunde kon delen over het online ondernemen. Deze website is inmiddels uitgegroeid tot een serieus platform waar duizenden mensen informatie met elkaar delen over affiliate marketing, online ondernemen en alles wat er mee te maken heeft.

Affiliate Marketing Revolutie

Met deze online video cursus heeft Jacko een stap voor stap handleiding gemaakt voor iedereen die ook graag een online business op wil bouwen met affiliate marketing. De video lessen zijn zo opgezet dat je zonder enige technische kennis super eenvoudig een website op kan zetten. In mijn uitgebreide review lees je meer over de Affiliate Marketing Revolutie.

De Laptop Lifestyle

Boek De Laptop Lifestyle

Het allereerste fysieke boek wat Jacko Meijaard heeft uitgebracht gaat natuurlijk over het onderwerp affiliate marketing en zijn eigen succes in het online ondernemen. Hij deelt zijn persoonlijke verhaal en verteld in grote lijnen hoe je een website opzet op basis van affiliate marketing. Niet alleen waardevol voor de starter ook de meer ervaren affiliate marketeer kan hier een bak aan informatie uit halen!

Mijn ervaring met Jacko Meijaard

Zelf ben ik ook actief met affiliate marketing en heb, 2 jaar geleden toen ik begon, direct besloten om gebruik te maken van de 10K club coaching van Jacko Meijaard. Dat betekend dat Jacko mij persoonlijk coacht op het gebied van affiliate marketing. Ik heb in deze 2 jaar Jacko leren kennen als een zeer bekwaam ondernemer met bijzonder veel kennis over affiliate marketing. Daarnaast is hij zeer behulpzaam en reageert vrijwel altijd binnen 24 uur bij een vraag of probleem!

Alles samengenomen is Jacko Meijaard een van de meest succesvolle marketeers van Nederland, met een inkomen van meer dan 10.000 euro per maand uit affiliate verkopen. In de afgelopen 10 jaar is hij enorm gegroeid als persoon en als ondernemer. En Jacko kennende is het een kwestie van tijd voordat hij weer met een nieuw project zal starten, want zoals hij zelf ook aangeeft: The sky is the limit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *